Koncert 22 października.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Koncert 22 października.
Prywatny koncert 22 października będzie transmitowany online przez Bonjovi.com, ma to być premiera The circle
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Na oficjalnej nie znalazłem żadnego info, bartek możesz podać linka?
Z innych info, to powiem Wam, ze Bon Jovi powinni być w Polsce!! Cóż, jak tu ktoś napisał Polacy sami zniszczyli mit Solidarności, a śmietankę spijaja nasi zachodni sąsiedzi. 9 listopada zespół Bon Jovi wystąpi w niemieckiej telewizji z okazji 20 lecia zburzenia muru berlińskiego i zaprezentuje WWBTF piosenkę, której przesłanie bardzo pasuje do tej uroczystości. To co, może zaprosimy zespół na uroczystości związane z NSZZ Solidarność?
Z innych info, to powiem Wam, ze Bon Jovi powinni być w Polsce!! Cóż, jak tu ktoś napisał Polacy sami zniszczyli mit Solidarności, a śmietankę spijaja nasi zachodni sąsiedzi. 9 listopada zespół Bon Jovi wystąpi w niemieckiej telewizji z okazji 20 lecia zburzenia muru berlińskiego i zaprezentuje WWBTF piosenkę, której przesłanie bardzo pasuje do tej uroczystości. To co, może zaprosimy zespół na uroczystości związane z NSZZ Solidarność?
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- It's My Life
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Tutaj na pewno będzie można ten koncert usłyszeć. Już teraz idą zapowiedzi. Można nawet wygrac bilet.
http://www.wplj.com/
Ok już znalazłem link http://bonjovi.aeglive.com/
Rozpoczęcie jutro ok 17:00 czasu polskiego. Słuchać można albo na oficjalnej stronie zespołu, albo na stronie radia. Zapowiada się smakowicie.
http://www.wplj.com/
Ok już znalazłem link http://bonjovi.aeglive.com/
Rozpoczęcie jutro ok 17:00 czasu polskiego. Słuchać można albo na oficjalnej stronie zespołu, albo na stronie radia. Zapowiada się smakowicie.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
odliczanie na głównej jest pewnie do tego koncertu, wg mnie to nie będzie tylko przekaz dźwiękowy ale i wizualny, ale to tylko mi się wydaje, a co do oficjalnej, to tam są informacje przeważnie na samym końcu podawane, gdy i tak już każdy wszystko wie
, po za tym nie podaję linków, żeby ukazywać swoją wiarygodność :/
[ Dodano: 2009-10-21, 19:01 ]
a godzina nie 17sta a około 18stej nie wprowadzaj w błąd frank.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
[ Dodano: 2009-10-21, 19:01 ]
a godzina nie 17sta a około 18stej nie wprowadzaj w błąd frank.
-
- It's My Life
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
I ja, i jaBoVi pisze:Dołączam się do tej prośbyJonoda pisze:Nagra ktoś to bo mnie nie będzie a zapewne także wiele osób nie będzie mogło i wtedy ktoś może zrzuci, heh ?
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Na stronie głównej www.bonjovi.com pojawiło się okienko w którym podobno jutro ma być umieszczona na żywo informacja od zespołu. Godzina jest zbieżna z godziną jutrzejszego koncertu. Dla tych wszystkich, którzy zastanawiają się co to za budowla na pierwszym planie odpowiadam: tak będzie wyglądać nowy stadion, na którym swoje domowe mecze będą rozgrywać dwie drużyny NFL: New York Giants i New York Jets. Były spekulacje, że Bon Jovi wystąpią na otwarciu obiektu i podobno ostatnio wszystkie papierkowe formalności udało się załatwić. Podejrzewam, że właśnie info w tym temacie otrzymamy jutro od zespołu. Nie zagrali na otwarcie nowego Wembley, to zagrają teraz. Ciekawostką jest fakt, że ludzie, którzy otrzymali bilety mają się jutro stawić na tzw. Meadowlands. Z czym się wszystkim kibicom NFL kojarzy ta nazwa?
Oto odpowiedź: Meadowlands Stadium - aktualnie budowany nowy stadion do futbolu amerykańskiego powstający obok Giants Stadium w East Rutherford w stanie New Jersey. Docelowo stadion ma pomieścić 82500 widzów na meczach New York Giants i New York Jets występujących w lidze NFL. Choć stadion będzie położony w innym stanie niż miasto Nowy Jork, to jednak odległość od Manhattanu będzie wynosić jedynie 15 km. Koszt budowy stadionu ocenia się na około 1,4 mld dolarów USA. Otwarcie planuje się na 2010 rok
Oto odpowiedź: Meadowlands Stadium - aktualnie budowany nowy stadion do futbolu amerykańskiego powstający obok Giants Stadium w East Rutherford w stanie New Jersey. Docelowo stadion ma pomieścić 82500 widzów na meczach New York Giants i New York Jets występujących w lidze NFL. Choć stadion będzie położony w innym stanie niż miasto Nowy Jork, to jednak odległość od Manhattanu będzie wynosić jedynie 15 km. Koszt budowy stadionu ocenia się na około 1,4 mld dolarów USA. Otwarcie planuje się na 2010 rok
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Byłem pewny,że będzie dźwiękowo, bo mówili o tym na wplj na antenie. Nigdzie nie napisałem, że w 100% nie będzie przekazu wizualnego. Nie wiem czegoś się znów uczepił. Chyba lepiej, że będzie i wizualnie i dźwiękowo, nie?
Pewnie teraz pękasz z dumy, że miałeś rację...w końcu to przecież nieomylny bartek...

Pewnie teraz pękasz z dumy, że miałeś rację...w końcu to przecież nieomylny bartek...