MAKE A MEMORY DEMO:
Make a memory demo
Make a memory live
Make a memory official
Make a memory AC
Knee deep in it live
We got it goin on promo clip
I love this town
Any other day
Lost highway
Summertime
Holding on
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Nie pierwszy i nie ostatnie razalbo zart z twojej trony, którego ja nie załapałem
Na to się chyba nie zanosi. Ptaszki ćwierkają, że Richie teraz nagrywa pisoenkę z vokalistą zespołu TRAIN!No i pozostala jeszcze jedna nadzieja - Richie Sambora i jego solowy album. Pozostaje czekac.
Jovizna. Nie wiem skad to masz, ale ja taka liste (identyczną) gdzies widziałem i pisało tam, że to jest lista piosenek któe są w obiegu, ale nie radiowym tylko między fanami czyli snippety, live (Holdin On) itp. Było to coś w temacie na temat płyty LH i ktoś przytoczył tą liste.MAKE A MEMORY DEMO:
Make a memory demo
Make a memory live
Make a memory official
Make a memory AC
Knee deep in it live
We got it goin on promo clip
I love this town
Any other day
Lost highway
Summertime
Holding on
Tak na logike:No i pozostala jeszcze jedna nadzieja - Richie Sambora i jego solowy album. Pozostaje czekac.
Przesłuchaj Any Other Day jeszcze raz bo jeśłi rzeczywiście nie czujesz nic (w sensie pozytywnego) to radziłbym iśc do laryngologaPrzebrnalem przez tych 5 nieszczesnych kawalkow. I nic.
że Make A Memory brzmi szlachetniej niż ostatnie ballady. Po prostu przypomina mi niektóre kawałki z TD, także jak chodzi o wykonanie (większe zaangażowanie i ekspresja).
Dobrze pamietam czas jak na forum ukazal sie These Open Arms, okrzyknieto go jedno glosnie najlepsza ballada od czasow always, wiec teraz darujcie sobie te uwagi ze make a memory jest tak super, bo nie ma co ich porównywac.
No ja też postanowiłem, że koniec już snippetów i itp. O wszystkich piosenkach zapominam oprócz 2ch. Singlowego MAM i ... Any Other Day. O tej drugiej nie da sie zapomnieć. Po prostu ograniczyłem wałkowanie tej piosenki w kółko do jednego przesłuchania na dzień i postaram sie wytrwać w tym zamierzeniu do wyjścia albumu.I nie chcę już kolejnych kawałków bo nie będzie na co czekać
Myślisz, że te werjse Make..Jovizna. Nie wiem skad to masz, ale ja taka liste (identyczną) gdzies widziałem i pisało tam, że to jest lista piosenek któe są w obiegu, ale nie radiowym tylko między fanami czyli snippety, live (Holdin On) itp. Było to coś w temacie na temat płyty LH i ktoś przytoczył tą liste.
Hm... przesluchalem. Albo laryngolog, albo po prostu takie lukrowane pioseneczki nie sa dla mnie. Wole poczekac na album RS niz z przeslodzenia dostac nudnosciAdrian pisze: Przesłuchaj Any Other Day jeszcze raz bo jeśłi rzeczywiście nie czujesz nic (w sensie pozytywnego) to radziłbym iśc do laryngologaStarosc nie radość
Oczywiście żartuje
To z tej 'powerballady'jovizna pisze:Make a memory Acoustic