do edycji
Podczas czwartkowego koncertu Jon akompaniował sobie przez cały utwór
http://www.youtube.com/watch?v=qYYHEgjqDHk
Jak wam się podoba taka wersja?
Livin' On A Prayer
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Livin' On A Prayer
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2011, o 16:35 przez imp, łącznie zmieniany 1 raz.
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Jeśli chodzi o wersje live to chciałabym, żeby to był opener .
Wiem, że największe przeboje są zwykle na końcu.. ale oni mają tyle świetnych kawałków.., że czasami mogliby - jak w Central Parku - zacząć tym tekstem.
Uważam, że doskonale wtedy wyszło. Kiedy oglądałam relacje, słuchałam opinii - powtarzało się to samo: wrażenie jakie zrobiło rozpoczęcie TYM tekstem, w jakiś sposób zdefiniowało resztę koncertu... Magia znaczy się.
I za to też kocham tę piosenkę
Wiem, że największe przeboje są zwykle na końcu.. ale oni mają tyle świetnych kawałków.., że czasami mogliby - jak w Central Parku - zacząć tym tekstem.
Uważam, że doskonale wtedy wyszło. Kiedy oglądałam relacje, słuchałam opinii - powtarzało się to samo: wrażenie jakie zrobiło rozpoczęcie TYM tekstem, w jakiś sposób zdefiniowało resztę koncertu... Magia znaczy się.
I za to też kocham tę piosenkę
Owszem, wersja akustyczna dla LOAP zawsze jest taka sama, czy to śpiewa ją Jon, czy też Rysiek. Jednak bez Ryśka i jego gry nawet na akustyku, ten utwór nie ma takiego "klimatu".
Co do tego, że mogliby zaczynać koncerty od LOAP. Kiedyś przecież zaczynali. Dajmy na to wielki koncert na Wembley w 1995 roku, czy też koncert z 2000 roku, z Zurychu. Jednak to jest taki hit, który aktualnie powinien być wykonywany na koniec, lub pod koniec i tak właśnie jest.
Co do tego, że mogliby zaczynać koncerty od LOAP. Kiedyś przecież zaczynali. Dajmy na to wielki koncert na Wembley w 1995 roku, czy też koncert z 2000 roku, z Zurychu. Jednak to jest taki hit, który aktualnie powinien być wykonywany na koniec, lub pod koniec i tak właśnie jest.
-
- Little Bit Of Soul