Okładka
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Okładka
Co nikt się nie odzywa na temat okładki nowego albumu ?
W dobrej jakościu dostepna jest na bonjovi.com
Dla mnie dobra. Wszystko byłoby super gdyby nie jedna rzecz, ale to potem ... piszcie co wy o niej sądzicie.
W dobrej jakościu dostepna jest na bonjovi.com
Dla mnie dobra. Wszystko byłoby super gdyby nie jedna rzecz, ale to potem ... piszcie co wy o niej sądzicie.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Nie wiem jak dla mnie to taka hmm za jasna nie wiem niby mi sie pomysł podoba a jednak cos mi sie w niej nie podoba ale jeszcze nie doszłam co 
o wiem to niebo mio się za romantyczne wydaje
o wiem to niebo mio się za romantyczne wydaje
Ostatnio zmieniony 2 maja 2007, o 14:19 przez mrok, łącznie zmieniany 1 raz.
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
http://www7.islandrecords.com/bonjovi/
Jak dla mnie całkiem w porządku. Adekwatna do tytułu, prosta. Widać, że nie jest jakaś zrobiona na siłę, tylko ot taka po prostu autostrada
Jestem za, nie mam żadnych obiekcji, ale może się jeszcze czegoś dopatrzę.
Aha...za plus jeszcze wzięłabym to, że faktycznie niesie ze sobą jakiś delikatny klimat country. Oczywiście niezbyt przesadny
Jak dla mnie całkiem w porządku. Adekwatna do tytułu, prosta. Widać, że nie jest jakaś zrobiona na siłę, tylko ot taka po prostu autostrada
Aha...za plus jeszcze wzięłabym to, że faktycznie niesie ze sobą jakiś delikatny klimat country. Oczywiście niezbyt przesadny
Ostatnio zmieniony 2 maja 2007, o 14:18 przez Agata BJ, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Do tej pory nie podobał mi sie żaden projekt i jak zobaczyłem tą oficjalna (nie wiedziałem wtedy, ze to oficjalna) pierwszy raz powiedziałem, ze dobra.
Jednak poniżej macie okądke któa jest dla mnie troche lepsza od oficjalnej.

Jednak poniżej macie okądke któa jest dla mnie troche lepsza od oficjalnej.

01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Coz poraz kolejny Bon Dzowi mnie nie zaskoczylo. Ale w sumie innej okladki trudno bylo oczekiwac . Autostrada , to bylo do przewidzenia. Moze muzyka bedzie bardziej zaskakujaca .
Nie wiem czy nie wypada teraz zmienic troche wyglad portalu , oddejsc z HANDa na strone LH , ale to juz odemnie nie zalezy (tylko taka drobna sugestia:P).
Nie wiem czy nie wypada teraz zmienic troche wyglad portalu , oddejsc z HANDa na strone LH , ale to juz odemnie nie zalezy (tylko taka drobna sugestia:P).
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Okładka jak dla mnie jest ok.
Tytuł jest bardzo symboliczny, okładka choć wydaje się na pierwszy rzut oka... o kurcze, odzywa się mój psychoanalityczny głos
[ Dodano: 2007-05-02, 21:21 ]
Tytuł jest bardzo symboliczny, okładka choć wydaje się na pierwszy rzut oka... o kurcze, odzywa się mój psychoanalityczny głos
[ Dodano: 2007-05-02, 21:21 ]
chyba je przeoczyłam, gdzie można je zobaczyć?bartekbb23 pisze:mi tam sie bardziej podobały projekty okładek co były na naszej stronie.
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
- Marta
- It's My Life
- Kontakt:
Dla mnie okładka jest całkiem niezła. Kiedy tylko przeczytałam tutuł nowej płyty to odrazu mi sie to skojarzyło z jakąś drogą albo ulicą. W skrucie bym powiedziała-
nic zaskakującego ale coś naprawde ładnego

nic zaskakującego ale coś naprawde ładnego

Wpatruję się w okno, to taka długa droga w dół.
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...
Chciałbym wyskoczyć,ale boję się uderzyć o ziemię...