Lost Highway

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Nowe Informacje dotyczące albumu:
- 1 Singiel - MAM wyjdzie 1 czerwca
- Teledysk nakręci Wayne Isham i powstanie w tym miesiącu. Będzie erotyczny a w głównej roli żeńskiej zobaczymy Eve Longorie która jest fanką BJ.
- Teledysk trafi do TV 1 kwietnia
- Będą tylko 2 single z płyty. Drugi to jak na razie "Any Other Day" któery ma wyjśc w sierpniu. Nie wiadomo czy powstanie teledysk.
- LHighways będą zawierać: w USA 12 piosenek + bonus duet z Leann Rimes / wersja Europejska 12 podstawowych + duet z Leann Rimes / Europa 12 +
Rockowa wersja We Got It Going On zrobiona na potrzeby AFL (dodatkowo będzie wersja normalna tzn bardziej Country jako podstawowa) / Japonia: 12 piosenek + duet z Leann Rimes + WGIGO wersja rockowa + jakieś demo (nie podano tytułu).
- Trzon płyt jest już znany i są to wszystkie piosenki które usłyszeliśmy czyli I Love THis Town, Summertime itp.
- Nie podano jeszcze tracklisty bo Jon i Rychie wachają sie które piosenki mają wejścna płytę (oprócz trzonu) a które jako dema na single. Do wyboru mają 25 róznych piosenek.
- Okładke zrobi Corbijan osoba która zrobiła okładkę "Keep The Faith"
- Nie będzie Europejskiej trasy. LHighways będzie promowane tylko w USA na róznych imprezach
- Będzie Europejska trasa ale będzie ona promować album Best Of który wyjdzie w styczniu 2008.
- W biografii która wyjdzie niebawem dowiemy się dużo interesujących rzeczy min dlaczego Bon Jovi odmówili nagrania piosenki w duecie z Brucem Dickinsonem. Czemu reszta demówek które nie trafiły do Boxsetu zostały doszczętnie zniszczone lub dlaczego Jon chciał popełnić samobójstwo.
- Z całej trasy LH powstanie dokumentalny reportaż w stylu Acces All Areas.

Wszystkie nieścisłości dotyczące tracklisty mają sie wyjaśnić po występach które BJ dadzą w tym miesiącu. |Ma być też tzw listening party ktróe wyłoni ostateczną trackliste.

To chyba tyle.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Kingu-Śnieżka
It's My Life
It's My Life

Post autor: Kingu-Śnieżka »

Adrian pisze:- 1 Singiel - MAM wyjdzie 1 czerwca
prenet na dzień dziecka :jupi: yeah...
Adrian pisze: Teledysk trafi do TV 1 kwietnia
a to ciekawe, BJ opanowali sztuke cofania czasu czy jak?
Adrian pisze:Będzie erotyczny a w głównej roli żeńskiej zobaczymy Eve Longorie która jest fanką BJ.
ale ja jej nie lubię, pfff
Adrian pisze: Okładke zrobi Corbijan osoba która zrobiła okładkę "Keep The Faith"
a nie Corbijn?
Świetnie, uwielbiam teledyski tego faceta ! Jest genialny i ma niezwykłe pomysły :jupi:

[ Dodano: 2007-04-01, 23:04 ]
prezent*
"And I know nothing good comes easy
All good things take some time "
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Adrian swoj post napisles jeszcze 1 kwietnia . Czy to nie wal ? Czy czysta prawda? Jak prawda podaj zrodlo tak dla pewnosci:P
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Kingu-Śnieżka
It's My Life
It's My Life

Mi się wydaję, że wplątałeś tam Adrianie elemety nieprawdziwe, taki kogel mogel hmm?
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Oczywiście nie 1 Kwietnia tylko Czerwca (razem z singlem).
Może Corbijn. Nie chce mi sie wchodzić i sprawdzać jak tam napisali ale to ten sam co stworzył okładke Joshua Tree i KTF.

A źródła nie podaje, bo wtedy nie będe miał już swoich tajnych informatorów. A co to Twojej sugestii to za granica nie mają PA a ja sie po prostu pomyliłem. Mój błąd.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Kingu-Śnieżka
It's My Life
It's My Life

Ok, cofam słowa o koglu moglu ;)
Adrian pisze:Nie będzie Europejskiej trasy. LHighways będzie promowane tylko w USA na róznych imprezach
to moze nawet i lepiej...będą mieli więcej sił na trasę best of i koncert u Nas ;)
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Rockowa wersja We Got It Going On zrobiona na potrzeby AFL (dodatkowo będzie wersja normalna tzn bardziej Country jako podstawowa)

Czy Ty wogle wiesz co piszesz... bardziej country. No fakt ta piosenka może być jeszcze bardziej country. LoOl buhahaha

Juz pomijam (zeby było jasne i nie wiem czy sie domyslisz) ze tam country nie ma, w tym kawałku ;| Jak tego nie słyszysz to jest mi Cie zal, bo to jakbyś porownał hip hop do Ozzyego ;]. Ta piosenka to "Ozzy" i nie wiem jakbyś ją na hip hop przerobił. No ale cóż .... jeden bit wystarczy ;]
Czemu reszta demówek które nie trafiły do Boxsetu zostały doszczętnie zniszczone
A tego nie wiedzialem ? Z kąd to wiesz ? A tak w nawiasie to ostały sie rzynajmniej 2 kawalki ( chyba ze były na singlach, ale nic mi o tym nie wiedomo Do It To Ya i jeszcze jeden :P )
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Z tego co pisze Adrian można wywnioskować, ze wzięli sprawdzonych ludzi. Można się domyśleć że teledyski będą lepsze niż z HAND (o gorsze już trudno).
Adrian pisze:- Trzon płyt jest już znany i są to wszystkie piosenki które usłyszeliśmy czyli I Love THis Town, Summertime itp.
Za jakie grzechy I Love This Town? Czy oni na prawdę chcą zrobić taką wiochę? Jak nie mają nic lepszego to przynajmniej nic nie dawać. Pewnie to dadzą a We Got It pójdzie na demo (pewnie nie u nas).
Adrian pisze:Wszystkie nieścisłości dotyczące tracklisty mają sie wyjaśnić po występach które BJ dadzą w tym miesiącu
Mam nadzieję że ludzie gorąco powitają dobre kawałki i wygwiżdżą te gorszei tragiczne (I Love This Town) i na płycie nie będzie śmieciówek.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Mam prozbe oraz zarazem pytanie nie na ten temat , ale pisze to tutaj gdyz jak napisze na downloads to szybko odpowiedzi nie dostane.
Dziasaj slyszlem w Bon Jovi radio wersje Silent night LIVE . Byla super!! Ma ktos ja do udostepnienia?
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

To zapewne nie ta radiowa wersja, ale tez live :)

http://rapidshare.com/files/24009850/si ... t.mp3.html
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Aaa. Jeszcze nie podałem, że te informacje w większości były oczywiście wymyślone :)

Oprócz daty premiery singla i tego, ze będzie biografia wszystko to moja fantazja.

Znając życie nie bedzie teledysku. Drugiego singla też nie będzie. A DVD z trasy czy 14 piosenek na płycie to chyba jest na tyle nie realne iż łatwo było sie domyślić, ze to wał poszedł.

Można się domyśleć że teledyski będą lepsze niż z HAND (o gorsze już trudno).
Ojojoj grzeszysz. Popatrz na Misunderstood, She Dont Know Me, Runaway, Never Say Goodbye, Something For The Pain itp. mam jeszcze wymieniać ?
A HAND i Welcome to jedne z lepszych i ciekawszysch teledysków w historii BJ :P
Za jakie grzechy I Love This Town?
Powiem Ci, ze są osoby które z wszystkich dotychczas usłyszanych piosenek najbardziej cenią tą piosenke. I powiem Ci, że Po Any Other Day i Holdin On ta piosenka jest najbardziej przeze mnie wyczekiwana. Coraz bardziej podoba mi się rytm zwrotek. A do refrenu pewnie się przekonam po wydaniu płyty :)
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

To zapewne nie ta radiowa wersja, ale tez live :)

http://rapidshare.com/fil..._night.mp3.html
Grzecznie podziekowal :*
Kingu-Śnieżka
It's My Life
It's My Life

Adrian pisze:Aaa. Jeszcze nie podałem, że te informacje w większości były oczywiście wymyślone
I tak też myślałam ;) A tak się cieszyłam z tego Corbijna. eh.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Ale się ludziom dowcip trzyma ...;|