piszcie co o tym sądzicie ( klipie a nie mojej wypowiedzi przypadkiem
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Skąd te wieści ? Pierwsze informacje jakie był mówiły o normalnym albumie Bon Jovi, który bezie eksperymentem dla zespołu. O żadnym solowym dziele nie było mowy.PS LH ogólnie miało byc płytą solową jona,
Zapewne specjalny zabieg. Piosenka robi się bardziej "pogrzebowa".e podoba w zwrotkach głos mu się trzęsie jakby śpiewał to 90-letni dziadek..
Ej czy tylko ja widzę te zdjęcia Ryska i też jakieś zespołu ?Zero zespołu..
Pozostaje mi tylko podpisać się pod tym co napisał bartekbb23. Niech oni zakończą ten smutny okres ich życia zwany LH...
Pod względem artystycznym i kasowym to dla nich "złoty okres" i jeden z najlepszych w historii.
1. Oceny i docenienie krytyki jest obecnie na niespotykanym dla BJ poziomie. Nominacje do najważniejszych nagród (Grammy, CMT, Echo itp) i nagrody za całokształt to oni teraz praktycznie co tydzień dostają.
2.Komercyjnie może album sprzedaje się średnio, ale trasa będzie najbardziej dochodowa trasą roku 2008 ( a na pewno w 3ce).
Jeszcze klip (ale taki wysokobudżetowy) do AOD i moga kończyć promocje Lost Highway.
ps
Jedno jest pewne. Kupie wszystkie edycje singla "Whole Lot Of Leaving" bo popieram pomysła wydawania NAJLEPSZYCH piosenek z płyty na singlu. A WLOL wraz AOD mają u mnie noty 11/10
ej.....ale ich staćAdrian pisze:1.Teledysk powstał jako 4ty w kolejce czyli spodziewałem sie, ze będzie to zrobiony za małe fundusze klip i widać, że TAKI JEST.
, zarabiają miliony, nie są początkującą kapeląAdrian pisze:Skąd te wieści ? Pierwsze informacje jakie był mówiły o normalnym albumie Bon Jovi, który bezie eksperymentem dla zespołu. O żadnym solowym dziele nie było mowy.
myślę że jednak on poprostu tak śpiewaAdrian pisze:Zapewne specjalny zabieg. Piosenka robi się bardziej "pogrzebowa".