to będę ja?!Zadecydowane-Jjedzie jovizna. Chciałabym wziąć jeszcze osobę towarzyszącą, więc wpłacajcie po 40 zł

Moderator: Mod's Team
Dobry pomysł. Jak kiedyś będę na koncercie BJ to spróbuje.Adrian pisze:Myśle, że jakbyśmy my guza nabili tą flagą to może by się w końcuy opamiętał i przyjechał do nas![]()
taaa... uważaj, że wpuściliby kogokolwiek z tak OGROMNA flaga... i pozwoliliby to cos wogóle rozwinąc tuż przed scena...Martuś pisze:Jakimś cudem dostać się blisko sceny i wziąc ze sobą OGROMNY transparent (6 prześcieradeł np) na ktorym namalować polską flagę i napis np. POLAND LOVES YOU, albo POLAND STILL WAITS FOR YOU. Jakby taki duży transparent zaraz pod sceną trzymało kilku ludzi to na pewno by Jon zauważył... 6 albo 8 prześcieradeł...
To nie jest szalony pomysł tylko głupi pomysł! Wybaczam, bo sama takie miewałam w dawnych czasachKasiunia pisze:taaa... uważaj, że wpuściliby kogokolwiek z tak OGROMNA flaga... i pozwoliliby to cos wogóle rozwinąc tuż przed scena...Martuś pisze:Jakimś cudem dostać się blisko sceny i wziąc ze sobą OGROMNY transparent (6 prześcieradeł np) na ktorym namalować polską flagę i napis np. POLAND LOVES YOU, albo POLAND STILL WAITS FOR YOU. Jakby taki duży transparent zaraz pod sceną trzymało kilku ludzi to na pewno by Jon zauważył... 6 albo 8 prześcieradeł...
A właściwie czemu nie, z tego co wiem Mr Jon chętnie bierze udział w takich akcjach charytatywnych. Może znalazła by sie taka fundacja, która chciała by spróbować zaprosić Bon Jovi na jakiś koncert na rzecz biednych dzieci czy zakup jakiegoś sprzętu dla szpitali.Kasiunia pisze:BJ nie zagraja u nas charytatywnie
Woodstock........... Pan Owsiak mógłby spróbować ich ściągnąc.A właściwie czemu nie, z tego co wiem Mr Jon chętnie bierze udział w takich akcjach charytatywnych. Może znalazła by sie taka fundacja, która chciała by spróbować zaprosić Bon Jovi na jakiś koncert na rzecz biednych dzieci czy zakup jakiegoś sprzętu dla szpitali.
Kiedyś tez miałem taki pomysł, ale szybciutko zrezygnowałem. CzemuTo nie jest szalony pomysł tylko głupi pomysł!
Też mam taką nadzieję. A tak nawiasem to ciekawe ile będą kosztowały bilety na koncert BJ w Polsce, jeżeli się on rzeczywiście odbędzie...jovizna pisze:Mówię wam, że za rok sami przyjadą
Pomysł może i dobryPePe pisze:Wpadlem na pewien szalony...moze nawet glupi pomyslale musze sie nim z wami podzielic. Wybieramy kogos np. Bodzia. Robimy wielka zrzute na jedno konto. Powiedzmy ze kwota minimalna 20zl.... Zbieramy kase by nasz wyslannik mogl sie udac na koncert BJ. Najlepsze miejsce (scena), wielki transparent - na tle bialo-czerwonej flagi napis Poland is waiting. Mysle ze ktos by to zauwazyl..... Drugi pomysl to rowniez "mala" zbiorka
Jesli odpadlby pomysl z wyslannikiem mozemy zrobic zrzute na jakis maly spocik reklamowy
nie wiem ile taka przyjemnosc kosztuje..... ale mysle ze liczy sie sam pomysl. To wszystko jest bardzo szalone ale przeciez my jestesmy zdesperowani.....
a jak nie to zrobimy napad na wytwornie muzyczna z bronia....
to chyba w jakims filmie bylo?
pozdro
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]