Poszukuje piosenki!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Poszukuje piosenki!
Witam! Nie jestem jakimś fanem Bon Jovi ale znalazłem to forum bo dostaje już ostro szału. Ostatnio w radiu (RMFfm) słyszałem kawałek który wg. mnie gra owy zespół.
Nie pamiętam słów tylko mogę powiedzieć że piosenka była chyba akustyczna a w refren był podzielony na dwa takty. Tego pierwszego nie pamiętam... Potem było śpiewanie na tzw. bezdechu ze zmienianiem tonacji. Na prawdę nie mam pojęcia jak to opisać... umiem tylko zanucić ewentualnie.
Zrobie tak że duże litery oznaczą głośniejszą tonację a małe niską...
Ty dy dy dy Ty dy dy dy Ty dy dy dy Dy Dy Dy Dy Dy, Ty dy dy dy Ty dy dy dy Ty dy dy dy Ty Dy Dy Dy.... coś w ten deseń... Błagam o pomoc!
Nie pamiętam słów tylko mogę powiedzieć że piosenka była chyba akustyczna a w refren był podzielony na dwa takty. Tego pierwszego nie pamiętam... Potem było śpiewanie na tzw. bezdechu ze zmienianiem tonacji. Na prawdę nie mam pojęcia jak to opisać... umiem tylko zanucić ewentualnie.
Ty dy dy dy Ty dy dy dy Ty dy dy dy Dy Dy Dy Dy Dy, Ty dy dy dy Ty dy dy dy Ty dy dy dy Ty Dy Dy Dy.... coś w ten deseń... Błagam o pomoc!
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Możesz powtórzyć refren? bo chyba się zgubiłam
Hmmm a może to było It' my life.... bo to taki sam banalny tekst
No dobra, jakieś słowo chociaż jedno jedyne z tej piosenki? (tylko nie pisz "live" bo to będzie jeszcze trudniejsze pytanie
Zakładając, że to na pewno bylo BJ to w rmf/fm to poszukaj sobie takich utworów jak:
Always
It's my life
Livin on a prayer
Wanted dead or alive
We werent born to follow
You Give Love a Bad Name
nie zapomniałem, Always nie leci w rmf..... to ci mogę na 100% powiedzieć, wypadło z obiegu niestety, był okres pod koniec tamtego roku, że słuchałem sobie non stop rmki nawet zarywałem niektórze noce żeby usłyszeć always i nie puszczali, tak se wkręciłem, w dzień od 5tej do 24 non stop, przez blisko 3 miesiące i nie puścili, więc jak dla mnie always tam nie leci, chyba że coś sie zmieniło.Scrooge pisze:bartekbb23 napisał/a:
w rmf puszczają tylko livin on a prayer i it's my life, może ostatnio we weren't born to follow, nic innego tam na 99% nie spotkacie, no chyba, że w audycji Marcin Jędrycha, więc wybór jest już bardzo mocno okrojony.
Zapomniałeś o Always..