Pod tym linkiem możecie przeczytać co pisze o Bon Jovi interia.pl . Co więcej można zobaczyć nowe fotki z sesji do albumu. wiadomo kiedy tez będziemy mogli oglądać teledysk Make A Memory na stronie interi.
[ Dodano: 2007-05-25, 18:46 ]
Na interia.pl
W dziale muzyka (zejdźcie niżej) znajduje się info o teledsku MAM.
Proponuje aby kilka osób włączyło teledysk tak dla picu aby tylko wykazać zainteresowanie, bo wiadomo iż video znamy na pamięć
No właśnie, Interia choć troche się postarała o promocje Bon Jovi, kilka artykułów wyraznie widocznych na pierwszej stronie w ostatnich dniach dotyczących nowej płyty i teledysku, apropo teledysku, Make A Memory w tej chwili jest na 9 miejscu w TOP10 oglądanych teledysków... ludziska oglądac moze bedzie na pierwszym
Adrian pisze:Na interia.pl
W dziale muzyka (zejdźcie niżej) znajduje się info o teledsku MAM.
Proponuje aby kilka osób włączyło teledysk tak dla picu aby tylko wykazać zainteresowanie, bo wiadomo iż video znamy na pamięć
eee ale gdzie bo nie wiedze albo nie wiem o co chodzi??
no taka cena pewnie wynika z tego że to pewnie z cyklu - zagraniczna płyta - polska cena czy cos takiego, a tak swoja droga to MAM teledysk jest na 4 pozycji
to ze Bon Jovi będą wydani w serii Zagraniczne Płyty - Polska cena jest dla nas bardzo korzystne. Płyta napewno będzie w jakiś sposób reklamowana. I napewno ludzie predzej zapłacą 30 zł niż 60 zł.
Mam pytanie ktore padlo wyzej. Czy dziala wam glowna strona Always? Jak ja wchodze to pisze cos w stylu ze konto zostalo zablokowane. Forum dziala , dzial richego dziala, tylko glowna strona nie dziala;/ Nie moge wejsc na teksty piosenek , tlumaczenia itp.
PS.Sorka ze nie na temat , ale nawet nie wiedizalem gdzie sie spytac.
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Frankie pisze:Z tego by wynikało, że Lost Highway będzie dostępne w cenie 29.99 zł, ufff jak gorąco.......
player_one pisze:to ze Bon Jovi będą wydani w serii Zagraniczne Płyty - Polska cena jest dla nas bardzo korzystne. Płyta napewno będzie w jakiś sposób reklamowana. I napewno ludzie predzej zapłacą 30 zł niż 60 zł.
Grzesiek pisze:Dobra informacja. 30 zł to świetna cena.
Na stronie podajrze rockserwis " Cena promocyjna do dnia premiery:
CD 52.75 zł 48.90 zł "
Interia naprawdę wzięla się za promowanie BJ. Jeszcze nie widziałam tylu publikacji w tak krótkim czasie na interii. Następny artykuł ( i tak już pewnie wszyscy to wiedzą ) http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/roc ... skipAdnews
Frankie pisze:Z tego by wynikało, że Lost Highway będzie dostępne w cenie 29.99 zł, ufff jak gorąco.......
player_one pisze:to ze Bon Jovi będą wydani w serii Zagraniczne Płyty - Polska cena jest dla nas bardzo korzystne. Płyta napewno będzie w jakiś sposób reklamowana. I napewno ludzie predzej zapłacą 30 zł niż 60 zł.
Grzesiek pisze:Dobra informacja. 30 zł to świetna cena.
Na stronie podajrze rockserwis " Cena promocyjna do dnia premiery:
CD 52.75 zł 48.90 zł "
na gigant.pl 52.99
a na merlin.pl 28.5 w przed sprzedarzy
na gigant.pl już sie pojawiła płyta w polskiej cenie. będzie to wydanie bez książeczki.
player_one pisze:na gigant.pl już sie pojawiła płyta w polskiej cenie. będzie to wydanie bez książeczki.
Pamiętam że HAND kupiłem bez książeczki. Może to się wydać śmieszne dla niektórych ale wole dać parę złotych więcej za "pełną" wersję (oczywiście w granicach rozsądku.
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.