No i jak Wam się podobają zdjęcia promocyjne do LH? Mnie bardzo. Podoba mi się, że BJ nie pozują za bardzo do tych fotek, a raczej są ukazani w ruchu, w zwykłych sytuacjach, ot podczas gry w bilard np.
Zdjęcia z sesji promocyjnej LH
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Zdjęcia z sesji promocyjnej LH
http://www.bonjovi.pl/galeria/categorie ... a12c6eaee8
No i jak Wam się podobają zdjęcia promocyjne do LH? Mnie bardzo. Podoba mi się, że BJ nie pozują za bardzo do tych fotek, a raczej są ukazani w ruchu, w zwykłych sytuacjach, ot podczas gry w bilard np.
A co wy o nich sądzicie?
No i tyle dobrze. O to chodzi. Nie bije od tego taką sztucznością. Zobaczymy jak bedzie wyglądac ksiązeczka i okładka (osobiście mam nadzieje, ze bedzie ona inna). Poza tym nie wydaje wam sie, że ta okladka odbiega stylistycznie dość od tych zdjęć ? Popatrzcie na album Bounce czy Crush i zdjęcia promocyne, czy zdjęcia do ksiązeczki ?Wiadomo, że faktycznie są one pozowane. Ale chodziło mi tutaj raczej o to, że nie widać tego tak bardzo. Chłopaki nie stoją z rękoma w kieszeniach szczerząc zęby do obiektywu tylko są "zajęci" czym innym
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- maDZia_14323
- Keep The Faith