Dzisiaj rano na www.rmf.pl natknąłem się na taką oto informację:
"Jon Bon Jovi szuka zaczepki
Wokalista Jon Bon Jovi ostro zaatakował brytyjską grupę rockową Oasis mówiąc, że ich muzyka jest tak zła, że nie byłaby w stanie zapełnić pospolitego baru fanami. Dostało się także Robbiemu Williamsowi, kiedy Jon zastanawiał się, czy piosenkarz sprzedałby chociaż 500 biletów na swój koncert. Na tym jednak nie koniec, artysta skrytykował również frontmana Babyshambles - Pete'a Doherty oraz nabijał się z gwiazdy boisk Davida Beckhama sugerując spadek formy piłkarza."
link: http://www.rmf.fm/muzyka/
Co o tym sądzicie? Myślę, że musiał mieć jakiś powód by tak się wypowiedzieć. Inaczej sobie tego nie wyobrażam.
"Jon Bon Jovi szuka zaczepki"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
OJ, i znowu. Po pierwsze nie wiadomo, czy tak powiedział, bo prasa lubi sobie ponaciągac rożne wypowiedzi. Wystarczy popatrzec, jakie "sensacje" robi nasz Fakt czy Superexpres w sumie z niczego. A po drugie, skoro o nim i o jego zespole każy może się wypowiedziec i skrytykowac (podobno kiedys perkusista Metalliki powiedział, że BJ reprezentuje wszystko co najgorsze w muzyce), to dlaczego on nie może sobie pokrytykowac innych
Często JBJ robi sobie jaja, a prasa z największą powagą cytuje takie wypowiedzi.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co za bzdura
!
W 2001 roku Jon mówił (jak bracia się kłócili), że bardzo chętnie ich słucha i że powinni przestać się kłócić a zacząć robić to co robią najlepiej.
Coś ta plotka wydaje mi się z zaproszeniem ..... wyssana.
A co do piłki nożnej to jak on może skrytykować kogoś kogo nie zna. On nie interesuje się piłką nożna
! TO S? BZDURY i to jeszcze tak bez sensu, że dziwie się jak ktoś mógł oś takiego napisać !

W 2001 roku Jon mówił (jak bracia się kłócili), że bardzo chętnie ich słucha i że powinni przestać się kłócić a zacząć robić to co robią najlepiej.
Coś ta plotka wydaje mi się z zaproszeniem ..... wyssana.
A co do piłki nożnej to jak on może skrytykować kogoś kogo nie zna. On nie interesuje się piłką nożna

Ojeju moze i bzdura, albo sie chłop nawalił i gadał co narawde myśli.
A moze są to słowa Matta (brata Jona ) i ktos przekręcił. Wielkie halo.
A zdrugiej strony popatrzcie na Rose'a. Obraża ludzi itd i ile daje mu to popularności ;p wręcz z tego słynie
hehe
A tak bardziej powaznie, to Jon z reguły waży słowa, więc mi to do niego nie pasuje![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A moze są to słowa Matta (brata Jona ) i ktos przekręcił. Wielkie halo.
A zdrugiej strony popatrzcie na Rose'a. Obraża ludzi itd i ile daje mu to popularności ;p wręcz z tego słynie

A tak bardziej powaznie, to Jon z reguły waży słowa, więc mi to do niego nie pasuje
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..