Europejska trasa 2010
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- JasonJovi13
- It's My Life
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
We are about to start the journey into the biggest most exciting 2 years we have seen. The new album "The Circle" is done and is slated to come out November 10th 2009.
We know what comes right after a release of a record... A NEW TOUR!!! A BIG tour. Bringing the band to some places that have not seen Bon Jovi in many years. This tour is setting itself up to be the biggest tour they have done in years. Some of you may have heard a leaked version of "We Weren't Born To Follow" this morning. Stay tuned to your local stations as the single will be released this week.
Matt Bongiovi.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Nio my nie widzieliśmy BJ od 8 lat jak dobrze liczęjovizna pisze:We know what comes right after a release of a record... A NEW TOUR!!! A BIG tour. Bringing the band to some places that have not seen Bon Jovi in many years.

When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W naszym przypadku to można podciągnąć pod... ages...JoFree pisze:Nio my nie widzieliśmy BJ od 8 lat jak dobrze liczęjovizna pisze:We know what comes right after a release of a record... A NEW TOUR!!! A BIG tour. Bringing the band to some places that have not seen Bon Jovi in many years.. Myślicie że można to potraktować jako "many years"
Może nie będzie tak źle. Ostatnio widziałam na Polsacie wywiad z jednym z dziennikarzy muzycznych i twierdził z całym przekonaniem, że Polska jest coraz bardziej doceniana wśród gwiazd i że coraz więcej z nich będzie do nas przyjeżdżać na koncertyPePe pisze:Powiem tak - jesli nie dostaniemy ich na tej trasie to juz nigdy ich nie bedziemy miec u siebie
When you wanna give up, and your hearts about to break
-
- It's My Life
w razie niskiej sprzedaży biletów można odwołać koncert, czyż nie?Justysia pisze:ja uważam, że jeśli chłopcy przyjechaliby do nas to byłaby jedna wielka kompromitacja. U nas koncerty nie wyglądają dobrze jeśli zespół nie jest akurat na szczycie wszystkich list a moim zdaniem o BJ wielu ludzi w Polsce już zapomniało...........
unavoidable pisze:Justysia napisał/a:
ja uważam, że jeśli chłopcy przyjechaliby do nas to byłaby jedna wielka kompromitacja. U nas koncerty nie wyglądają dobrze jeśli zespół nie jest akurat na szczycie wszystkich list a moim zdaniem o BJ wielu ludzi w Polsce już zapomniało...........
w razie niskiej sprzedaży biletów można odwołać koncert, czyż nie?
jeny nie kracz.... po co od razu zakładać najgorszy scenariusz, może wbrew wszystkiemu co uważamy nie będzie tak źle kurde.
-
- It's My Life
Justysia już przewiduje zły scenariusz. Według niej ma być wielka kompromitacja. Ja jestem jak najlepszej myśli, oczywiście :]bartekbb23 pisze:unavoidable pisze:Justysia napisał/a:
ja uważam, że jeśli chłopcy przyjechaliby do nas to byłaby jedna wielka kompromitacja. U nas koncerty nie wyglądają dobrze jeśli zespół nie jest akurat na szczycie wszystkich list a moim zdaniem o BJ wielu ludzi w Polsce już zapomniało...........
w razie niskiej sprzedaży biletów można odwołać koncert, czyż nie?
jeny nie kracz.... po co od razu zakładać najgorszy scenariusz, może wbrew wszystkiemu co uważamy nie będzie tak źle kurde.
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Bzdura. Maiden, Metallica nie okupują szczytów list - a ich koncerty są pełne fanów. Kompromitacją są gówniane płyty i to odstrasza potencjalnych kupców biletów. Bon Jovi od lat nie nagrali ważnego albumu i to ustawia ich w pozycji pachołków...Justysia pisze:ja uważam, że jeśli chłopcy przyjechaliby do nas to byłaby jedna wielka kompromitacja. U nas koncerty nie wyglądają dobrze jeśli zespół nie jest akurat na szczycie wszystkich list ...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...