![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mój głos idzie na Diamond Ring. Uwielbiam ją za melodię, tekst - ta bezpośredniość i szczerość... no całokształt + ten wykon http://www.youtube.com/watch?v=-g29MRQxuFM 
(It's Hard) Letting You Go - przepiękne, nastrojowe, melancholijne...Ale wspomnienia biorą górę.
(It's Hard) Letting You Go - przepiękne, nastrojowe, melancholijne...Ale wspomnienia biorą górę.
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
"(It's Hard) Letting You Go"
Dla mnie, to taka druga perla w dorobku Bon Jovi, zaraz po "If I Was Your Mother"- jedyna w swoim rodzaju, nie przypominajaca niczego, co bylo nagrane wczesniej, nie powielajaca schematow... A zarazem jedyna tak przepieknie melancholijna ballada, dotykajaca serce w zupelnie inny sposob... Odkrywcza? W pewnym sensie...
"(It's Hard)..." to jedna z moich najwazniejszych piosenek BJ...
Liryka, nastroj, kazdy dzwiek i moment... To utwor kompletny
Zaryzykuje... Wybitny
Nie tylko w temacie BJ... To cos wiecej- przynajmniej dla mnie. 
Dla mnie, to taka druga perla w dorobku Bon Jovi, zaraz po "If I Was Your Mother"- jedyna w swoim rodzaju, nie przypominajaca niczego, co bylo nagrane wczesniej, nie powielajaca schematow... A zarazem jedyna tak przepieknie melancholijna ballada, dotykajaca serce w zupelnie inny sposob... Odkrywcza? W pewnym sensie...
"(It's Hard)..." to jedna z moich najwazniejszych piosenek BJ...
Liryka, nastroj, kazdy dzwiek i moment... To utwor kompletny

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jest to para przy której obojętne mi jest na co oddam głos. Obie są piękne, ciekawe i oryginalne w dorobku Bon Jovi. Całościowo równiejsza jest dla mnie Diamond ring ze wskazaniem na świetny fragment "Cause I don't know if I'm in your dream". Jedna z moich ulubionych linijek.
HLYGo natomiast zawsze mi zajeżdżało Popem. Jest trochę nierówna. Z jednej strony mamy świetny początek z sentymentalnym i dramatycznym "It ain't no fun lying down to sleep / And there ain't no secrets left for me to keep. Dodatkowo genialna końcówka "Now some tarot card shark said I'll draw you a heart ...When I bet all that I had on you ". No i jeszcze ten fragment w tle przed wyciszeniem (szkoda, że teraz o takich zakończeniach zapominają). No, ale też mamy trochę słaby refren, który mi nie do końca podchodzi.
Piękne piosenki. Głos: Diamond Ring
HLYGo natomiast zawsze mi zajeżdżało Popem. Jest trochę nierówna. Z jednej strony mamy świetny początek z sentymentalnym i dramatycznym "It ain't no fun lying down to sleep / And there ain't no secrets left for me to keep. Dodatkowo genialna końcówka "Now some tarot card shark said I'll draw you a heart ...When I bet all that I had on you ". No i jeszcze ten fragment w tle przed wyciszeniem (szkoda, że teraz o takich zakończeniach zapominają). No, ale też mamy trochę słaby refren, który mi nie do końca podchodzi.
Piękne piosenki. Głos: Diamond Ring