Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
The Distance VS Love Me Back To Life
Ufff.. Znowu problem
. Ok- wybieram:"Love Me Back To Life"
Uzasadnic?
Prosze bardzo:
-za tekst i muzyke, hehe
-za ten moment, ktory zaczyna sie w 49 sekundzie slowami:"Tonight I need you
More than yesterday, Tonight I need you"... ( uwielbiam pre-chorusy w wydaniu BJ)
-za gitary i riff od 2:24
Generalnie, bliski memu sercu kawalek
Hurt me, heal me, come and make me feel it
Rescue me tonight
Love me back to life
No, to sie napisalem
Ufff.. Znowu problem
Uzasadnic?
-za tekst i muzyke, hehe
-za ten moment, ktory zaczyna sie w 49 sekundzie slowami:"Tonight I need you
More than yesterday, Tonight I need you"... ( uwielbiam pre-chorusy w wydaniu BJ)
-za gitary i riff od 2:24

Generalnie, bliski memu sercu kawalek
Hurt me, heal me, come and make me feel it
Rescue me tonight
Love me back to life
No, to sie napisalem
:)
miałem wczoraj zagłosować, ale... nie wiedziałem na co...
dziś jest love me back to life
rockstar fajnie to ujał
!
W ogóle zachciało mi się poooglądać trochę bounce tour... no i... to o czym piszę 1000 razy - minęło stosunkowo nie wiele czasu a się tęskni...
Jon powinien zerknąć na tamte czasy i siebie zobaczyć. Licze na przynajmniej takie hairy na przyszłej płycie jak za Bounce tour, bo w obecnych prezentuje się fatalnie.
dziś jest love me back to life
rockstar fajnie to ujał

W ogóle zachciało mi się poooglądać trochę bounce tour... no i... to o czym piszę 1000 razy - minęło stosunkowo nie wiele czasu a się tęskni...
Jon powinien zerknąć na tamte czasy i siebie zobaczyć. Licze na przynajmniej takie hairy na przyszłej płycie jak za Bounce tour, bo w obecnych prezentuje się fatalnie.
...and just only rock...
- michael
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ Bounce SWW
Raz się włączę bo mowa o albumie Bounce.
Z.d.e.c.y.d.o.w.a.n.i.e The Distance. Jeden z najlepszych momentów na Bounce. To co robi Sambora w 2:38 sek. to coś pięknego i coś czego nie było na 3 ostatnich płytach nawet przez jedną sekundę. Świetny numer. Świetne gitary. Świetne partie wokalne (szczególnie jak panowie śpiewają razem tj. Sambora i Jon).Musiałem o tym napisać coś od siebie bo brakuje mi takiego grania w wykonaniu BJ od 9 lat! Patrząc tylko na ostanie 10 lat
Z.d.e.c.y.d.o.w.a.n.i.e The Distance. Jeden z najlepszych momentów na Bounce. To co robi Sambora w 2:38 sek. to coś pięknego i coś czego nie było na 3 ostatnich płytach nawet przez jedną sekundę. Świetny numer. Świetne gitary. Świetne partie wokalne (szczególnie jak panowie śpiewają razem tj. Sambora i Jon).Musiałem o tym napisać coś od siebie bo brakuje mi takiego grania w wykonaniu BJ od 9 lat! Patrząc tylko na ostanie 10 lat
Let's get rocked!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jakbym ja wybierał to obie prawdopodobnie nie znalazłyby się na Bounce. W kolejce jest wiele innych świetnych (lepszych) kawałków jak ARTB, Standing, No Regrets czy We Can Dance.
Jednakże jeśli miałbym wybrać, to bardziej cenie.. The Distance. Ogólnie za ciekawą strukture utworu, wokal Jona, mix wokalu z Richiem, tekst i kilka ciekawych rozwiązań.
LMBTLife - ogólnie podobna piosenka podkładem do Distance, ale na plus to na pewno solówka i fragment tuż po solówce.
Głos: distance
Jednakże jeśli miałbym wybrać, to bardziej cenie.. The Distance. Ogólnie za ciekawą strukture utworu, wokal Jona, mix wokalu z Richiem, tekst i kilka ciekawych rozwiązań.
LMBTLife - ogólnie podobna piosenka podkładem do Distance, ale na plus to na pewno solówka i fragment tuż po solówce.
Głos: distance
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szczerze mówiąc to tak jakbym wybierała między Postcards from the wasteland i We can dance...Piosenki baaardzo do siebie podobne podkładem, jednak ze względu na tekst wybieram The Distance.
A tak offtopując, naprawdę mogli z jednej zrezygnować i zamieścić na płycie No Regrets albo Standing, uwielbiam te kawałki.
A tak offtopując, naprawdę mogli z jednej zrezygnować i zamieścić na płycie No Regrets albo Standing, uwielbiam te kawałki.