KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

Kasiątko ja tez bym sie podlaczyl chetnie :))) dodaj mnie do listy swocih biletow :) stehpaltz na plytke :)

Oficjalnei podłaczylem sie pod karte Kasiątka15 :) dzieki wielkie!! lipsk 2008 czeka :>
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

ja też (z mężem) podłączyłam się do Kasiątka :)
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
mrjovi
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

lipsk

Post autor: mrjovi »

Witam, kto zabierze mnie i jeszcze jedna osobe do lipska tzn w sensie ma ktos do biletow dostep??? bardzo bym prosil jezeli mozna pozdrawiam
DwOrAk
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Adrian pisze:Dnia 13.11.2007r (jutro!!) rozpocznie się sprzedaż biletów na koncert Bon Jovi w Lipsku !! Bilety do kupienia na stronach Eventim.de seetickets.com ticketmaster.com . Ceny biletów to od 45 funtów za GA (stojąca płyta za GC); i 75 funtów za GC (sektor przed sceną). do tego trzeba doliczyć
Funtów? :> W Niemczech funty? A nie o Euro czasem chodzi? :>

I komu nie zależy na Golden Circle i wystarczy mu bilet za 45 i chce oszczędzić na przesyłce - zaczekajcie :D
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Edyta
It's My Life
It's My Life

Post autor: Edyta »

Potwierdzam, że jadę z siostrą i koleżanką, tak więc będzie nas trzy :D co do biletów, to zaangażowałam już rodzinę w Niemczech i mam nadzieję, że się wszystko uda tak jak 7 lat temu :D Byłam wtedy w Berlinie i wspominam tamten dzień do dziś :lol: :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

HURAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Bilet na Lipsk kosztował mnie tylko 100 dolarów !!! Z wszystkimi kosztami wyniosło mnie to 252 zł !!! Hahaha :)

I z tego co wiem z forum jedzie już 5 osób + Ja :) (wszyscy mają już bilety :))

Yeeeeee :)

ps
Jest możliwośc jeszcze kupienia GC ale to musicie szybko Backstage kupic i od razu kupować bilety GC.
kasiatko15
I Believe
I Believe

Post autor: kasiatko15 »

Adrian jak to kupiłes już bilety gdzie??
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

POprzez www.backstagejbj.com
Musiałabyś dołączyć najpierw i od razu po wpłynięciu kasy (od razu wpływa) można iśc kupować bilet :)
kasiatko15
I Believe
I Believe

ale ,,dołączenie'' kosztuje ... prawda ??:)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

50 dolarów za karte klubowską :) Na karte można kupić 2 bilety, ale nie wiem czy przyapdkiem nie podczas jednej transakcji .,.

Ale się kurna ciesze :) Huraaaa (Bilety tańsze niż normalny bilet w Stuttgarcie rok temu xD a liczyłem na 500 zł ) :)
kasiatko15
I Believe
I Believe

No to w sumie gdybym miała sobie coś takiego sprawic to bym wybuliła 50 $ + te 252 zl wiec na razie pasuje:) musi mi wystarczyć zwykły bilet. drian a to prawda że jutro na Eventimie sprzedawane będą tylko bilety GC ?
bart.ka
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: bart.ka »

Czesc, jestem tu nowy, mam pytanie do Adriana: orientujesz sie moze, czy jesli na tym backstage nie ma biletow do golden circle w monachium, to wsystke zostaly juz wyprzedane i w oficjalnej sprzedazy jutro ich nie bedzie? bo ja najchetniej chcialbym pojechac do monachium. ale jak sie okaze, ze nie da rady, to i lipskiem nie pogardze. rok temu bylem w milton keynes:) na obu koncertach. pierwszy w gold circle i drugi general admission. oczywiscie nie ma porownania, gdzie lepiej stac, wiec jedyna rozsadny wybor dla mnie golden circle:)

dzieki za pomoc
bartek
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

drian a to prawda że jutro na Eventimie sprzedawane będą tylko bilety GC ?
Bon Jovi rocken im Mai 2008 die deutschen Stadien! Seit mehr als 20 Jahren sind Bon Jovi im Geschäft und mittlerweile hat die Band mit der Anzahl ihrer Alben längst die 100-Millonen-Marke überschritten. Die Band um Frontmann Jon Bon Jovi, die als Hairspray-Metal-Band begann, spielt seit den Neunziger Jahren vor allem Mainstream-Rock. Einen großen Beitrag zum kommerziellen Erfolg von Bon Jovi leistete der Komponist Desmond Child, der mit Jon Bon Jovi und Richie Sambora Hits wie "Livin' On A Prayer", "You Give Love A Bad Name", "Keep The Faith" oder "This Ain't A Love Song" komponierte.

2005 meldeten sich Bon Jovi nach einer kurzen Schaffenspause mit "Have a Nice Day" - einem klassischen Bon Jovi Album - zurück. Kurz darauf startete die "Have A Nice Day"-World Tour in den USA. Alle 56 Shows der USA-/Kanada-Tour waren ausverkauft. Weitere Auftritte im Rahmen der Tour gab es in Japan und Europa, sowie eine "Homecoming"-Tour in US-Footballstadiums.

Jetzt ist erneut die Zeit für ein neues Album gekommen. Mit "Lost Highway" veröffentlichten Bon Jovi in diesem Jahr ihr zehntes Studioalbum seit der Bandgründung in den frühen Achtzigern. Auch nach weltweit 120 Millionen verkauften Alben bzw. 2.500 Konzerten in über 50 Ländern, steuern Bon Jovi mit ihrer klanglichen Reise noch immer neue Höhepunkte an.

2008 geht die Band endlich wieder auf große Welttournee, die sie im Mai auch nach Deutschland führen wird. Lassen Sie sich dieses Konzerthighlight nicht entgehen und sichern Sie sich schnell die begehrten Tickets!

Nie wiem cczy tutaj coś o tym pisze bo nie znam Niemieckiego. I nie wiem czy jutro tylko GCircle (żółw szykuj się :) )

No normalnie nie moge :) Już niezła ekipa ma bilety a druga ekipa się szykuje na skok na bilety :)

Super, super, super :)

[ Dodano: 2007-11-12, 21:20 ]
Bart jeśli już tam nie ma to wyprzedane ! Były na pewno więc jak nie ma no to sprawa jasna !!
kasiatko15
I Believe
I Believe

Nie no na stronie www.backstagejbj.com są jeszcze GC za 100$ tylko zastanawia mnie czy to csłkowity koszt biletu czy cos jest jeszcze doliczane do tego....
bart.ka
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: bart.ka »

Ok, dzieki za odpowiedz. w tym co wkleiles, nie ma ani slowa o tym jakie bilety beda jutro w sprzedazy w eventim.de, wiec moze i do golden circle w monachium beda. at least i hope:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Lost Highway 2007 / 2008”