Co to za piosenka? Odsłona II
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Skoro trudne to wysnułam BARDZO daleko idące teorie.. 
Na samochodzie jest logo Red Bulla, a moje pierwsze skojarzenie z tym to postać Felixa Baumgartnera, z wiadomych przyczyn
A skoro dokonał to czego dokonał i ma to związek z szeroko pojętym wszechświatem...także z Marsem to może: Captain Crash And The Beauty Queen From Mars?
Jeśli trafiłam to chyba będzie rekord świata
Na samochodzie jest logo Red Bulla, a moje pierwsze skojarzenie z tym to postać Felixa Baumgartnera, z wiadomych przyczyn
A skoro dokonał to czego dokonał i ma to związek z szeroko pojętym wszechświatem...także z Marsem to może: Captain Crash And The Beauty Queen From Mars?
Jeśli trafiłam to chyba będzie rekord świata
- myszorkowa
- Keep The Faith
Na razie udało mi się ustalić, że na zdjęciu jest samochód teamu F1 z początku wieku - Team Arrows. Głównym kierowcą był holender Jos Verstappen...
I tu włączając daleko idące skojarzenia mam dwa strzały:
1. In it for Love.
Za "So many arrows just keep missing their mark" w tekście. Na samochodzie nie widać loga.
2. Runaway
Skoro holender prowadzi, więc skojarzenie Bon Jovi i Holandia. W Amsterdamie jest muzeum figur woskowych Madame Tussauds z figurą Jona, a tam jak wiadomo "They`re made of lipstick, plastic and paint"

I tu włączając daleko idące skojarzenia mam dwa strzały:
1. In it for Love.
Za "So many arrows just keep missing their mark" w tekście. Na samochodzie nie widać loga.
2. Runaway
Skoro holender prowadzi, więc skojarzenie Bon Jovi i Holandia. W Amsterdamie jest muzeum figur woskowych Madame Tussauds z figurą Jona, a tam jak wiadomo "They`re made of lipstick, plastic and paint"
No to źle 
Ale chyba nikt nie będzie na tyle wredny, by po tamtym poście ukraść Ci "In It For Love", zanim Ty znowu podasz tą odpowiedź, więc chyba mogę ponownie przekazać Ci pałeczkę i uznać odpowiedź
Na zdjęciu bolid zespołu Arrows z sezonu 2002, dla nich ostatniego.
GP ponownie zadaje (o zgrozo!
)
Ale chyba nikt nie będzie na tyle wredny, by po tamtym poście ukraść Ci "In It For Love", zanim Ty znowu podasz tą odpowiedź, więc chyba mogę ponownie przekazać Ci pałeczkę i uznać odpowiedź
Na zdjęciu bolid zespołu Arrows z sezonu 2002, dla nich ostatniego.
GP ponownie zadaje (o zgrozo!