POMOCY FANI BON JOVI!! WCHOD?CIE WSZYSCY! POSZUKUJę PIOSENEK
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- magda01614
- Have A Nice Day
-
- Little Bit Of Soul
Ja korzystam ze strony www.vixy.net. Można ściągnąć program lub bezpośrednio poprzez stronę. Wiadomo, jakość nie jest powalająca, ale utwory z koncertów nigdy nie będą brzmiały rewelacyjnie.margaritavip22 pisze:
W sumie to niezły pomysł, tylko nie wiem jak mam to zrobić???
Do Twojej listy dorzucę jeszcze cover Beatlesów - Let It Be.
to zależy od wersjiemilka pisze:Wiadomo, jakość nie jest powalająca, ale utwory z koncertów nigdy nie będą brzmiały rewelacyjnie.
-
- Little Bit Of Soul
Po wpisaniu do google: torrent "the message" "is there love" "pessimistic man" dostajesz namiary na praktycznie wszystkie dema BJ, JBJ, RS i ich zespołów przed BJ do '88 (bo nie ma linku do ostatniej kompilacji z '91; pełny zbiór do Strangera) i nie jest to na jakimś zamkniętym forum, tylko ogólnie dostępne, wystarczyło tylko odpowiednio zapytać;) (szukałem czy cd pierwszego zespołu Richie'ego The Message jest dostępne, bo ze sklepów wycofali)
Jasne, że można, tylko są w takiej jakości jak na stronie, czyli niskiej i w formacie Flash Video (FLV), który potem wedle uznania można przerobić. Trzeba mieć tylko jakiś menedżer pobierania z opcją zapisu tych plików (np Internet Download Manager z Firefoxem) i cały youtube stoi otworem 
Tak samo można zgrywać wideo, które jest na stronie bonjovi.com, ale to już chyba nie jest do końca legalne, więc nie będę opisywać sposobu zgrywania strumienia wideo.
Tak samo można zgrywać wideo, które jest na stronie bonjovi.com, ale to już chyba nie jest do końca legalne, więc nie będę opisywać sposobu zgrywania strumienia wideo.
- lady_in_black17
- Save a Prayer