Kolejna z wielu piosenek napisanych przez Bon Jovi a oddanych innym artystom (min Cadillac Man, Nothing, These Open Arms, Does Anybody Really...).
Głos kolesia mnie irytuje, muzyka za bardzo lajtowa, ale chce to usłyszeć w wersji Bon Jovi na następnym box-secie bo piosenka ma potencjał!
http://www.youtube.com/watch?v=FIwVzkIHKxo
It Takes Only One To Say Goodbye
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- ROCKSTAR
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ KTF TD
- Kontakt:
Kawalek faktycznie ma potencjal- mile, DOPRAWDY mile zaskoczenie...
Wykonanie ( zwlaszcza wokal) juz mi uszy uwiera- niestety
Ale w wydaniu BJ to moze byc naprawde cos wartego uwagi ( chociaz do wspomnianego "These Open Arms" to troche temu numerowi daleko).
Tak przy okazji- dla mnie "TOA" tp jest dopiero "zonk" stulecia- oddac innemu artyscie, najlepsza ballade, jaka napisalo sie w XXI wieku... Tego nigdy nie zrozumiem
Wykonanie ( zwlaszcza wokal) juz mi uszy uwiera- niestety

Ale w wydaniu BJ to moze byc naprawde cos wartego uwagi ( chociaz do wspomnianego "These Open Arms" to troche temu numerowi daleko).
Tak przy okazji- dla mnie "TOA" tp jest dopiero "zonk" stulecia- oddac innemu artyscie, najlepsza ballade, jaka napisalo sie w XXI wieku... Tego nigdy nie zrozumiem
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dokładnie Rockstar, za każdym razem jak slucham These Open Arms nie mogę się nadziwić i aż mnie cholera bierze, że tak zajebisty kawałek nie został umieszczony na ICH płycie i nie grają go na koncertach :c Ten Clay Aiken (czy jak mu tam) potwornie wyje, no i ogółem nie da się tego słuchać. A w ich wykonaniu ma po prostu gigantyczny potencjał.
A co do tej nowej...Piosenka miła, koleś zawodzi.
A co do tej nowej...Piosenka miła, koleś zawodzi.