Europejska trasa 2010

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

sobol_77 pisze:Bzdura. Maiden, Metallica nie okupują szczytów list - a ich koncerty są pełne fanów. Kompromitacją są gówniane płyty i to odstrasza potencjalnych kupców biletów. Bon Jovi od lat nie nagrali ważnego albumu i to ustawia ich w pozycji pachołków...
Metallica nie nagrywa co prawda gównianych płyt wedle ich fanów, ale z tą ważnością to bym nie przesadzał.
Crossroads21
I Believe
I Believe

Post autor: Crossroads21 »

Czy mi się wydaje czy na tej stronie można kupić bilety na koncert BJ w Warszawie ?
http://www.bileteria.pl/wydarzenia-ocen ... ateFilter=
dario_esik
It's My Life
It's My Life

Post autor: dario_esik »

Ale jaja..........
Jeśli to prawda to kupuje bilet........... :P
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

A to ciekawe... Ktoś chyba popełnił poważny błąd na bileteri :PPP
bartekbb23

kurde, mocne
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Takie wydarzenie nie bedzie miec miejsca. Informatycy testowali tylko stronę. Zbieg okoliczności. Spokojnie, po co te emocje.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Wg mnie w powietrzu czuc ze Bon Jovi zawitają do Polski
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Scrooge

Post autor: Scrooge »

Osobiście uważam, że w Polsce byłby problem z zapełnieniem stadionu na koncert BJ, a w przykładowym Spodku nie zagrają. Osoby odpowiedzialne za planowanie trasy koncertowej doskonale o tym fakcie wiedzą, tak samo jak wiedzą o tym polskie agencje koncertowe. BJ to nie U2 czy Metallica, którzy mają w Polsce ogromną rzeszę fanów, BJ to również nie Madonna, na której show większość osób szła z ciekawości czy też dla samego "lansu"... dlatego, też nie robiłbym sobie większych nadziei w związku z faktem, że "takie gwiazdy u nas zagrały". Najlepszym momentem i obawiam się, że jedynym w którym była szansa na organizacje tego koncertu był rok 2000 kiedy na polskich listach przebojów szalało IML (był to chyba hit roku w RMF) i faktycznie wtedy myślę, że nie byłoby problemu... chociaż może był i dlatego do koncertu mimo zapowiedzi nie doszło.

Pamiętajcie, że tego typu przedsięwzięcie to wielka kasa i nikt nie będzie ryzykował, a dla samych BJ sytuacja w której koncert okazałby się klapą byłaby to też rysą na wizerunku, której nie potrzebują...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Scroogie nie zgodzę się do końća. Połowa z tych ludzi co była na U2 chętnie wybrałaby się na Bon Jovi, a jakaś 1/4 z tych co była na Metallice też pewnie z chęcią wybrałaby się na Bon Jovi. Do tego dochodzą ludzie którzy chodzą na wszystkie najważniejsze koncerty (na U2 poznałem kolesia który pojechał na Bon Jovi do USA, aby ich zobaczyć) a ich też jest sporo. Do tego fani zespołu Ci co są z nimi teraz, ale także Ci co teraz ich nie słuchają, ale poszliby z sentymentu. Każdy z nas fanów zapewne zabrałby jakiś znajomych (ja miałbym przynajmniej kilku chętnych), którzy może nie znają twórczości, ale poszliby zobaczyć jeden z najważniejszych zespołów świata i zobaczyć wielkie show jakie oni oferują.

No i do tego duża część fanów BJ z krajów sąsiednich czyli Ukraina, Czechy, Słowacja, Słowenia, Niemcy itp dla któych pryjazd na koncert w Polsce mógłby być taniutki.

Do tego jeśłi dojdzie dobra promocja w radiu i TV polegajaca przede wszystkicm na uświadomieniu ludziom, ze Always, KTFaith, BAd Medicine, BTBMBaby, YGLABName, Runaway, IML itp to wszystko hity nie kilkunastu kapel a jednej i tej samej. No i promocja nowego albumu jeśli będzie udana to pozyska nowych fanów.

Wszystko zależy oczywiście od cen biletów i jeśli nie będą one z kosmosu jak początkowe ceny za koncert U2 to jest wiele powodów dla których stadion może być spokojnie wyprzedany. Głowa do góry.
Scrooge

Po części masz rację, w 100% zgadzam się, że gdyby koncertowi BJ towarzyszyła taka promocja medialna jaką miały koncerty U2 czy Madonny (nawet w TVN24 zrobili z tych wydarzeń istne święto lasu) to faktycznie byłoby OK... zobaczymy ;)
bartekbb23

Adrian pisze:Scroogie nie zgodzę się do końća. Połowa z tych ludzi co była na U2 chętnie wybrałaby się na Bon Jovi, a jakaś 1/4 z tych co była na Metallice też pewnie z chęcią wybrałaby się na Bon Jovi. Do tego dochodzą ludzie którzy chodzą na wszystkie najważniejsze koncerty (na U2 poznałem kolesia który pojechał na Bon Jovi do USA, aby ich zobaczyć) a ich też jest sporo. Do tego fani zespołu Ci co są z nimi teraz, ale także Ci co teraz ich nie słuchają, ale poszliby z sentymentu. Każdy z nas fanów zapewne zabrałby jakiś znajomych (ja miałbym przynajmniej kilku chętnych), którzy może nie znają twórczości, ale poszliby zobaczyć jeden z najważniejszych zespołów świata i zobaczyć wielkie show jakie oni oferują.

adi... ale nie przyszło ci do głowy, że ci ludzie to nie koniecznie rózni tam wyznawcy a te same osoby? :D jakbyś tak pomyślał to by sporo zmalała potencjalna liczba stadionowypełniaczy :D
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Wiecie co, po tym co przeczytałam w Oncecie to wątpię żeby u nas w Polsce koncert mógłby się odbyć. Przeczytałam te komentarze i stwierdzam że w Polsce grono fanów Bon Jovi bardzo się skurczyło. Bardzo mnie zadziwił jeden komentarz że BJ powinni byli się wycofać z kariery po wydaniu płyty TD. Nie wiem skąd nasunął się taki wniosek tej osobie ale to pokazuje jaki Polska ma w większości stosunek do muzyki i twórczości BJ. Także nie wiem czy dałoby się wypełnić jakiś nasz stadion, być może tylko przy pomocy obcokrajowców. ;/
bartekbb23

ewaika789 pisze:Wiecie co, po tym co przeczytałam w Oncecie to wątpię żeby u nas w Polsce koncert mógłby się odbyć. Przeczytałam te komentarze i stwierdzam że w Polsce grono fanów Bon Jovi bardzo się skurczyło. Bardzo mnie zadziwił jeden komentarz że BJ powinni byli się wycofać z kariery po wydaniu płyty TD. Nie wiem skąd nasunął się taki wniosek tej osobie ale to pokazuje jaki Polska ma w większości stosunek do muzyki i twórczości BJ. Także nie wiem czy dałoby się wypełnić jakiś nasz stadion, być może tylko przy pomocy obcokrajowców. ;/
dziecko :D żartuje, ale dziecinnie myślisz, po jednym komentarzu jaki sobie ktos zamieścił na onecie, już oceniasz że nikt by nie przyszedł masakra :D jakbyśmy mieli wszystko oceniać po komentarzach z tych portali to byśmy pozmieniali wszystko w swoich życiach :D
Scrooge

Polskie fora, a w szczególności to na onecie mają to do siebie, że jedzie się po każdym od tak dla sportu, o jakim artyście by nie napisali to zawsze więcej jest osób, które mają do powiedzenia coś na NIE, nawet jeżeli tak na dobrą sprawę o danym wykonawcy nic nie wiedzą ;)
Inna sprawa, że faktycznie w Polsce BJ mają słabą renomę o czym z resztą wszyscy tu wiemy ;) Dla odmiany napiszę coś pozytywnego... po nowym GnR też jadą na forach, chyba bardziej nawet niż po BJ a jednak koncert był i to bardzo udany :)
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

dziecko :D żartuje, ale dziecinnie myślisz, po jednym komentarzu jaki sobie ktos zamieścił na onecie, już oceniasz że nikt by nie przyszedł masakra :D jakbyśmy mieli wszystko oceniać po komentarzach z tych portali to byśmy pozmieniali wszystko w swoich życiach
tylko nie dziecko :P

to nie tylko jeden komentarz ale wiele, min. na różnych portalach typu pudelek,lansik i inne. Chociaż takie portale są też baaardzo dużo warte :whoeva: , ale fakt faktem że w Polsce jest mniej fanów
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”