Pisałłam do vivaart, ale zapewne pani nie zdążyła otworzyć jeszcze poczty
Informacje
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To ciekawe którym rokiem zainteresowana jest agencja Live Nation... 2030 czy 2045? Eh...
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie chce nic mówić, ale jak sobie na spokojnie przemyślałem sprawę to ten koncert Bon Jovi NIE JEST NIEREALNY 
Przytoczę parę faktów:
1.Wspomniany wyżej Pan wymienia 4ry gwiazdy z których 3 daty koncertów są już podane
2.Bon Jovi kończy LH Tour w wakacje, ale są już sprzedawane bilety na koncerty w okolicach bodajże grudnia ... GH Tour ? Prawdopodobnie tak.
3.Nie jest podany termin BJ bo:
a) nie skończyła się trasa LH Tour i promotor BJ mógł zastrzec że info będzie podane po zakończeniu trasy LH i oficjalnym poinformowaniu o GH Tour. /
b) Jeśli to ten sam promotor to najpierw chce zapewne sprzedać bilety na The Police a potem ruszyć z promocją Bon Jovi.
Tak ku pokrzepieniu serc:
Czyli:
26 Czerwca - The Police
28 Czerwca - CELINE DION
Wrzesień - PRINCE
Listopad - Grudzień - BON JOVI
Zobaczymy. Fakt faktem jeśli chce się zorganizować koncert Bon Jovi to trzeba zrobić to dużo wcześniej a teraz jest odpowiednia pora aby dogadać się na zimowe koncerty. Może zagraliby w spodku ? No i zapewne na GH Tour BJ będą chcieli zwiedzić jak najwięcej krajów ... Oby była tam też i Polska 

Przytoczę parę faktów:
1.Wspomniany wyżej Pan wymienia 4ry gwiazdy z których 3 daty koncertów są już podane

2.Bon Jovi kończy LH Tour w wakacje, ale są już sprzedawane bilety na koncerty w okolicach bodajże grudnia ... GH Tour ? Prawdopodobnie tak.
3.Nie jest podany termin BJ bo:
a) nie skończyła się trasa LH Tour i promotor BJ mógł zastrzec że info będzie podane po zakończeniu trasy LH i oficjalnym poinformowaniu o GH Tour. /
b) Jeśli to ten sam promotor to najpierw chce zapewne sprzedać bilety na The Police a potem ruszyć z promocją Bon Jovi.
Tak ku pokrzepieniu serc:
Prince i Alicia Keys zagrają w Warszawie!
To być może najbardziej sensacyjna wiadomość tego roku. W pierwszy weekend września w Warszawie odbędzie się pierwsza edycja festiwalu muzycznego Soul of Warsaw. Największymi gwiazdami imprezy będą Prince i Alicia Keys.
Na takie wydarzenie tysiące fanów czarnej muzyki w Polsce czekało latami. Zgodnie z nazwą festiwalu - Soul of Warsaw, będzie to pierwsze w naszym kraju święto muzyki soul i funk na taką skalę. Organizatorami wydarzenia będą wydawnictwo Hirka Wrony - Pink Crow Records i agencja medialna Joytown.
Czyli:
26 Czerwca - The Police
28 Czerwca - CELINE DION
Wrzesień - PRINCE
Listopad - Grudzień - BON JOVI
Takich prochów nie sprzedaje byle kto, więc o numer telefonu bedzie cięzkoAndruszka, co z tym numerem do Twojego dilera hehe
Chciałbym mysleć, ze wypełnią większy objekt np Śląski (jeśli latem)Może zagraliby w spodku?
Wolałbym duży koncert na powietrzu.. ten klimat hmmmm..
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Ja tam dokładnie nie wiem, ale oni grają raczej koncerty stadionowe w europie, a dodatkowo biorąc pod uwage, ze miałoby to być GH to spodek raczej odpada bo może sie to nie opłacać. Moge sie mylić bo w tej kwesti nie mam wielkiej wiedzy.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mam nadzieję,że to tylko plotki, gdyż wszelkie środki z mojego funduszu jovisowego zostały wyczerpane. Jeśli wieść o grudniowych koncertach okazałaby się prawdziwa...to zostanie mi już tylko wyprzedawanie mebli z domu...Adrian pisze:Na drycounty był link do stronki, ale nie chce mi sie przeszukiwać tej sterty stron.
Koncertu wcale nie trzeba planować z dwuletnim wyprzedzeniem. Jak są pieniądze, to da się załatwić wszystko. Abu Dhabi ogłosili przecież na miesiąc przed datą występu.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak tlyko Arabów stać aby na koncert przyszło 5 osób a u nas muszą mieć czas aby odwołać koncert jeśli się będzie słabo sprzedawałAbu Dhabi ogłosili przecież na miesiąc przed datą występu
Jeśli do spodka przyjeżdża np Metallika to oznacza że się opłacaJa tam dokładnie nie wiem, ale oni grają raczej koncerty stadionowe w europie, a dodatkowo biorąc pod uwage, ze miałoby to być GH to spodek raczej odpada bo może sie to nie opłacać.
Oczywiście to są jakieś domniemania, ale o ile w wywiadzie koleś się nie pomylił i powiedział z pełną świadomością o Bon Jovi to jakieś światełko znowu się pojawia.
- magda01614
- Have A Nice Day
Jeśli stadion jest problemem, to zostanie on rozwiązany do 2012 r. W końcu powinny ich skusić stadiony budowane na mistrzostwa świata
A jeśli to ich nie ruszy, to chyba nic 
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Świata czy Europy co za różnicaPrzepraszam, że będę nieuprzejmy, ale nie słyszałem aby Polsce przyznano organizację Mistrzostw Świata w piłce nożnej......
Nie stadiony nie są problemem bo jest na czym zagrać koncert (chociaż chyba nie w zimę). Więcej stadionów to większa szansa na więcej imprez i sprowadzenie Jovisów do Polski.Jeśli stadion jest problemem, to zostanie on rozwiązany do 2012 r. W końcu powinny ich skusić stadiony budowane na mistrzostwa świataA jeśli to ich nie ruszy, to chyba nic
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
GH - Greatest Heats .
Bon Jovi po Lost Highway maja wydac plyte Greatest Heats - czyli najwieksze przeboje , mozliwe ze to bedzie jakby 2 czesc Crossroad . Wtedy wg Adriana istnieje mozliwosc ze Bon Jovi odwiedzia Polske , podczas Trasy koncertowej GH.
Bon Jovi po Lost Highway maja wydac plyte Greatest Heats - czyli najwieksze przeboje , mozliwe ze to bedzie jakby 2 czesc Crossroad . Wtedy wg Adriana istnieje mozliwosc ze Bon Jovi odwiedzia Polske , podczas Trasy koncertowej GH.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Bodzio mam pytanko do kogo pisałeś "Era nadaje rytm"??? Jestem pracownikiem tej firmy "PTC", byłem na koncercie w Hamburgu zawsze mogę sprawę przedstawić jako pracownik tej firmy czyli bardziej wiarygodnie. Z tego co wiem to Era stawia na wielkie wydarzenia przykładem może być Red Hot Chili Peppers, który odbył się 3 lipca 2007 na stadionie Śląskim w Chorzowie. Daj znać - jeśli będę mógł pomóc to napewno to uczynię. Wieniu
wlabecki