KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Jedna kwestia - jadę pod warunkiem że cena biletu nie przekroczy 50-60 ojro; jeśli nie przekroczy, na pewno zamawiam na spółę z Adrianem niezależnie od limitu :P

Pomysł mój jest taki, żeby zamawiać mniej więcej wg miejsca zamieszkania, więc do naszej grupy zapraszamy osoby ze Śląska i Zagłębia ;)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

OK Sprawa wygląda tak. Po przemyśleniach jak to zorganizować itp doszedłem do wniosku po pewnych podpowiedziach innych osób iż robimy tak.

UWAGA!

Wyjaśniam wszystko tak, aby była jasność i nie było porozumień.

1.BILETY
- Bilet każdy kupuje na SWÓJ własny rachunek.

- Możemy się podzielić w grupy i osoby które mają kartę mogą kupić komuś innemu po wcześniejszej wpłacie. Ja nie mogę kupić wszystkim bo jest limit biletów na daną kartę.

- Koszty wysyłki biletu z Eventim.de to ... 35 EURO! - tak więc im więcej osób kupi na jedną kartę tym koszty wysyłki dzielą się na liczbę osób zamawiających.

OSOBY które będą chciały udostępnić swoją kartę i pomóc innym niech sie zgłaszają i wpisują tutaj na forum ! Oczywiście miedzy sobą ustalicie szczegóły.

2.WYJAZD

Nie ma sensu teraz ustalać wyjazdu, bo nie wiadomo ile osób kupi bilet. Dlatego:
- Wyjazd będzie ustalany w Kwietniu 2008 roku.
- Do tego momentu wszyscy chętni będą musieli się zaopatrzyć w bilet.
- Wszyscy którzy będą chcieli się wybrać grupowo będą sie zgłaszać najlepiej do mnie albo tutaj na forum
- CENA PODRóżY BęDZIE UZALEżNIONA OD ILOSCI OSóB KTóE ZGłOSZą SIę NA WYJAZD. Może się zmienić wraz z rezygnującymi osobami.
- Nie wiadomo czy pojedziemy jednym busem/autokarem czy np 3ema busami. Transport znajdziemy jak zgłoszą się wszyscy chętni.
- Trasa busów będzie prawdopodobnie taka Katowice - Wrocław - Miejscowość przy granicy - Lipsk. Dlatego osoby które będą chciały dołączyć w trakcie podróży będą musiały dojechać do wyznaczonych punktów (np dworzec kolejowy - Wrocław itp).

- Na pewno będzie wcześniejsza zbiórka kasy na przejazd np tydzień przed i po wpłacie tej kasy nie będzie zwrotu.

hmm to chyba tyle na ten moment.

Jakieś uwagi to pisać na forum.
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Mam takie pytanko czy jest ktoś z Olsztyna lub okolic kto pisałby się na ten wyjazd ?? Moi starzy to paranoicy i najbardziej narzekają, że będę musiała sama dojechac na zbiórkę ;]
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Zolw
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Zolw »

Pomożecie? Pomożemy ;]
W miarę limitów na eventim.de mogę wspomóc kontem i kartą, decyduje kolejność zgłoszeń... Sam kupuję na chwilę obecną 6 sztuk więc jeśli będzie można nabyć więcej mogę komuś dokupić... :))
?eby tylko nie było np. max dwa na osobę bo koszt wysyłki jednego wyniesie 17,5 ojro brrrr :whoeva: Zobaczymy za tydzień ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Bonjova pisze:Mam takie pytanko czy jest ktoś z Olsztyna lub okolic kto pisałby się na ten wyjazd ?? Moi starzy to paranoicy i najbardziej narzekają, że będę musiała sama dojechac na zbiórkę ;]
moja mamusia jest jeszcze gorsza a jadę sam do Belgii ;] :P Możesz sie ze mną zabrać bo elbląg jest blisko olsztyna, ale nie do lipska a do brukseli ;] :P
Awatar użytkownika
JJ
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: JJ »

siemka wszystkim:)
Taki koncert to dla mnie spełnienie marzeń...nie mogę go przegapić!:) Jedźmy tam i ściągnijmy ich w końcu do Polski!! :))
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

Witam!
dawny moderator serwisu sie klania :) <joviii>
na 200% zawitam do Lipska, z biletami to roznie moze byc jesli ktos reflektuje mi kupić to bede strasznie wdzieczny kaske moge nawet tego samego dnia podeslac na konto ;] im nas wiecej tym lepiej!
w razie co moj kontakt gg; 1178227 pzdr!

P.S. z Lipska mozna by do hamburga na koncert skoczyc ktos chetny?:) w sumie pare dni roznicy a fun nie mniejszy :D

p.p.s. z eventim.de:
Der exklusive Vorverkauf startet am 13.11. hier bei eventim.de. Sichern Sie sich vor allen anderen Ihre Tickets und registrieren Sie sich jetzt!

wiec we wtorek pelna korba i kupujemy :>
Ostatnio zmieniony 9 listopada 2007, o 20:08 przez rafal_ka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

rafal_ka pisze:P.S. z Lipska mozna by do hamburga na koncert skoczyc ktos chetny?:) w sumie pare dni roznicy a fun nie mniejszy
Możecie się do mnie dołączyć :P Tylko przez te "pare dni" na noclegi w Nieczech straciłbyś tyle euro, że by Ci się odechciało iść na koncert, no chyba, żebyć spał na dworcu, samochodzie przez te 3 dni :D
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

hehe bym zwiedział:D
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

Ja jestem z Torunia, więc może w tym regionie znajdzie się jakaś grupa? Nas jest już 2, ale nie mamy kart by samemu kupić bilety. Jak to jest z tym 17.11- do kiedy można zakupić bilety na koncert? Chyba nie tylko 17, ale podejrzewam, że wtedy może być gorzej...
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

Może będzie mozliwość zakupu bilety na eventim.pl
Znalazlem na stronie że jest mozliwość kupienia biletu na koncerty w Niemczech.
Może byłoby taniej ( przesyłka)
pisze cos takiego:

W celu zamówienia biletów prosimy o kontakt: info@eventim.pl lub bezpośrednio w biurze Eventim Sp. z o.o. w Warszawie, al. Jerozolimskie 25 (dawne Kasy Teatralne ZASPu)

Wiecej informacji pod numerem telefonu: 022 498 47 50 - Agata Dąbrowska

Zapraszamy także do lektury magazynu online z najnowszymi niemieckimi koncertami w naszej ofercie: http://www.eventpaper.de
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

oo warto do tej pani Agaty zadzwonic :> sam to dzis uczynie!
yanni
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: yanni »

ja napisałem maila. zobaczymy czy odpiszą.
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/

22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
agnlen22
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: agnlen22 »

Witam. Z tego co sie zorientowałam bilety są tylko na 28, 05. 2008 do Hamburga.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Oj warto warto dla tych oczywiscie któzy nie mają karty. Nie wiem czy ja przypadkiem do takich nie bede należał :/ Backkstage mi odrzuciło moją kartę Mastercard !! Z tym iż tam na Eventim jest możliwość płacenia Visa Electron wiec może będzie dobrze.

No, ale warto zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. Jak ktoś się dodzwoni to niech da znac. Ja dzwoniłem i nikt nie odebrał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Lost Highway 2007 / 2008”