Można już zamawiać bilety? Lub kiedy mniej więcej będzie można?
Trasa po Europie i koncert w Polsce 2019
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Re: Trasa po Europie i koncert w Polsce 2019
Ożesz faken nie wierzę.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Narodowy to dobra decyzja, bo łatwiej będzie zapełnić stadion w Warszawie, niż w innych zakątkach Polski. Jestem pewien, że przebijemy frekwencję z Gdańska. Zwłaszcza, że wygląda na to, że tym razem dostaniemy support z najwyższej światowej półki, który będzie dodatkowym bonusem dla całego wydarzenia i pozwoli wielu niezdecydowanym osobom podjąć właściwą decyzję.
Jeżeli ktoś ma obawy o słaby dźwięk, słynne już "dudnienie" i echo, to niech kupuje bilety pod sceną. Byłem na paru koncertach na Narodowym, w różnych sektorach stadionu. Najgorzej słychać na najwyższych trybunach, ale z kolei jest ładny widok na cały obiekt
Warto zauważyć, że koncert w Warszawie odbędzie się dzień po 60. urodzinach Sambory... I pomyśleć, że moglibyśmy zaśpiewać mu "sto lat" tego dnia...
Co do koncertu w Londynie, ciekawe, że dzień po BJ na Wembley zagra Billy Joel, a kolejnego dnia The Eagles... a to oznacza, że wszyscy artyści wystąpią na tej samej scenie, najprawdopodobniej innej (większej?) niż na pozostałych koncertach europejskiej trasy.
Jeżeli ktoś ma obawy o słaby dźwięk, słynne już "dudnienie" i echo, to niech kupuje bilety pod sceną. Byłem na paru koncertach na Narodowym, w różnych sektorach stadionu. Najgorzej słychać na najwyższych trybunach, ale z kolei jest ładny widok na cały obiekt
Warto zauważyć, że koncert w Warszawie odbędzie się dzień po 60. urodzinach Sambory... I pomyśleć, że moglibyśmy zaśpiewać mu "sto lat" tego dnia...
Co do koncertu w Londynie, ciekawe, że dzień po BJ na Wembley zagra Billy Joel, a kolejnego dnia The Eagles... a to oznacza, że wszyscy artyści wystąpią na tej samej scenie, najprawdopodobniej innej (większej?) niż na pozostałych koncertach europejskiej trasy.
Z kolei najtańsze bilety w Rosji za 175 zł, najdroższe za 1155 zł.Adrian pisze:Ceny w Rumuni. Wyglądają na ok.
• Acces General – 230 lei / 49.31€ (212.02 zł)
• Golden Circle – 380 lei / 81,46€ (350.25 zł)
• Diamond Circle – 600 lei / 128,62€ (533.02 zł)
• Tribuna VIP – 750 lei / 160,78€ (691.30 zł)
• Silver VIP Experience Package – 777.15 lei / 166,17€
• Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei / 238.84€
• Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei / 413.60€ (FOS)
• Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei / 524.28€ (FOS)
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Wszystkie informacje są na stronie Live Nation: https://www.livenation.pl/show/1235718/ ... 9-07-12/plmst pisze:Ożesz faken nie wierzę.![]()
![]()
Bilety:
Przedsprzedaż dla Fan Clubu:
30.10 godz. 09:00 – 05.11 godz. 18:00.
Przedsprzedaż dla klientów Citi Handlowy:
31.10 godz. 10:00 - 5.11 godz. 22:00.
Przedsprzedaż dla zarejestrowanych użytkowników Live Nation:
2.11 godz. 10:00 – 5.11 godz. 22:00.
Bilety trafią do ogólnej sprzedaży 6.11 o godz.10:00.
Dzięki
Ale prezencik na urodziny, które mam 3.11
Ale prezencik na urodziny, które mam 3.11

-
- Little Bit Of Soul
- Ulubiona płyta: Slippery When Wet
Super news! Tylko teraz kupić bilety
W Niemczech ceny wyglądają nastęująco
:
249,00 €
199,00 €
179,00 €
159,00 €
W Niemczech ceny wyglądają nastęująco

249,00 €
199,00 €
179,00 €
159,00 €
- madm
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ
Martwię się trochę o Wembley. Jon ma jaja albo ego, żeby sądzić że da radę zapełnić to monstrum. Ile tam wchodzi ludzi? 100 000?
It's my life!
Czy jest już gdzieś info co konkretnie wchodzi w skład pakietów:
• Silver VIP Experience Package
• Diamond VIP Experience Package
• Platinum VIP Experience Package
• Ultimate VIP Experience Package
?
- JonetteBJ
- Keep The Faith
Tutaj, http://bonjovi.com/the-this-house-is-no ... ring-2019/Scrooge pisze:Czy jest już gdzieś info co konkretnie wchodzi w skład pakietów:
?
...And I guess I'd rather die than fade away!
Zgadza się, to jakieś niesamowite nieporozumienie, że nie ma tych krajów. Niemożliwe, żeby Jon nie chciał zagrać w swojej ojczyźnie!!! Przecież Włosi ostatnio zrobili takie show, chyba z tą kartoniadą...djpj1 pisze:Wygląda na to ,że to chyba nie wszystkie koncerty - brak Italii,brak Portugalii ,nie ma Francji...
Ma ktoś z Was jakieś informacje o tej wpadce? Przecież to jakaś abstrakcja. Zespół w ogóle sprawdzał tą listę koncertów?
...and just only rock...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zespół przez 30 lat chciał zagrać w Grecji i dopiero na ostatniej trasie się udało. Wszystko zależy od promotora. Jednak jest to tylko częściowa lista i prawdopodobnie Włochy się pojawią na trasie.TheRock pisze:Zgadza się, to jakieś niesamowite nieporozumienie, że nie ma tych krajów. Niemożliwe, żeby Jon nie chciał zagrać w swojej ojczyźnie!!! Przecież Włosi ostatnio zrobili takie show, chyba z tą kartoniadą...djpj1 pisze:Wygląda na to ,że to chyba nie wszystkie koncerty - brak Italii,brak Portugalii ,nie ma Francji...
Ma ktoś z Was jakieś informacje o tej wpadce? Przecież to jakaś abstrakcja. Zespół w ogóle sprawdzał tą listę koncertów?
Najpierw wypuścili daty najważniejszych koncertów na trasie
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Ktoś mi przypomni po ile był najtańszy bilet w Gdańsku? Albo ogółem ceny z 2013 roku ktoś zna? Ciekaw jestem jaka będzie różnica, bo przy tym co wyczytuje o innych krajach to jednak dobrze, że wybrali Warszawę. Dla wielu z Was lepiej, dla mnie bez różnicy.
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
Miejmy nadzieję, bo trasa po Europie zespołu o nazwie Bongiovi bez Włoch to brzmi niewyobrażalnie kiepsko i biednie.Adrian pisze:Zespół przez 30 lat chciał zagrać w Grecji i dopiero na ostatniej trasie się udało. Wszystko zależy od promotora. Jednak jest to tylko częściowa lista i prawdopodobnie Włochy się pojawią na trasie.TheRock pisze:Zgadza się, to jakieś niesamowite nieporozumienie, że nie ma tych krajów. Niemożliwe, żeby Jon nie chciał zagrać w swojej ojczyźnie!!! Przecież Włosi ostatnio zrobili takie show, chyba z tą kartoniadą...djpj1 pisze:Wygląda na to ,że to chyba nie wszystkie koncerty - brak Italii,brak Portugalii ,nie ma Francji...
Najpierw wypuścili daty najważniejszych koncertów na trasiea resztę poznamy pewnie niebawem
Tak z innej beczki: jak sobie przypomnieć genezę koncertu w Gdańsku, ile to też niektórych z Was kosztowało, te petycje, listy, przetargi kto to sfinansuje. A teraz tak po prostu, easy, w sposób tak oczywisty Polska na liście koncertowej. Aż trudno w to uwierzyć. Polska musiała na nich zrobić naprawdę dobre wrażenie. Zarówno fani jak i cała organizacja.
Ostatnio zmieniony 29 października 2018, o 14:13 przez TheRock, łącznie zmieniany 1 raz.
...and just only rock...
A mówili że wrócą i dotrzymali słowa 
Oby ceny były podobne jak w Rumunii, bo w sumie w mojej głowie przewidywałam dużo gorsze scenariusze 
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
- djpj1
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Golden Circle kosztował w 2013 roku 350zł.EVENo pisze:Ktoś mi przypomni po ile był najtańszy bilet w Gdańsku? Albo ogółem ceny z 2013 roku ktoś zna? Ciekaw jestem jaka będzie różnica, bo przy tym co wyczytuje o innych krajach to jednak dobrze, że wybrali Warszawę. Dla wielu z Was lepiej, dla mnie bez różnicy.
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska