A drugie - ta piosenka całkowicie mi nie odpowiada, vocal marudny i piosenka nudna
Not Running Anymore
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To seplenienie jest trochę wkurzające, a od kiedy usłyszałam pierwszy raz Make a Memory głos Jona mnie już nie zaskakuje (przy MaM byłam na tyle zmieszana, że nawet mi przyszło na yśl, że zmienili wokalistę czy coś, na szczęscie szybko się opamiętałam)
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Miracle-BJ pisze:Nie lubię clipów z wstawkami z filmu - to raz! :kwasny:
Agata BJ pisze:Teledysk bardzo mi się podoba, chociaż średnio lubię wstawki z filmów pojawiające się w klipach muzycznych.
A widziałyście wersje teledysku z oficjalnego profilu BJ na YouTube?M.J. pisze:Wstawki z filmu bym sobie darowała, albo wybrała jakieś inne. Ani nie wnoszą nic do klipu, ani nie mówią mi nic o filmie.
http://www.youtube.com/watch?v=C0NO89Z3YSQ - żadnych wstawek z filmu
Ja jestem dość krytycznie nastawiony do najnowszych dzieł Bon Jovi, ale ta piosenka JBJ jako taki jednorazowy wybryk, bardzo spokojna i, jak napisała M.J.(swoją drogą, nie wiem czy to są Twoje inicjały, ale ja mam właśnie takie
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Taak, właśnie chciałam ją wstawić. Taka wersja dużo bardziej mi się podoba (jak zwykle z resztą...).misiek_93 pisze: A widziałyście wersje teledysku z oficjalnego profilu BJ na YouTube?
http://www.youtube.com/watch?v=C0NO89Z3YSQ - żadnych wstawek z filmu
misiek_93 pisze:swoją drogą, nie wiem czy to są Twoje inicjały, ale ja mam właśnie takie
Nie do końca. :p
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
-
- Have A Nice Day
Golden Globe - Nominacje - BEST ORIGINAL SONG
"For You" Act of Valor
Music by Monty Powell, Keith Urban; lyrics by Monty Powell, Keith Urban
"Not Running Anymore" Stand Up Guys
Music by: Jon Bon Jovi; lyrics by Jon Bon Jovi
"Safe and Sound" The Hunger Games
Music by Taylor Swift, John Paul White, Joy Williams, T Bone Burnett; lyrics by Taylor Swift, John Paul
"Skyfall" Skyfall
Music by Adele, Paul Epworth; lyrics by Adele, Paul Epworth
"Suddenly" Les Misérables
Music by Claude-Michel Schonberg; lyrics by Alain Boublil, Claude-Michel Schonberg
[ Dodano: 2012-12-15, 19:02 ]
Przed chwilą przesłuchałam wszystkie te utwory i mimo tego, że "NRA" nie podoba mi się, to uważam że ta piosenka i "Skyfall" mają największe szanse. Znając życie to wygra Adele. A może jednak się mylę? :bg:
"For You" Act of Valor
Music by Monty Powell, Keith Urban; lyrics by Monty Powell, Keith Urban
"Not Running Anymore" Stand Up Guys
Music by: Jon Bon Jovi; lyrics by Jon Bon Jovi
"Safe and Sound" The Hunger Games
Music by Taylor Swift, John Paul White, Joy Williams, T Bone Burnett; lyrics by Taylor Swift, John Paul
"Skyfall" Skyfall
Music by Adele, Paul Epworth; lyrics by Adele, Paul Epworth
"Suddenly" Les Misérables
Music by Claude-Michel Schonberg; lyrics by Alain Boublil, Claude-Michel Schonberg
[ Dodano: 2012-12-15, 19:02 ]
Przed chwilą przesłuchałam wszystkie te utwory i mimo tego, że "NRA" nie podoba mi się, to uważam że ta piosenka i "Skyfall" mają największe szanse. Znając życie to wygra Adele. A może jednak się mylę? :bg:
BJ - It's my life - Always !
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pff jestem gotów założyć się o pół litra jakiegoś szlachetnego trunku, że wygra Adele. Wcześniej nie wiedziałem, że jest ona nominowana, bo teraz to już raczej przestałem mieć nadzieje, że może a nóż docenią frontmana z naszego ukochanego BJMiracle-BJ pisze:Przed chwilą przesłuchałam wszystkie te utwory i mimo tego, że "NRA" nie podoba mi się, to uważam że ta piosenka i "Skyfall" mają największe szanse. Znając życie to wygra Adele. A może jednak się mylę? :bg:

- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie, żebym nie wierzyła w naszego ukochanego Jona Bon Jovi, ale też sądzę, że Skyfall wygra... w końcu legenda filmu o Bondzie.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2012, o 00:46 przez Milla, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Mhm, jasne...Gloria pisze:Chyba, ze tą nagrodę przyznaje ktoś myślący niekomercyjnie i nieszablonowo, to kto wie
Kiedy wczoraj/przedwczoraj przejrzałam konkurencję i ujrzałam Adele, to coś we mnie opadło... wynik jest dla mnie jakby oczywisty... :|
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Głos - Ja lubię ten jego głos. Świetnie zaśpiewał to dla VH-1
Klip - wersja bez filmu zdecydowanie lepsza i bardziej klimatyczna
Nagroda - przyznaje je "Hollywoodzkie Stowarzyszenie Prasy Zagranicznej" i oczywiści Adele ma największe szanse bo to hicior. Jednak takie głosowania zawsze rządzą się swoimi prawami, a niektórzy głosujący lubią być orginalni i nie głosować na to co jest popularne. Piosenka Jona jest na wyższym poziomie artystycznym (w moijej opinii) od Adele co daje odrobinę nadzieji. Nie wiem jak pozostali ale myślę, że jedynie Jon może pokonać Adele chociaż będzie to bardzo trudne.
Klip - wersja bez filmu zdecydowanie lepsza i bardziej klimatyczna
Nagroda - przyznaje je "Hollywoodzkie Stowarzyszenie Prasy Zagranicznej" i oczywiści Adele ma największe szanse bo to hicior. Jednak takie głosowania zawsze rządzą się swoimi prawami, a niektórzy głosujący lubią być orginalni i nie głosować na to co jest popularne. Piosenka Jona jest na wyższym poziomie artystycznym (w moijej opinii) od Adele co daje odrobinę nadzieji. Nie wiem jak pozostali ale myślę, że jedynie Jon może pokonać Adele chociaż będzie to bardzo trudne.