Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
:)
It's my life
! zdecydowanie, choć One Wild Night owszem bardzo dobre, ale strasznie kijowy teledysk. Za to "To jest moje życie" ma wszystko...poza tym piękne czasy w niedziele lista 30 ton i Bon Jovi na szczytach, to się lubi
!

...and just only rock...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmm. Powiem Ci tak. ISWIDead jest dla mnie na płycie gniotem jednym z większych jakie nagrali, ale na koncertach mogą grać ją do woli bo wychodzi rewelacyjnie. BMedicine gniotem nie jest, jest dobrą piosenką, ale dla mnie tylko dobrą i tylko czasami chce mi się jej słuchać. Jakbym ustalał trackliste NJersey to musiałoby gdzieś znaleźć się miejsce dla LIWar, GUTHWay czy DARFLAnymore czy WASAlone i podejrzewam, że BMedicine byłoby zagrożone.TheRock pisze:Adrian - "BM pewnie w ogóle by singlem nie było"
to jest grubo nie fair co napisałeś w stosunku do tej piosenki. Pogrzebałeś jedną z najlepszych koncertówek jaką słyszałem... Born jest wspaniała, jednak wybrałem Medicine, ale nie pastwię się nad przegranym.
najpierw "żeś" ją skopał - "BM pewnie wogóle by singlem nie było"
a potem głaskał - BM live też jest rewelka.
?!?!
Powracając:
It's My Life i tu nie ma nawet dla mnie żadnej dyskusji. To jest kawałek mojego życia, napisany dla mnie, o mnie i dający mi kopa w trudnych chwilach. Zawsze będzie dla mnie ważniejszy niż największe wybitne muzyczne dzieła muzyki razem wzięte.
Piosenka z wielkim powerem, charyzmą, przekazem i solidnym rockowym uderzeniem. Słyszałem ją miliony razy i ciągle jak usłyszę w radiu to moje serce się raduje. No i do tego piękne wspomnienia.
- Jovinka
- Have A Nice Day
- Kontakt:
It's My Life
Mam wielgachny sentyment do tej piosenki
Mam wielgachny sentyment do tej piosenki
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Teledysk do "Keep The Faith" zdecydowanie... To byl taki czas, kiedy czekalem na nowa plyte Bon Jovi z niecierpliwoscia... Video bylo lekkim szokiem (zwlaszcza po takich momentach jak plyta "New Jersey" lub... wlosy Jona w "Blaze Of Glory", hehe). Najpierw uslyszalem piosenke w Trojce a chyba tydzien pozniej, na "Headbangers Ball" zobaczylem video... To byl juz inny zespol, ale czasy byly tez inne i, jak sie potem okazalo, krazek "Keep The Faith" stal sie dla mnie jednym z najwazniejszych wydawnictw wszechczasow
.
Mile wspomnienia... "An Evening with Bon Jovi" na MTV, piekna zima A.D. 1992, 2-czesciowe "KTF" na kasetach, 16 lat na karku... Ehhh
.
Ale my tutaj o VS
Tak- wybieram teledysk do "Keep The Faith"
"Always"- naprawde swietne video, ale to juz inna historia- mniej sentymentalna dla mnie. To wszystko
.
Mile wspomnienia... "An Evening with Bon Jovi" na MTV, piekna zima A.D. 1992, 2-czesciowe "KTF" na kasetach, 16 lat na karku... Ehhh
Ale my tutaj o VS

"Always"- naprawde swietne video, ale to juz inna historia- mniej sentymentalna dla mnie. To wszystko
Mój głos idzie na teledysk do Keep the Faith. Mimo, że mam ogromny sentyment do Always bo od niej wszystko się zaczęło, ale jednak teledysk do Keep the faith podoba mi się najbardziej ze wszystkich teledysków zespołu.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive