Whole lot of leaving- klip

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

bartekbb23

Whole lot of leaving- klip

Post autor: bartekbb23 »

A więc, hmm mieszane mam uczucia po obejrzeniu tego.....Jona znowu wzieło na śpiewanie na żywca, tak jak w MAM, lecz tym razem zabrał sie za śpiewanie całej piosenki, może bez paru wyzszych fragmentów w refrenie. Znowu jest tylko on, nie ma zespołu, już nie wspominając o tych tancerkach goo-goo!!! skandal, no gdzie te laseczki co miały być ;[ na powaznie pewnie dlatego jest sam Jon zeby mógł spokojnie sobie śpiewać, nie to co w MAM gdzie wszyscy w pomieszczeniu musieli być cicho...Stylem przypomina mi troche Every brath you take, The Police , tak jakos podobnie zrobiony tylko że zamiast na szaro jak tam to na zielonkawo. Wstawuione obrazki zespołu,moze z 2, ogólnie same wstawki obrazków ryśka....kurka, wyglada to tak jakby rysiek umarł no... Ogólnie liryki...nie no.. żal....' it's pretty col for late SEPTEMBER ...w kwietniu to wydawac, na samym poczatku świadczy to o poziomie klipu :D ...a ten fragment ' you used to say you love me' a tam obrazek ryśka..... :D ..nie wiem, normalnie sie spedalili na starość, tyle odemnie

piszcie co o tym sądzicie ( klipie a nie mojej wypowiedzi przypadkiem ;] )
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

Po obejrzeniu tego klipu zastanawiam sie, czemu to jest wogole podpisane Bon Jovi, a nie Jon Bon Jovi - Whole lot of leaving. A pozniej nie ma co sie dziwic, ze ludzie ten zespol kojarza bardziej jako wykonawce solo :P Brak zespolu to juz jest normalne w klipach, ale naprawde az sie prosi, zeby byl pokazany Richie, ktory gral solo na gitarze, patrzac na miejsca, w ktorych sa krecone klipy. Tyle ode mnie. Jon Bon Jovi - Whole lot of leaving
bartekbb23

własnie :D PS LH ogólnie miało byc płytą solową jona, wiec nie ma co sie dziwic teraz, nastepna płyta podpisana bon jovi bedzie płta solowa rycha, potem nexty beda tico, davida, a potem hugheja ;] jakby jon wydał typowa solówke to by sie tak nie sprzedawało, trasa tez by nie była taka opłacalna , kaska, o to chodzi
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

gdzie mozna zobaczyć ten klip?
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

a może to już najwyższa pora się pożegnać?
Ukazanie przyjaźni i tego co się ostatnio dzieje ... i pokazane wsparcie bo zdjęcie ostatnie jest tak dobrane ze Richie opiera się o Jona tak jak to zwykł robić na koncertach ;)
Mi teledysk strasznie się podoba nie jest przesycony efektami ... po prostu daje do myślenia gdy ktoś odchodzi... ;)
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Jedyne plusy tego teledysku to własnie to, że nie jest tandetny ani nie ma w nim naciaganej histroyjki jak np. w LH. Takie smętne to wszystko czarno-białe i dokładnie też miałam wrażenie jakby Rysiek umarł i ku jego pamieci Jon nakręcił sobie teledysk. Wokal Jona mi sie nie podoba w zwrotkach głos mu się trzęsie jakby śpiewał to 90-letni dziadek..
Zbyt ckliwe usiąść i płakać czaje Rysiek miał zły okres w swoim życiu, ale też bez przesady. Zero zespołu.. Jon jakby wyjęty z Destination Anywhere (tylko ma wiecej zmarszczek) Lepsze to niż te tencerki goo-goo ale gdzie tu jest Bon Jovi?

coś mi net szfankuje może sie dwa razy to samo dodało;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
bartekbb23

monjovi pisze:Wokal Jona mi sie nie podoba w zwrotkach głos mu się trzęsie jakby śpiewał to 90-letni dziadek..
to jest akurat fajne, taka naturalność, zero kiczu
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Dla jednych fajne dla drugich nie. Ja mam wrażenie jakby się męczył śpiewając to.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

Już się to robi nudne, ze Jest pokazany Jon, Jon, JON... Zaśpiewane ok, ale ten klip .. ;] Tak jak napisała monjovi dobrze, że nie ma w tym nim historyjki, bo wyszłoby z tego coś okropnego. Jak bym za całość dała 3/10 :)
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
bartekbb23

a ja chcem tancerki goo -goo :(
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Pozostaje mi tylko podpisać się pod tym co napisał bartekbb23. Niech oni zakończą ten smutny okres ich życia zwany LH... :(
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

a ja myslalem ze juz gorzej niz LH byc nie moze......ocena klipu to 2/10 obojetnie jakiego przeslania by ze soba nie niosl. 2 a nie 1 bo podobaja mi sie te zdjatka w tle ;) ale poza tym zaczynam sie zastanawiac czy nasz kochany Jasiek za bardzo nie stawia siebie na pierwszym miejscu i nie robi z tego zespolu czegos w stylu JBJ & Friends.....w teledyskach Robbiego Williamsa jest wiecej zespolu niz w clipach ZESPOLU BJ.......chlopaki odstawcie juz tego zdechlego kotleta jakim jest LH ( no moze poza paroma piosenkami ktore i tak nie zostaly singlami), pakujcie sie do studia i stworzcie porzadny album z porzadnymi singlami i teledyskami w ktorych wystepuje nie tylko Pan Wlasciciel ;] aha - no i apel do Jaśka - zapusc wlosy chlopie ;]

Ale i tak.....Bon Jovi rulezzzzz
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Parę kwestii:

1.Teledysk powstał jako 4ty w kolejce czyli spodziewałem sie, ze będzie to zrobiony za małe fundusze klip i widać, że TAKI JEST.
2.Brak Rycha i reszty w TYM klipie rozumiem,bo to jakby klip o Ryśku z perspektywy Jon i to mi się podoba i nie mam do tego zastrzeżeń.
3.Teledysk poziomem nie odstaje od TWASAnymore czyli jest średni.
4.Plusem jest śpiewanie piosenki "live". Piosenka już przeze mnie przewałkowana tysiące razy a tutaj jest powiew "świeżości".
5."Pogrzebowy" klimat teledysku jest jak najbardziej na miejscu. Ja bym w swoim klipie zespół umieścił na cmentarzu (pasuje mi ten beztroski klimat piosenki do takiego miejsca).
6.Plusem jest tak jak Jovi powiedział - jest dobrze zmontowany.

Ogólnie daliby mi fundusze to zrobiłbym lepszy klip w ciekawszych miejscach i bardziej rozbudowany. Nie jest źle, ale nie jest rewelacyjnie. Miałem swoje wizje tego klipu i uważam, ze można było zrobić to lepiej aczkolwiek dobrze, że ten klip powstał.

Ocena 6,5/10
----
Inne kwestie:

PS LH ogólnie miało byc płytą solową jona,
Skąd te wieści ? Pierwsze informacje jakie był mówiły o normalnym albumie Bon Jovi, który bezie eksperymentem dla zespołu. O żadnym solowym dziele nie było mowy.
e podoba w zwrotkach głos mu się trzęsie jakby śpiewał to 90-letni dziadek..
Zapewne specjalny zabieg. Piosenka robi się bardziej "pogrzebowa".
Zero zespołu..
Ej czy tylko ja widzę te zdjęcia Ryska i też jakieś zespołu ?
Pozostaje mi tylko podpisać się pod tym co napisał bartekbb23. Niech oni zakończą ten smutny okres ich życia zwany LH...
Pod względem artystycznym i kasowym to dla nich "złoty okres" i jeden z najlepszych w historii.

1. Oceny i docenienie krytyki jest obecnie na niespotykanym dla BJ poziomie. Nominacje do najważniejszych nagród (Grammy, CMT, Echo itp) i nagrody za całokształt to oni teraz praktycznie co tydzień dostają.

2.Komercyjnie może album sprzedaje się średnio, ale trasa będzie najbardziej dochodowa trasą roku 2008 ( a na pewno w 3ce).

Jeszcze klip (ale taki wysokobudżetowy) do AOD i moga kończyć promocje Lost Highway.

ps
Jedno jest pewne. Kupie wszystkie edycje singla "Whole Lot Of Leaving" bo popieram pomysła wydawania NAJLEPSZYCH piosenek z płyty na singlu. A WLOL wraz AOD mają u mnie noty 11/10 :)
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Teledysk zajebisty, tak samo jak i piosenka. Koniec kropka.

No moze szkoda ze wogole zespolu nie ma...
bartekbb23

Adrian pisze:1.Teledysk powstał jako 4ty w kolejce czyli spodziewałem sie, ze będzie to zrobiony za małe fundusze klip i widać, że TAKI JEST.
ej.....ale ich stać
Adrian pisze:Skąd te wieści ? Pierwsze informacje jakie był mówiły o normalnym albumie Bon Jovi, który bezie eksperymentem dla zespołu. O żadnym solowym dziele nie było mowy.
, zarabiają miliony, nie są początkującą kapelą

już zapomniałeś adrian, jak była dyskusja na ten temat

widze
Adrian pisze:Zapewne specjalny zabieg. Piosenka robi się bardziej "pogrzebowa".
myślę że jednak on poprostu tak śpiewa :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”