JEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwaga dla Wszystkich, którzy mogą dziś po godz 20:00 zasiąść przy odbiornikach i włączyć RMF FM. Przed chwilą Pan Darek Maciborek zapowiedział na dziś premierę "We werent born to follow" w radiu RMF FM !!!
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Nie wiem czemu, ale jak usłyszałam ją w radiu to się ucieszyłam jak małe dziecko xD Zebyście widzieli mine mojej mamy jak zleciałam do radia i usiadłam przy nim xD
Jovinka pisze:Nie wiem czemu, ale jak usłyszałam ją w radiu to się ucieszyłam jak małe dziecko xD Zebyście widzieli mine mojej mamy jak zleciałam do radia i usiadłam przy nim xD
Już sobie wyobrażam. Ja na złość tym babom w przedziale puściłam na cały głośnik w laptopie tą piosenkę jak leciała. Oczy normalnie z orbit im wyszły, ale przynajmniej posłuchałam czegoś miłego dla ucha
RMF FM. Punkt 20:15. Darek Maciborek prezentuje najnowszy singiel Bon Jovi. Tak więc od teraz to już tylko kwestia czasu, kiedy usłyszymy tą piosenkę w innych stacjach radiowych, no i, miejmy nadzieję, na listach przebojów (co moim zdaniem jest baaaardzo prawdopodobne).
Ale my czekamy bardziej na premierę całego albumu...
Jak ktoś napisał wcześniej ta piosenka ma moc, jest catchy. Cieszę się, że przynajmniej niektórzy z Was zdążyli odsłuchać
Jeśl dobrze zrozumiałem słowa Pana Roberta Konatowicza, wcześniej w zeszłym tygodniu to jest duża szansa na patronat RMF FM nad The Circle czego bym sobie życzył. Napisał ktoś do Pana Maciborka o wrażeniach? d.maciborek@rmf.fm
Można to czynić dziś, jeszcze do 21:30 czyli do końca dyżuru radiowego Pana Darka.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!