Najlepsze intro
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Najlepsze intro
Jak w temacie. Jakie intro BJ jest to najlepsze? Jak dla mnie muzycznie absolutnie króluje Let it Rock, ale z kolei niesamowita energia jest w intro do Lay Your Hand On Me i chyba jednak skłaniam się do drugiej propozycji. A jak Wy uważacie? 

Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- magda01614
- Have A Nice Day
W LIR jest rzeczywiście niesamowite intro, ten klimat, skłaniałabym się ku tej piosence
Bo taka straszną fanką LYHOM nigdy nie byłam
W Dry County można po części nazwać intro tym wejście do solówki - mistrzostwo świata 
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
-
- Save a Prayer
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Dla mnie zdecydowanie Lay Your Hand On Me - jak latem 1989 roku dorwałem New Jersey to po prostu odpadłem po pierwszych dźwiękach tego albumu.
Let It Rock również mnie kręci, mógłbym wymienić jeszcze Wild Is The Wind czy kilka innych z SWW i NJ - z nowszych albumów takich specjalnych fajerwerków niestety nie pamiętam...
Let It Rock również mnie kręci, mógłbym wymienić jeszcze Wild Is The Wind czy kilka innych z SWW i NJ - z nowszych albumów takich specjalnych fajerwerków niestety nie pamiętam...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
Jakoś bardzo oryginalna nie będę - jak dla mnie bezapelacyjnie najlepsze jest Lay Your Hands On Me. To co potrafili w tym intro wyrabiac na koncertach świadczy chociażby to wykonanie z Wembley '95.
Fajne jest BTBMB i moje ukochane Keep The Faith, choc może intro to w tych przypadkach za duże słowo.
Fajne jest BTBMB i moje ukochane Keep The Faith, choc może intro to w tych przypadkach za duże słowo.
hmmm... no, cóż ja jakoś też nie...sobol_77 pisze:z nowszych albumów takich specjalnych fajerwerków niestety nie pamiętam...
- DefLeppard
- It's My Life
Mi szczególnie podoba się intro z piosenki These days jak ją słyszę to po prostu się rozczulam hehe czy też do piosenki this ain't a love song. no i oczywiście Wild is the wind i Keep the faith.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive