Pomysł mój jest taki, żeby zamawiać mniej więcej wg miejsca zamieszkania, więc do naszej grupy zapraszamy osoby ze Śląska i Zagłębia
KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!
Moderator: Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Jedna kwestia - jadę pod warunkiem że cena biletu nie przekroczy 50-60 ojro; jeśli nie przekroczy, na pewno zamawiam na spółę z Adrianem niezależnie od limitu 
Pomysł mój jest taki, żeby zamawiać mniej więcej wg miejsca zamieszkania, więc do naszej grupy zapraszamy osoby ze Śląska i Zagłębia
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
OK Sprawa wygląda tak. Po przemyśleniach jak to zorganizować itp doszedłem do wniosku po pewnych podpowiedziach innych osób iż robimy tak.
UWAGA!
Wyjaśniam wszystko tak, aby była jasność i nie było porozumień.
1.BILETY
- Bilet każdy kupuje na SWÓJ własny rachunek.
- Możemy się podzielić w grupy i osoby które mają kartę mogą kupić komuś innemu po wcześniejszej wpłacie. Ja nie mogę kupić wszystkim bo jest limit biletów na daną kartę.
- Koszty wysyłki biletu z Eventim.de to ... 35 EURO! - tak więc im więcej osób kupi na jedną kartę tym koszty wysyłki dzielą się na liczbę osób zamawiających.
OSOBY które będą chciały udostępnić swoją kartę i pomóc innym niech sie zgłaszają i wpisują tutaj na forum ! Oczywiście miedzy sobą ustalicie szczegóły.
2.WYJAZD
Nie ma sensu teraz ustalać wyjazdu, bo nie wiadomo ile osób kupi bilet. Dlatego:
- Wyjazd będzie ustalany w Kwietniu 2008 roku.
- Do tego momentu wszyscy chętni będą musieli się zaopatrzyć w bilet.
- Wszyscy którzy będą chcieli się wybrać grupowo będą sie zgłaszać najlepiej do mnie albo tutaj na forum
- CENA PODRóżY BęDZIE UZALEżNIONA OD ILOSCI OSóB KTóE ZGłOSZą SIę NA WYJAZD. Może się zmienić wraz z rezygnującymi osobami.
- Nie wiadomo czy pojedziemy jednym busem/autokarem czy np 3ema busami. Transport znajdziemy jak zgłoszą się wszyscy chętni.
- Trasa busów będzie prawdopodobnie taka Katowice - Wrocław - Miejscowość przy granicy - Lipsk. Dlatego osoby które będą chciały dołączyć w trakcie podróży będą musiały dojechać do wyznaczonych punktów (np dworzec kolejowy - Wrocław itp).
- Na pewno będzie wcześniejsza zbiórka kasy na przejazd np tydzień przed i po wpłacie tej kasy nie będzie zwrotu.
hmm to chyba tyle na ten moment.
Jakieś uwagi to pisać na forum.
UWAGA!
Wyjaśniam wszystko tak, aby była jasność i nie było porozumień.
1.BILETY
- Bilet każdy kupuje na SWÓJ własny rachunek.
- Możemy się podzielić w grupy i osoby które mają kartę mogą kupić komuś innemu po wcześniejszej wpłacie. Ja nie mogę kupić wszystkim bo jest limit biletów na daną kartę.
- Koszty wysyłki biletu z Eventim.de to ... 35 EURO! - tak więc im więcej osób kupi na jedną kartę tym koszty wysyłki dzielą się na liczbę osób zamawiających.
OSOBY które będą chciały udostępnić swoją kartę i pomóc innym niech sie zgłaszają i wpisują tutaj na forum ! Oczywiście miedzy sobą ustalicie szczegóły.
2.WYJAZD
Nie ma sensu teraz ustalać wyjazdu, bo nie wiadomo ile osób kupi bilet. Dlatego:
- Wyjazd będzie ustalany w Kwietniu 2008 roku.
- Do tego momentu wszyscy chętni będą musieli się zaopatrzyć w bilet.
- Wszyscy którzy będą chcieli się wybrać grupowo będą sie zgłaszać najlepiej do mnie albo tutaj na forum
- CENA PODRóżY BęDZIE UZALEżNIONA OD ILOSCI OSóB KTóE ZGłOSZą SIę NA WYJAZD. Może się zmienić wraz z rezygnującymi osobami.
- Nie wiadomo czy pojedziemy jednym busem/autokarem czy np 3ema busami. Transport znajdziemy jak zgłoszą się wszyscy chętni.
- Trasa busów będzie prawdopodobnie taka Katowice - Wrocław - Miejscowość przy granicy - Lipsk. Dlatego osoby które będą chciały dołączyć w trakcie podróży będą musiały dojechać do wyznaczonych punktów (np dworzec kolejowy - Wrocław itp).
- Na pewno będzie wcześniejsza zbiórka kasy na przejazd np tydzień przed i po wpłacie tej kasy nie będzie zwrotu.
hmm to chyba tyle na ten moment.
Jakieś uwagi to pisać na forum.
Pomożecie? Pomożemy
W miarę limitów na eventim.de mogę wspomóc kontem i kartą, decyduje kolejność zgłoszeń... Sam kupuję na chwilę obecną 6 sztuk więc jeśli będzie można nabyć więcej mogę komuś dokupić...
?eby tylko nie było np. max dwa na osobę bo koszt wysyłki jednego wyniesie 17,5 ojro brrrr
Zobaczymy za tydzień 
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
W miarę limitów na eventim.de mogę wspomóc kontem i kartą, decyduje kolejność zgłoszeń... Sam kupuję na chwilę obecną 6 sztuk więc jeśli będzie można nabyć więcej mogę komuś dokupić...
?eby tylko nie było np. max dwa na osobę bo koszt wysyłki jednego wyniesie 17,5 ojro brrrr

moja mamusia jest jeszcze gorsza a jadę sam do BelgiiBonjova pisze:Mam takie pytanko czy jest ktoś z Olsztyna lub okolic kto pisałby się na ten wyjazdMoi starzy to paranoicy i najbardziej narzekają, że będę musiała sama dojechac na zbiórkę
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Witam!
dawny moderator serwisu sie klania
<joviii>
na 200% zawitam do Lipska, z biletami to roznie moze byc jesli ktos reflektuje mi kupić to bede strasznie wdzieczny kaske moge nawet tego samego dnia podeslac na konto
im nas wiecej tym lepiej!
w razie co moj kontakt gg; 1178227 pzdr!
P.S. z Lipska mozna by do hamburga na koncert skoczyc ktos chetny?:) w sumie pare dni roznicy a fun nie mniejszy
p.p.s. z eventim.de:
Der exklusive Vorverkauf startet am 13.11. hier bei eventim.de. Sichern Sie sich vor allen anderen Ihre Tickets und registrieren Sie sich jetzt!
wiec we wtorek pelna korba i kupujemy :>
dawny moderator serwisu sie klania
na 200% zawitam do Lipska, z biletami to roznie moze byc jesli ktos reflektuje mi kupić to bede strasznie wdzieczny kaske moge nawet tego samego dnia podeslac na konto
w razie co moj kontakt gg; 1178227 pzdr!
P.S. z Lipska mozna by do hamburga na koncert skoczyc ktos chetny?:) w sumie pare dni roznicy a fun nie mniejszy
p.p.s. z eventim.de:
Der exklusive Vorverkauf startet am 13.11. hier bei eventim.de. Sichern Sie sich vor allen anderen Ihre Tickets und registrieren Sie sich jetzt!
wiec we wtorek pelna korba i kupujemy :>
Ostatnio zmieniony 9 listopada 2007, o 20:08 przez rafal_ka, łącznie zmieniany 1 raz.
- magda01614
- Have A Nice Day
Możecie się do mnie dołączyćrafal_ka pisze:P.S. z Lipska mozna by do hamburga na koncert skoczyc ktos chetny?:) w sumie pare dni roznicy a fun nie mniejszy
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja jestem z Torunia, więc może w tym regionie znajdzie się jakaś grupa? Nas jest już 2, ale nie mamy kart by samemu kupić bilety. Jak to jest z tym 17.11- do kiedy można zakupić bilety na koncert? Chyba nie tylko 17, ale podejrzewam, że wtedy może być gorzej...
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Może będzie mozliwość zakupu bilety na eventim.pl
Znalazlem na stronie że jest mozliwość kupienia biletu na koncerty w Niemczech.
Może byłoby taniej ( przesyłka)
pisze cos takiego:
W celu zamówienia biletów prosimy o kontakt: info@eventim.pl lub bezpośrednio w biurze Eventim Sp. z o.o. w Warszawie, al. Jerozolimskie 25 (dawne Kasy Teatralne ZASPu)
Wiecej informacji pod numerem telefonu: 022 498 47 50 - Agata Dąbrowska
Zapraszamy także do lektury magazynu online z najnowszymi niemieckimi koncertami w naszej ofercie: http://www.eventpaper.de
Znalazlem na stronie że jest mozliwość kupienia biletu na koncerty w Niemczech.
Może byłoby taniej ( przesyłka)
pisze cos takiego:
W celu zamówienia biletów prosimy o kontakt: info@eventim.pl lub bezpośrednio w biurze Eventim Sp. z o.o. w Warszawie, al. Jerozolimskie 25 (dawne Kasy Teatralne ZASPu)
Wiecej informacji pod numerem telefonu: 022 498 47 50 - Agata Dąbrowska
Zapraszamy także do lektury magazynu online z najnowszymi niemieckimi koncertami w naszej ofercie: http://www.eventpaper.de
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
ja napisałem maila. zobaczymy czy odpiszą.
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Oj warto warto dla tych oczywiscie któzy nie mają karty. Nie wiem czy ja przypadkiem do takich nie bede należał :/ Backkstage mi odrzuciło moją kartę Mastercard
Z tym iż tam na Eventim jest możliwość płacenia Visa Electron wiec może będzie dobrze.
No, ale warto zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. Jak ktoś się dodzwoni to niech da znac. Ja dzwoniłem i nikt nie odebrał.

No, ale warto zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. Jak ktoś się dodzwoni to niech da znac. Ja dzwoniłem i nikt nie odebrał.