Witajcie Wszyscy.
Piszę po dłuższej nieobecności. Chciałabym, się dowiedzieć czy będzie możliwe dołączenie sie do ekipy jadącej z Wrocławia. Ja osibiście będę jechała samochodem, ale fajnie by było jechać razem kilkoma, a nawet kilkunastoma pojazdami. Jak wiem ibonka organizuje przejazd zorganizowany. Możemy Wszyscy dobić o ustalonej godzinie w jedno miejsce i jechać za kierowcą busika, który chyba zna trasę. I tak dojedziemy większą grupą pod stadion.
Pozdrawiam Monika (moni24).
odnosnie wyjazdu z WROC?AWIA do Lipska, mam 3 miejsca wolne w samochodzie na trasie ?ódź - Wrocław - zrzutka na wache wyjdzie moze podobnie jak pociag ale bedzie szybciej i bardziej komfortowo uwazam chetni pisac na prv.! pzodrawiam!!
Tak dotarła dzisiaj dostałam pelny wydruk z lista zaliczek.Obok nazwisk zaznaczam 100% na tytułowej stronie.
Mam prośbę do Cullesa i Adriana aby dali znać w sprawie osób które z nimi jadą,i o kontakt osoby takie jak Dominika Cieśla i Filipiak Mariusz.
Jeśli kogoś pominęłam to prosze dać znać.
witam,
wiec do tej szcownej listy dokladam 2 osoby (siebie i kolesia), przy 2 osobach jaka mam wplacic zaliczke?? jesli moge to prosze o jakas szybka odpowiedz bo chce wplacic a nie za bardzo wiem ile.
o kotrej pojedziemy??