Kolejny singiel...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Kolejny singiel...
Jestem ciekaw czy są jakieś wiadomości na temat teledysku do tego utworu i czy w ogóle zespół będzie jeszcze starał się promować Lost Highway, czy może już ruszy w stronę The Best Of'a.. Ktoś coś wie na ten temat? ;>
- magda01614
- Have A Nice Day
Miejmy nadzieję tylko, że będzie na tyle dobry, żeby zachęcił ludzi w Polsce do kupowania LH. Bo na całym świecie ludzie nie mają z tym problemu, a u nas niestety tak. Może ta piosenka będzie przełomowa i zwróci uwagę na BJ...
Rozmarzyłam się
Rozmarzyłam się
Tell me what I got to do
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
To make my life mean more to you...
Tell me who I got to be
To make you a part of me...
Piosenka jest dobra, ale nie wybralbym jej na singiel. Mialem cicha nadzieje, ze 3 singlem jednak bedzie Any Other Day. Obawiam sie jednej rzeczy. Mianowicie takiej, ze utna solo Richiego tak jak mialo to miejsce z HAND. Jezeli to zrobia, piosenka jako singiel straci wiele, poniewaz to solo nadaje smak i klimat tej piosence. Poza tym Bon Jovi to glownie duet wokalny Jona i Richiego (Dave tez sie dolaczy
), wiec bledem jest promowanie "innego rozwiazania" (czyt. Jon and Rimes).
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jestem na 99,9% przekonany, ze powstanie. Piosenka ma promować i album Bon Jovi i album LeAnn Rimes czyli sprawa oczywista. Drugim powodem jest to iż zmieniają się plany zespołu. 3cim powodem jest to iż na stronce bonjovi.com były podane 3 single tj przy HANDzie. No i kolejnym powodem jest to iż Lost Highway przeszło tylko przez USA z jakimś odgłosem a album trzeba jakoś promować.Jestem ciekaw czy są jakieś wiadomości na temat teledysku do tego utworu
Sprawa prosta i oczywista. W Listopadzie i grudniu odbywa sie "Lost Highway Canadian TOur" więc tak zespół będzie promował dalej album.czy w ogóle zespół będzie jeszcze starał się promować Lost Highway, czy może już ruszy w stronę The Best Of'a.
W styczniu rusza trasa po Japonii która NIE POSIADA jeszcze nazwy. Czyli ?
Najprawdopodobniej będzie promowało album Best Of.
Na bonjovi.com Obbie O'Brien mówi, że zespół jest gotowy to trasy i mają nową scenę, nowe piosenki ? (nie wiem czy tyczy sie to nowego materiału na album Best Of czy nowe piosenki czyli z płyty Lost HIghway).
Mówi że piosenki
Tak jak wielu innych fanów którzy mają nadzieje, ze singiel będzie nr 1 wna światowej liście i min w Anglii gdzie nigdy nie mieli nr 1.Może ta piosenka będzie przełomowa i zwróci uwagę na BJ... Rozmarzyłam się
Piosenka ma duży potencjał na hit.
Też miałem taka nadzieje, ale ni ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pierwsza piosenka z płyty która ma naprawdę DU?Y potencjał na hit.Mialem cicha nadzieje, ze 3 singlem jednak będzie Any Other Day.
Utną ta piosenkę ale przed drugą końcową solówka. Pierwsza będzie całą i jeszcze zapewne ten śpiew po tej solówce będzie a zakończy się przed jękami.Mianowicie takiej, ze utną solo Richiego tak jak mialo to miejsce z HAND.
Radia nie chcą piosenek dłuższych niż 3:30 a piosenka jest tak skonstruowana, że w tym momencie kończy się zwrotka (jest wyciszenie) i wchodzi gitarka podobna do tej z początku. Cyuli zapwene zabraknie jęków i drugiej kończącej solówki.
Nic strasznego bo najważniejsze że piosenka w tamtym momencie trzyma się mocno kupy.
Najważniejsze że ten singiel jest i jest to jedna z najlepszych piosenek na płycie.
Tylko zauważ, że to dzięki duetowi z Jeniffer Bon Jovi odnieśli gigantyczny sukces znowu wchodząc na top w USA, zdobywając pierwszą Grammy i masę innych ważnych nagród i przyczyniając się do popularności i sukcesu albumu "Lost Highway".Poza tym Bon Jovi to głownie duet wokalny Jona i Richiego (Dave tez sie dolaczy), wiec bledem jest promowanie "innego rozwiazania" (czyt. Jon and Rimes).
Moim zdaniem świetny wybór na singla. Można się spierac, czy to dobra piosenka i czy nie było lepszej do wyboru, ale do mnie przemawia bardzo - tekst jest świetny
I mam nadzieję, że powstanie teledysk, bo do Best Of jest jeszcze trochę czasu, a singiel z teledyskiem może trochę namieszac. Zwłaszcza, że duety zwykle przyciągają większą uwagę, więc może byc przebój

I mam nadzieję, że powstanie teledysk, bo do Best Of jest jeszcze trochę czasu, a singiel z teledyskiem może trochę namieszac. Zwłaszcza, że duety zwykle przyciągają większą uwagę, więc może byc przebój
- magda01614
- Have A Nice Day
Mam także nadzieję, że odniesie ta piosenka sukces w Polsce
Zwłaszcza, że większość ludzi lubi tego typu muzykę i zgodzę się duety przyciągają uwagę ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Chyba mowisz o tym jakze dochodowym rynku muzyki country. Tylko nie bardzo rozumiem Twojego toku myslenia. Piosenka z HAND przyczynila sie do sukcesu LH? Dla mnie to jest niepojete. Wrecz absurdalne.Adrian pisze:Tylko zauważ, że to dzięki duetowi z Jeniffer Bon Jovi odnieśli gigantyczny sukces znowu wchodząc na top w USA, zdobywając pierwszą Grammy i masę innych ważnych nagród i przyczyniając się do popularności i sukcesu albumu "Lost Highway".
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mówie o całym rynku w USA bo piosenka i wersji Rockowej i Country odniosła tam sukces.Chyba mowisz o tym jakze dochodowym rynku muzyki country.
Proste i logiczne. Na fali popularności WSYCGHome zespół wydaje płytę którą promuje mówiąc, że powstałą dzięki WSYCGHome (i tutaj przytaczanie jej sukcesów) . Zresztą pocątkowo zespół promował LH grając MAMemory i WSYCGHome w różnych programach itp.ylko nie bardzo rozumiem Twojego toku myślenia. Piosenka z HAND przyczynila sie do sukcesu LH?
No i jeszcze jedno. Sukces IMLife spowodował, że dużo ludzi czekało na album "Bounce" (jaki będzie i czy przyniesie taki hit jak IML). Tak samo z WSYCGHome jej sukces przysporzył nowych fanów którzy zakupili album HAND a w szczególności LH które miało być kontynuacją drogi obranej przez tą piosenkę..
Rzeczywiście jest się czym chwalić. Szkoda tylko, że "sami" mają z tym problemy. A tak naprade to czy są na top czy śrop to nie jest istotne bo nie jest to przecież zadnek wyznacznik.. no zysków i komercji jedynie.Tylko zauważ, że to dzięki duetowi z Jeniffer Bon Jovi odnieśli gigantyczny sukces znowu wchodząc na top w USA
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- magda01614
- Have A Nice Day
Mam nadzieje, że Till We... zostanie promowane na RMFie. Bo LH nie było. A duet z panią Rimes ma na prawdę dużą szansę odnieść sukces
Bądźmy dobrej myśli 
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you