Kolejny singiel...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Kolejny singiel...

Post autor: M.Ssed »

Jestem ciekaw czy są jakieś wiadomości na temat teledysku do tego utworu i czy w ogóle zespół będzie jeszcze starał się promować Lost Highway, czy może już ruszy w stronę The Best Of'a.. Ktoś coś wie na ten temat? ;>
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: alexz123 »

Podobno najnowszym singlem będzie TILL WE AIN'T STRANGERS ANYMORE. :D
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...

Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

To akurat wiem od dawna :whoeva: , chodzi mi bardziej o teledysk niż o sam utwór ;]
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

Ja na razie nic nie wiem innego :) Poczekamy zobaczymy ;]
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Miejmy nadzieję tylko, że będzie na tyle dobry, żeby zachęcił ludzi w Polsce do kupowania LH. Bo na całym świecie ludzie nie mają z tym problemu, a u nas niestety tak. Może ta piosenka będzie przełomowa i zwróci uwagę na BJ...
Rozmarzyłam się :D
Tell me what I got to do

Tell me who I got to be
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

Piosenka jest dobra, ale nie wybralbym jej na singiel. Mialem cicha nadzieje, ze 3 singlem jednak bedzie Any Other Day. Obawiam sie jednej rzeczy. Mianowicie takiej, ze utna solo Richiego tak jak mialo to miejsce z HAND. Jezeli to zrobia, piosenka jako singiel straci wiele, poniewaz to solo nadaje smak i klimat tej piosence. Poza tym Bon Jovi to glownie duet wokalny Jona i Richiego (Dave tez sie dolaczy :P), wiec bledem jest promowanie "innego rozwiazania" (czyt. Jon and Rimes).
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Jestem ciekaw czy są jakieś wiadomości na temat teledysku do tego utworu
Jestem na 99,9% przekonany, ze powstanie. Piosenka ma promować i album Bon Jovi i album LeAnn Rimes czyli sprawa oczywista. Drugim powodem jest to iż zmieniają się plany zespołu. 3cim powodem jest to iż na stronce bonjovi.com były podane 3 single tj przy HANDzie. No i kolejnym powodem jest to iż Lost Highway przeszło tylko przez USA z jakimś odgłosem a album trzeba jakoś promować.
czy w ogóle zespół będzie jeszcze starał się promować Lost Highway, czy może już ruszy w stronę The Best Of'a.
Sprawa prosta i oczywista. W Listopadzie i grudniu odbywa sie "Lost Highway Canadian TOur" więc tak zespół będzie promował dalej album.

W styczniu rusza trasa po Japonii która NIE POSIADA jeszcze nazwy. Czyli ?
Najprawdopodobniej będzie promowało album Best Of.

Na bonjovi.com Obbie O'Brien mówi, że zespół jest gotowy to trasy i mają nową scenę, nowe piosenki ? (nie wiem czy tyczy sie to nowego materiału na album Best Of czy nowe piosenki czyli z płyty Lost HIghway).
Mówi że piosenki
Może ta piosenka będzie przełomowa i zwróci uwagę na BJ... Rozmarzyłam się :D
Tak jak wielu innych fanów którzy mają nadzieje, ze singiel będzie nr 1 wna światowej liście i min w Anglii gdzie nigdy nie mieli nr 1.
Piosenka ma duży potencjał na hit.
Mialem cicha nadzieje, ze 3 singlem jednak będzie Any Other Day.
Też miałem taka nadzieje, ale ni ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pierwsza piosenka z płyty która ma naprawdę DU?Y potencjał na hit.
Mianowicie takiej, ze utną solo Richiego tak jak mialo to miejsce z HAND.
Utną ta piosenkę ale przed drugą końcową solówka. Pierwsza będzie całą i jeszcze zapewne ten śpiew po tej solówce będzie a zakończy się przed jękami.

Radia nie chcą piosenek dłuższych niż 3:30 a piosenka jest tak skonstruowana, że w tym momencie kończy się zwrotka (jest wyciszenie) i wchodzi gitarka podobna do tej z początku. Cyuli zapwene zabraknie jęków i drugiej kończącej solówki.

Nic strasznego bo najważniejsze że piosenka w tamtym momencie trzyma się mocno kupy.

Najważniejsze że ten singiel jest i jest to jedna z najlepszych piosenek na płycie.

Poza tym Bon Jovi to głownie duet wokalny Jona i Richiego (Dave tez sie dolaczy :P ), wiec bledem jest promowanie "innego rozwiazania" (czyt. Jon and Rimes).
Tylko zauważ, że to dzięki duetowi z Jeniffer Bon Jovi odnieśli gigantyczny sukces znowu wchodząc na top w USA, zdobywając pierwszą Grammy i masę innych ważnych nagród i przyczyniając się do popularności i sukcesu albumu "Lost Highway".
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

Moim zdaniem świetny wybór na singla. Można się spierac, czy to dobra piosenka i czy nie było lepszej do wyboru, ale do mnie przemawia bardzo - tekst jest świetny !!
I mam nadzieję, że powstanie teledysk, bo do Best Of jest jeszcze trochę czasu, a singiel z teledyskiem może trochę namieszac. Zwłaszcza, że duety zwykle przyciągają większą uwagę, więc może byc przebój :D
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Mam także nadzieję, że odniesie ta piosenka sukces w Polsce :) Zwłaszcza, że większość ludzi lubi tego typu muzykę i zgodzę się duety przyciągają uwagę ;]
The clouds are breakin',
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

Adrian pisze:Tylko zauważ, że to dzięki duetowi z Jeniffer Bon Jovi odnieśli gigantyczny sukces znowu wchodząc na top w USA, zdobywając pierwszą Grammy i masę innych ważnych nagród i przyczyniając się do popularności i sukcesu albumu "Lost Highway".
Chyba mowisz o tym jakze dochodowym rynku muzyki country. Tylko nie bardzo rozumiem Twojego toku myslenia. Piosenka z HAND przyczynila sie do sukcesu LH? Dla mnie to jest niepojete. Wrecz absurdalne.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Chyba mowisz o tym jakze dochodowym rynku muzyki country.
Mówie o całym rynku w USA bo piosenka i wersji Rockowej i Country odniosła tam sukces.
ylko nie bardzo rozumiem Twojego toku myślenia. Piosenka z HAND przyczynila sie do sukcesu LH?
Proste i logiczne. Na fali popularności WSYCGHome zespół wydaje płytę którą promuje mówiąc, że powstałą dzięki WSYCGHome (i tutaj przytaczanie jej sukcesów) . Zresztą pocątkowo zespół promował LH grając MAMemory i WSYCGHome w różnych programach itp.

No i jeszcze jedno. Sukces IMLife spowodował, że dużo ludzi czekało na album "Bounce" (jaki będzie i czy przyniesie taki hit jak IML). Tak samo z WSYCGHome jej sukces przysporzył nowych fanów którzy zakupili album HAND a w szczególności LH które miało być kontynuacją drogi obranej przez tą piosenkę..
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Tylko zauważ, że to dzięki duetowi z Jeniffer Bon Jovi odnieśli gigantyczny sukces znowu wchodząc na top w USA
Rzeczywiście jest się czym chwalić. Szkoda tylko, że "sami" mają z tym problemy. A tak naprade to czy są na top czy śrop to nie jest istotne bo nie jest to przecież zadnek wyznacznik.. no zysków i komercji jedynie.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ah, no i tak sobie pomyślałam... To będzie przeciez pierwszy singiel Jon'a w nowych włosach ;]
The clouds are breakin',
Awatar użytkownika
alexz123
Keep The Faith
Keep The Faith

Strach się bać...
Ale piosenka jest na serio świetna i może pociągnąć całą płytę.
;)
Tell me what I got to do

Tell me who I got to be
Martuś
It's My Life
It's My Life

Post autor: Martuś »

Mam nadzieje, że Till We... zostanie promowane na RMFie. Bo LH nie było. A duet z panią Rimes ma na prawdę dużą szansę odnieść sukces :) Bądźmy dobrej myśli :)
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”