Versus
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Santa Fe!
niemal się zgadzam, niemal - bo dla mnie w odwrotnej kolejności.... Gdyby było Santa Fe kontra The Answer - to Richie bez zawahania, ale zestawienie z Father Time... minimalnie wygrywa JonROCKSTAR pisze:"Father Time"- ten kawalek, to wiecej, niz magia... I zaraz po nim "The Answer"... Dwa, epickie nagrania Sambory...
-
- Have A Nice Day
Santa Fe. Ale bardzo, bardzo minimalnie.. Obie piosenki uwielbiam. Od początku do końca są zrobione idealnie. Te wyśmienite intro w Father Time jest jednym z moich ulubionych nie tylko w kręgach Bon Jovi, ale w ogóle.
Ten głos Jaśka w Santa Fe, to coś niesamowitego, jedna z najlepszych piosenek, jeśli chodzi o wokal. JBJ wspiął się na wyżyny w tej piosence. Wybieram Santa Fe może dlatego, że dłużej znam od FT? Father Time znam trochę czasu, ale tak na prawdę pokochałem te piosenkę nie dawno. Wcześniej tak często jej nie słuchałem, zmienił to występ live, i dzięki temu ten song tak trafił do mojego serca.
Od tamtego momentu FT jest obok Stranger In This Town moją ulubioną pisoenką na pierwszym albumie Ryśka.