Whole lot...Poplista

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

bartekbb23

Whole lot...Poplista

Post autor: bartekbb23 »

Jako, że premiera już miała miejsce w radiu rmf, to można by spróbować zamieścić piosenke na Popliście, trzeba tylko troche nad tym popracować, jeżeli chociaż z pare osób wyśle maila do pana Maciborka, który prowadzi ten program to powinno się udać,

oto jego adres e-mail: d.maciborek@rmf.fm

oto przykładowy tekst, który ja napisałem, nie kopiujcie bezczelnie bo pomyśli, że to ta sama osoba pisze ciagle, chociaż coś tam pozmieniajcie:

Witam Panie Darku,

Mam nadzieję, że zdrówko dopisuje :) Właśnie słyszałem że swoją premierę w radiu RMF miał nowy singiel grupy Bon Jovi ' Whole lot of leaving'. Mam nadzieję, że znajdzie się w Pańskim programie ' Poplista' o co Pana serdecznie proszę.

Serdecznie pozdrawiam :),

Bartek

I nie chodzi tu tylko ogłosowanie na bezczelnego pare razy jak to miało miejsce w przypadku make a memory, chodzi o to, żeby wypromować troche zespół i piosenke i przy okazji sprawdzić jak sie podoba ludziom. Wysyłanie maili działa np w przypadku pana Jędrycha więc może i uda sie z panem Maciborkiem, promujmy zespół chociaż na tyle na ile możemy ;)
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

bartekbb23 pisze:można by spróbować zamieścić piosenke na Popliście,
A po co?
Zeby się Bon Jovi kojarzyło ludziom z nienajlepszą pioseneczką? Chyba lepiej naprawdę poczekac na następne IML - wiadomo, że coś w tym stylu zainteresuje ludzi, a przy Whole lot... większośc ludzi przełączy na inną częstotliwośc...
bartekbb23

Anka29 pisze:A po co?
Zeby się Bon Jovi kojarzyło ludziom z nienajlepszą pioseneczką? Chyba lepiej naprawdę poczekac na następne IML - wiadomo, że coś w tym stylu zainteresuje ludzi, a przy Whole lot... większośc ludzi przełączy na inną częstotliwośc...
a może by sie akurat spodobało, jejku wy to jesteście.... ;]
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

A po co?
Niestety popieram - poczekajmy do nowej plyty. LH juz w Polsce nie zaistnieje a tym bardziej przy tak marnym singlu promocyjnym jakim jest Whole lot........ ;/
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Jasne Bartek, ze wysyłamy maile. WLOL jest jednym z ich najlepszych singli w historii i trzeba go wspierać.
bartekbb23

PePe pisze:Niestety popieram - poczekajmy do nowej plyty. LH juz w Polsce nie zaistnieje a tym bardziej przy tak marnym singlu promocyjnym jakim jest Whole lot........ ;/
a myślałem, że sprowadzenie zespołu do Polski jest priorytetem, ale widze, że sie myle, a pamiętajcie, że im głośniej o nich tym lepiej i nie ważne czy utwór jest dobry czy nie ;]
Awatar użytkownika
Mika
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mika »

Anka29 pisze:
bartekbb23 pisze:można by spróbować zamieścić piosenke na Popliście,
A po co?
Całkowicie się z tym zgadzam. "Whole lot of leaving" nie jest piosenką, która trafi do mas, a dla tych, którzy nie znają wcześniejszego dorobku Bon Jovi będzie wizytówką średniej jakości... poza tym wiadomo, że "szersza publiczność" woli całkiem inne piosenki ;] .
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Niech sie dzieje wola nieba - z nia sie zawsze zgadzac trzeba . Czyli : zobaczymy jak bedzie .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
bartekbb23

Mika pisze:Całkowicie się z tym zgadzam. "Whole lot of leaving" nie jest piosenką, która trafi do mas, a dla tych, którzy nie znają wcześniejszego dorobku Bon Jovi będzie wizytówką średniej jakości... poza tym wiadomo, że "szersza publiczność" woli całkiem inne piosenki ;] .
normalnie sam jasno(czarno)widze ;] wy chyba jesteście mózgiem 'mas' skoro wiecie czy by sie spodobało...czekać na kolejne it's my life?...czekamy już 8 lat i ni ma, a piosenki w stylu everyday nie stały sie hitami, więc kto wie, a nuż by sie spodobało...fani zespołu...żal.....
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

normalnie sam jasno(czarno)widze ;] wy chyba jesteście mózgiem 'mas' skoro wiecie czy by sie spodobało...czekać na kolejne it's my life?...czekamy już 8 lat i ni ma, a piosenki w stylu everyday nie stały sie hitami, więc kto wie, a nuż by sie spodobało...fani zespołu...żal.....
wybacz ze Cie zawiodlem ;] ale nie mam zamiaru glosowac na cos co mi sie nie podoba ;] na LH jest mnostwo swietnych piosenek. niestety single sa kompletnie (moim zdaniem) zle dobrane. a jesli Ty uwazasz za fana osobe ktora glosuje i wychwala wszystko co przed nazwa ma Bon Jovi to.......żal..... ;]
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Popieram Bartka, co Wam szkodzi wysłać maila? Najwyżej Pan Maciborek się nie zgodzi, ale każde działanie nakierowane na szeroko pojętą promocję Bon Jovi w Polsce ma sens i ja się do tego pomysłu przyłączam.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
bartekbb23

PePe pisze:wybacz ze Cie zawiodlem ;] ale nie mam zamiaru glosowac na cos co mi sie nie podoba ;] na LH jest mnostwo swietnych piosenek. niestety single sa kompletnie (moim zdaniem) zle dobrane. a jesli Ty uwazasz za fana osobe ktora glosuje i wychwala wszystko co przed nazwa ma Bon Jovi to.......żal..... ;]
ty chyba jakiś głupi jestes? wyraźnie napisałem na samym poczatku, że nie będziemy glosowac po pare razy jak w przypadku make a memory, nawet ani razy, chodzi o to żeby utwór tam sie wogle miał szanse znalesc, chcesz koncertu w Polsce? to rób coś w tym kierunku, cokolwiek, nawet takie coś może w jakiś najdrobniejszy sposób pomóc, a nie tylko siedzisz malkontencie i narzekasz, że singiel nie taki, zła płyta czy inne takiego typu pierdoły, od narzekania napewno nie przyjadą, wiem wiem, od tego że będą na popliście pewnie też niem ale każda promocja jest potrzebna, matko czy ty i twego pokroju ludzie tego nie rozumiecie? osobiscie nie pochwalam wszystkiego co jest oznakowane ' bon jovi' nie ;] ale nie udupiam za przeproszeniem inicjatywy jaką ktoś podejmuje tylko staram sie pomóc aby promować ich w tym kraju, wiec nie dziw sie ze uważam was za troche dziwnych fanów....
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

osobiscie nie pochwalam wszystkiego co jest oznakowane ' bon jovi'
A sprawiasz inne wrazenie :)
bartekbb23

AxeL pisze:A sprawiasz inne wrazenie :)
ciekawe... za to wy sprawiacie wrażenie antyfanów :P
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

ciekawe... za to wy sprawiacie wrażenie antyfanów :P
Antyfanow?:> No raczej przesadziles . Ja tez swoja opinie zmienie , sprawiasz wrazenie ... fanatyka BJ , cos jak Adrian ;) Obu pozdrawiam:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”