Teledysk do "Lost Highway"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Teledysk do "Lost Highway"
Spekuluje się, że teledysk będzie nakręcony jeszcze w tym miesiącu. Już za niedługo pojawią sie pewnie pierwsze zdjęcia z planu .
Może wybór pioenki nie jest najlepszy ale osobiście mam spore oczekiwania dotyczące video. Może sprawi tak jak w przypadku MAM że znowu będe miał ochotę słuchać tej piosenki ? Oby
Może wybór pioenki nie jest najlepszy ale osobiście mam spore oczekiwania dotyczące video. Może sprawi tak jak w przypadku MAM że znowu będe miał ochotę słuchać tej piosenki ? Oby
Ja miałem podobie z Someday I'll Be Sutarday Night. Piosenka jest dobra ale nie przepadałem za nią. Rczecz w tym i jest to wyjatek, że to teledysk mnie do niej przekonał i obecnie bardzo ja lubię.
Napisąłem "podobnie", bo LH jest dość przeciętną piosenką. W każdym razie duzo gorszą
A Samej piosence SIBSN jest bliżej do prawdziwych klimatów rock-country niż jakiejkolwiek pisence z LH.
Jeżeli zrobią dobry klip, może jakoś bedzie to wyglądać i zmieni się odbiór tej piosenki. Boje się jednak, ze bedzie to kolejny "sztywny" teledysk kierownay do nastolatek.
Napisąłem "podobnie", bo LH jest dość przeciętną piosenką. W każdym razie duzo gorszą
Jeżeli zrobią dobry klip, może jakoś bedzie to wyglądać i zmieni się odbiór tej piosenki. Boje się jednak, ze bedzie to kolejny "sztywny" teledysk kierownay do nastolatek.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Witam ponownie po dluzszej nieobcnosci na forum:)
Co do wyboru Lost Highway jako teledysk to szczerze nie jestem szczesliwy , ale sadzilem ze wlasnie na ta piosenke padnie . Po pierwsze BJ prawie zawsze daja jako singiel pierwsza piosenke z plyty , oraz piosenke ktora nosi nazwe taka jak plyta (wyjatek Bounce , Unidived nie bylo singlem:( ).
Co do wyboru Lost Highway jako teledysk to szczerze nie jestem szczesliwy , ale sadzilem ze wlasnie na ta piosenke padnie . Po pierwsze BJ prawie zawsze daja jako singiel pierwsza piosenke z plyty , oraz piosenke ktora nosi nazwe taka jak plyta (wyjatek Bounce , Unidived nie bylo singlem:( ).
To jest 100% prawda. SIBSN jest prawdziwa piosenka rock-country , mi sie zawsze I'II Slep when I dead kojarzylo z klimatem country .Zadna z piosenek z LH nie dorasta do wyzej wymienionych.Napisąłem "podobnie", bo LH jest dość przeciętną piosenką. W każdym razie duzo gorsząA Samej piosence SIBSN jest bliżej do prawdziwych klimatów rock-country niż jakiejkolwiek pisence z LH.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
To raczej brzmi jak typowy rock n roll i z country ma niewiele chyba wspólnego. Może są pewne elementy, ale one bardziej świadczą poprostu na rzecz rock n rolla. ale kojarzyc Ci się moze"I'll Speep(..)" .. mi sie zawsze I'II Slep when I dead kojarzylo z klimatem country
I'll spleep when I'm Dead jest przykładem prostej i przy tym bardzo oryginalnej piosenki (bo proste nie znaczy złe - oczywiście jak wiemy nie zawsze) // aha no i nawet dobry teledysk do niej jest (gdyby nie pare elementów
"sztywny" - to chyba mówi samo za siebie
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Bounce było singlem. Trzevcimi singlami były Distance - Japonia / AALYou - Europa albo Świat / Bounce - USAoraz piosenke ktora nosi nazwe taka jak plyta (wyjatek Bounce , Unidived nie bylo singlem:( ).
Singlem było ale nie powstał teledysk.
Eee tam.To jest 100% prawda. SIBSN jest prawdziwa piosenka rock-country , mi sie zawsze I'II Slep when I dead kojarzylo z klimatem country .Zadna z piosenek z LH nie dorasta do wyzej wymienionych.
ISWID - nigdy specjalnie mi się nie podobało i chyba każda piosenka z Lost Highway jest lepsza od tej.
SIBSN - coś na poziomie Lost Highway czyli ok ale nic specjalnego.
Piotrek pisze:I'll spleep when I'm Dead jest przykładem prostej i przy tym bardzo oryginalnej piosenki (bo proste nie znaczy złe - oczywiście jak wiemy nie zawsze) // aha no i nawet dobry teledysk do niej jest (gdyby nie pare elementów )
no to pewnie ci chodzi o te panny w kolejce do Ryśka
Co do LH, hmmm... Ja widzę dośc spore możliwości dla tego teledysku, mozna go zrobic naprawdę dobrze, a wszystko rzecz jasna będzie zależało od rezysera. mam nadzieję, że nie wezmą tego, który im kręcił klipy do BOUNCE, bo tam to porażka

- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie Ty jedna .A ja bym chciała żeby singlem było We Got It Going On, bo to taka pieśń z życiem
![]()
Pewnie i brzmi , ale kurde zawsze jak ja slucham to takie mam wrazenie jak pod country robioneTo raczej brzmi jak typowy rock n roll i z country ma niewiele chyba wspólnego. Może są pewne elementy, ale one bardziej świadczą poprostu na rzecz rock n rolla. ale kojarzyc Ci się moze![]()

Tego to nie wiedzialem. ALe chodzilo mi o to ze teledysk nie powstal.Bounce było singlem. Trzevcimi singlami były Distance - Japonia / AALYou - Europa albo Świat / Bounce - USASinglem było ale nie powstał teledysk.
-Tutaj sie z Toba mocno nie zgodzie , ale to Twoje zdanie.Eee tam.
ISWID - nigdy specjalnie mi się nie podobało i chyba każda piosenka z Lost Highway jest lepsza od tej.
SIBSN - coś na poziomie Lost Highway czyli ok ale nic specjalnego.
-To co wyzej.
Z HANDa takze podziekuje .Co do LH, hmmm... Ja widzę dośc spore możliwości dla tego teledysku, mozna go zrobic naprawdę dobrze, a wszystko rzecz jasna będzie zależało od rezysera. mam nadzieję, że nie wezmą tego, który im kręcił klipy do BOUNCE, bo tam to porażka
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Teledysk powinien byc lekki,latwy i przyjemny.Nie wymagam za wiele bo i piosenka jest srednia.Moze jazda samochodem przez autostrade ?
Tico moze prowadzic,Jonny i Rich trzymaja gitarki i jedziemy

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Gdzie tam slyszysz country ? Bardzo fajna rock'n'rollowa prosta piosenka.AxeL pisze: mi sie zawsze I'II Slep when I dead kojarzylo z klimatem country.
Ty to zawsze cos walniesz,ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakacAdrian pisze:ISWID[...]chyba każda piosenka z Lost Highway jest lepsza od tej.

- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A David gdzie ? W bagazniku??Teledysk powinien byc lekki,latwy i przyjemny.Nie wymagam za wiele bo i piosenka jest srednia.Moze jazda samochodem przez autostrade ?Tico moze prowadzic,Jonny i Rich trzymaja gitarki i jedziemy
Moze nie slyche , poprostu mi sie kojarzylo z coutnry.Gdzie tam slyszysz country ? Bardzo fajna rock'n'rollowa prosta piosenka.
Mi tez.Ty to zawsze cos walniesz,ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Co do Bounce to z tego co mi wiadomo, nie powstal teledysk do tej piosenki :], zresztą przed chwilą pisał o tym Adrian:Anka29 pisze:Co do LH, hmmm... Ja widzę dośc spore możliwości dla tego teledysku, mozna go zrobic naprawdę dobrze, a wszystko rzecz jasna będzie zależało od rezysera. mam nadzieję, że nie wezmą tego, który im kręcił klipy do BOUNCE, bo tam to porażka
Adrian pisze:Cytat:
oraz piosenke ktora nosi nazwe taka jak plyta (wyjatek Bounce , Unidived nie bylo singlem:( ).
Bounce było singlem. Trzevcimi singlami były Distance - Japonia / AALYou - Europa albo Świat / Bounce - USA
Singlem było ale nie powstał teledysk.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ty to zawsze cos walniesz,ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac
Przepraszam was, ze musicie czytać takie brednie no ale nie każdy jest obdarzony tak wspaniałym gustem jak wy.Mi tez.
Wy macie genialne gusta muzyczne które mogą posłużyć jako światowy wyznacznik tego co jest dobre ja niestety takiego nie posiadam, ale mogę wam przyrzec, że będę się starał słuchać tylko tego co Wy uważacie za dobre. Tylko musicie zrobić jakąś liste piosenek dobrych i złych.
A tak na serio nie obchodzą mnie wasze rozważani na temat mojego gustu muzycznego. Zauważcie, że jak z kimś się nie zgadzam to nie wyśmiewamy go za swoje poglądy (bo najważniejsze to je mieć) tylko przedstawiam swoje.
Jeśli jednak na waszym poziomie jest śmianie się z innych gustów, poglądów które nie są takie same jak wasze itp to oszczędzcie moją osobą i nie piszcie takich tekstów.
Wracając do tematu przewodniego.
Era po 2000 roku to jedne z ich lepszych teledysków w historii (Everyday, IMLife, HAND, Welcome TWYA, AALYou, SIISo, TYFLMe czy OWN Live 2001).
Znajdują sie też jednak małe wpadki jak np Misunderstood czy WDOA 2001/2003.
Drugie teledyski z płyty były zazwyczaj dobre (poza Misunderstood) wiec mam nadzieje, ze zajmie się tym Isham i powstanie świetny teledysk na miare WTWYAre, IMLife czy LOPrayer.
Osobiście nie słyszę tam nic z Country. Chociaż wiem, ze nie jesteś jedyną osobą której ta piosenka sie tak kojarzy wiec może coś w tym jest.mi sie zawsze I'II Slep when I dead kojarzylo z klimatem country.
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
No, tylko mi się znowu nie kłócić o czyjeś gusta
Mi osobiście podobają się teledyski, które klimatem pasują do piosenki lub w których jest jakaś krótka historia (jak jakiś film krótkometrażowy
) dlatego szczególnie It's my life mi się podoba, czy Misunderstood. A na przykład nie przepadam za teledyskiem do Everyday - goście stojący przed kamerą i śpiewający piosenkę... Jedynie pustynia i te błyskawice dodają coś do klipu.
To takie moje odczucia. Ale jakoś nie mam osobiście swojego wyobrażenia klipu do LH

Mi osobiście podobają się teledyski, które klimatem pasują do piosenki lub w których jest jakaś krótka historia (jak jakiś film krótkometrażowy
To takie moje odczucia. Ale jakoś nie mam osobiście swojego wyobrażenia klipu do LH

"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
You can't give up"
R.S.