Nikt Cię nie ochrzani. To forum służy do wymiany poglądów oczywiście z zachowaniem zasad kultury wypowiedzi. Zachęcam do dyskusji.medicineman90 pisze:Dobra, starczy, bo zaraz mnie moderator ochrzani o dolewanie oliwy do ognia...
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
napisze tak. kur... ale się wkur....! masakraaaaaaaa!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Przemo rozumiem Twój ból, ale tak jak pisałem wyżej - pamiętajmy o kulturze wypowiedzi.
Przemo rozumiem Twój ból, ale tak jak pisałem wyżej - pamiętajmy o kulturze wypowiedzi.
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2013, o 20:07 przez Przemo30, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Nie ma co wierzyć w tweety Matta. Wcześniej pisał, że Richie ma małe problemy osobiste...Potem się oburzał, jak ktoś mu mówił o plotkach że w Niemczech Richiego nie będzie...I co? Personal matters, personal issues etc...To wszystko co mają nam do powiedzenia...Personal bullshit!
Oby Richie nie był chory...A jak nie jest to pewnie jest poza zespołem. Why? Shhhh, due to personal issues...
O Alecu prawda wyszła po latach, bo Jon ma obsesję aby wszystko trzymać w tajemnicy...
Na początku była gadka, że Alec opuszcza zespół z powodów zdrowotnych...Deja vu?
Oby Richie nie był chory...A jak nie jest to pewnie jest poza zespołem. Why? Shhhh, due to personal issues...
O Alecu prawda wyszła po latach, bo Jon ma obsesję aby wszystko trzymać w tajemnicy...
Na początku była gadka, że Alec opuszcza zespół z powodów zdrowotnych...Deja vu?
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie chcę nawet czytać tych 6 stron, które naprodukowaliście..
Wiadomość jest przykra, ciężko mi w to uwierzyć
Strasznie chciałam zobaczyć Richiego na żywo, ten jeden raz w życiu. Czy jeszcze kiedyś będzie okazja? Nie wiem.
Wszyscy chcielibyśmy wiedzieć jakie są przyczyny tej całej sytuacji..szkoda, że raczej nie planują nam tego wyznać. "Personal matter" to w tym momencie nieco za mało..

Wiadomość jest przykra, ciężko mi w to uwierzyć

Wszyscy chcielibyśmy wiedzieć jakie są przyczyny tej całej sytuacji..szkoda, że raczej nie planują nam tego wyznać. "Personal matter" to w tym momencie nieco za mało..

Nie chcę tylko tego, żeby mój pierwszy koncert BJ był zarazem tym ostatnim i to w niepełnym składzie...
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2013, o 20:07 przez alniac, łącznie zmieniany 1 raz.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
To może koszulki - przód tradycyjny - jak na dirtyray.pl a z tyłu zdjęcie Richie'go z podpisem "MISSED" ?alniac pisze:Naprawdę? Liczyłam chociaż na to, że jak już tam będę, w Gdańsku, to da radę jakoś dać znać jakąś flagą z hasłem wsparcia dla Richiego...Frankie pisze: banowanie znaków wsparcia dla Richiego przed wejściem do obiektu w USA
Chyba nie każą nam się wszystkim rozbierać ? :>
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Mam nadzieję, że panienom w szczególności, bo musiałabym jakiś ładniejszy stanik włożyć podmedicineman90 pisze:Chyba nie każą nam się wszystkim rozbierać ? :>

Zdjęcie Richiego, "MISSED" i "WANTED DEAD OR ALIVE". Chociaż tutaj skłaniałabym się bardziej ku "alive".
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
- madm
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ
medicineman90 pisze:To może koszulki - przód tradycyjny - jak na dirtyray.pl a z tyłu zdjęcie Richie'go z podpisem "MISSED" ?alniac pisze:Naprawdę? Liczyłam chociaż na to, że jak już tam będę, w Gdańsku, to da radę jakoś dać znać jakąś flagą z hasłem wsparcia dla Richiego...Frankie pisze: banowanie znaków wsparcia dla Richiego przed wejściem do obiektu w USA
Chyba nie każą nam się wszystkim rozbierać ? :>
Lepiej koszulka z napisem "Wanted dead or Richie"
Jestem załamany. Tyle lat czekania na to, by zobaczyć chłopaków na żywo i taki cios...mam nadzieje, że to wszystko jakiś durny chwyt marketingowy i kilka dni przed 1 koncertem w Europie zobaczymy wiadomość "Richie is back!"
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2013, o 20:11 przez madm, łącznie zmieniany 1 raz.
It's my life!
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
-
- Have A Nice Day
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Załamany dzisiejszą wiadomością przysiadłem do magicznego edytora grafiki jakim jest ... Paint 
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Harlem rain coming down,
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
A ja nie mam takiej nadziei bo nie ma nic gorszego od wieloletniej przyjaźni, która nagle kończy się z głupich powodów, a takim powodem są np. pieniądze. Poza tym nie rozumiem tego ciągłego przekonania, że Jon to jakiś tyran bez serca. Nie wierzę w to i koniec.studentmibm pisze:jeśli to nie problemy zdrowotne to jak to mawiał klasyk - 'nic ino się cieszyć':D:D:D kibicuje Richiemu i mam nadzieję że kopnął w dupe jona
Ja mam za to nadzieję, że to po prostu faktycznie jakaś sprawa osobista, o której Richie nie chce/nie może mówić na głos. Mam też nadzieję, że szybko się z tym upora i wszystko wróci do normy..