A jak mnie ktoś pyta o rozstrzygnięcia na mojej ulubionej płycie to odpowiadam.
Mogłabym twierdzić, że każdy głos oddawałam z bolącym sercem, ale tak naprawdę wpisywanie "I Want You" nie przynosiło mi zbyt wielkiego cierpienia. Raczej nie odpadał utwór, na który głosowałam w danej rundzie, więc umywam ręce od tych wyroków.
Mogłabym się dać pokroić za wyższe miejsca Sleep, Blame czy też Little Bit Of Soul, ale muszę pogodzić się z tym, że bycie takim mało wymagającym fanem nie jest specjalnie popularne.
Po przeczytaniu tego co EVENo sądzi o Dry County muszę zacytować Jona i rzec Amen.
SURVIVOR (5): Keep The Faith
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Gloria
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Ja tez mam podsumować?
Cieszę się, że wygrało Dry County bo to zdecydowanie mój ulubiony kawałek z płyty (chociaż musiałam do tego dojrzeć). Drugie miejsce Bed of Roses też jak najbardziej zasłużone. Zaskoczyło mnie stosunkowo szybkie odpadnięcie Keep the faith oraz Blame it on a love of R&R (chociaż jeśli chodzi o ta drugą to chyba ogólnie nie jest zbyt lubiana, przynajmniej na tym forum
)
Survivor łatwy nie był, bo uwielbiam całą płytę ale cóż, coś musi odpaść żeby coś innego mogło wygrać.
Cieszę się, że wygrało Dry County bo to zdecydowanie mój ulubiony kawałek z płyty (chociaż musiałam do tego dojrzeć). Drugie miejsce Bed of Roses też jak najbardziej zasłużone. Zaskoczyło mnie stosunkowo szybkie odpadnięcie Keep the faith oraz Blame it on a love of R&R (chociaż jeśli chodzi o ta drugą to chyba ogólnie nie jest zbyt lubiana, przynajmniej na tym forum
Survivor łatwy nie był, bo uwielbiam całą płytę ale cóż, coś musi odpaść żeby coś innego mogło wygrać.
Moje podium:
1. Dry County
2. If I Was Your Mother
3. Keep The Faith
Zdziwiło mnie bardzo szybkie odpadnięcie Bit Of Soul (myślałem, że to bardziej ceniony utwór). Nie bardzo rozumiem, w czym I Want You jest słabsze od innych ballad, wg mnie ma dobry tekst, dobrą, chwytliwą melodię, hardrockową perkusję w tle (dobrze zaaranżowane partie).
Najsłabsze utwory:
Sleep
Woman In Love
Save A Prayer
Następny survivor, to będzie największe wyzwanie.
1. Dry County
2. If I Was Your Mother
3. Keep The Faith
Zdziwiło mnie bardzo szybkie odpadnięcie Bit Of Soul (myślałem, że to bardziej ceniony utwór). Nie bardzo rozumiem, w czym I Want You jest słabsze od innych ballad, wg mnie ma dobry tekst, dobrą, chwytliwą melodię, hardrockową perkusję w tle (dobrze zaaranżowane partie).
Najsłabsze utwory:
Sleep
Woman In Love
Save A Prayer
Następny survivor, to będzie największe wyzwanie.
-
EVENo
-
usunięty użytkownik 4858
EVENo dopisz w którym miesiącu albo chociaż, w którym roku bo jak w kolejny wtorek Ci przypomnę to znowu odpiszesz, że nie podałeś dokładnej daty...EVENo pisze:A właśnie, zapomniałem powiadomić - SURV z These Days startuje w niedzielę lub poniedziałekMalkolit pisze:Następny survivor, to będzie największe wyzwanie.