Europejska trasa 2010

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JasonJovi13
It's My Life
It's My Life

Post autor: JasonJovi13 »

Jak dla mnie to mogą nawet w ?odzi na Widzewie zagrać,hehe
Osiem zapałek
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

We are about to start the journey into the biggest most exciting 2 years we have seen. The new album "The Circle" is done and is slated to come out November 10th 2009.

We know what comes right after a release of a record... A NEW TOUR!!! A BIG tour. Bringing the band to some places that have not seen Bon Jovi in many years. This tour is setting itself up to be the biggest tour they have done in years. Some of you may have heard a leaked version of "We Weren't Born To Follow" this morning. Stay tuned to your local stations as the single will be released this week.

Matt Bongiovi.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Post autor: JoFree »

jovizna pisze:We know what comes right after a release of a record... A NEW TOUR!!! A BIG tour. Bringing the band to some places that have not seen Bon Jovi in many years.
Nio my nie widzieliśmy BJ od 8 lat jak dobrze liczę :hmmm: . Myślicie że można to potraktować jako "many years" ??
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Powiem tak - jesli nie dostaniemy ich na tej trasie to juz nigdy ich nie bedziemy miec u siebie ;)
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

JoFree pisze:
jovizna pisze:We know what comes right after a release of a record... A NEW TOUR!!! A BIG tour. Bringing the band to some places that have not seen Bon Jovi in many years.
Nio my nie widzieliśmy BJ od 8 lat jak dobrze liczę :hmmm: . Myślicie że można to potraktować jako "many years" ??
W naszym przypadku to można podciągnąć pod... ages... :D
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Post autor: JoFree »

PePe pisze:Powiem tak - jesli nie dostaniemy ich na tej trasie to juz nigdy ich nie bedziemy miec u siebie ;)
Może nie będzie tak źle. Ostatnio widziałam na Polsacie wywiad z jednym z dziennikarzy muzycznych i twierdził z całym przekonaniem, że Polska jest coraz bardziej doceniana wśród gwiazd i że coraz więcej z nich będzie do nas przyjeżdżać na koncerty
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Awatar użytkownika
Misiek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Misiek »

Jovisia, a skąd to wzięłaś? :) Tzn. tę listę koncertów.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Misiek pisze:Jovisia, a skąd to wzięłaś? :) Tzn. tę listę koncertów.
Proszę Cie... wszystko tylko nie jovisia..... :whoeva:

Za każdym razem tworzone są jakieś fałszywe listy, które wzbudzają w ludziach nadzieję, także tym razem należy to przyjąć ze zmrużonym okiem.Spokojnie.
indira29
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: indira29 »

Gdyby BJ w 2010 przyjechali jednak do naszego kraju to byłoby po prostu wspaniale ! ale oprócz tego moim marzeniem jest też zobaczyć ich na Wembley. Mam nadzieję , że któreś z tym życzeń mi się wkońcu spełni... :) pozdrawiam
angela
It's My Life
It's My Life

Post autor: angela »

Wiecie co? Byłam na kilku koncertach za granicą i na kilku w Polsce. I obawiam się, że lepiej dla zespołu i nas wszystkich byłoby zobaczyć sie gdzieś.....na w Niemczech.Dla własnego zdrowia i miłych wspomnień z koncertu.
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

ja uważam, że jeśli chłopcy przyjechaliby do nas to byłaby jedna wielka kompromitacja. U nas koncerty nie wyglądają dobrze jeśli zespół nie jest akurat na szczycie wszystkich list a moim zdaniem o BJ wielu ludzi w Polsce już zapomniało...........
One light burning ...
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

Justysia pisze:ja uważam, że jeśli chłopcy przyjechaliby do nas to byłaby jedna wielka kompromitacja. U nas koncerty nie wyglądają dobrze jeśli zespół nie jest akurat na szczycie wszystkich list a moim zdaniem o BJ wielu ludzi w Polsce już zapomniało...........
w razie niskiej sprzedaży biletów można odwołać koncert, czyż nie? ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

unavoidable pisze:Justysia napisał/a:
ja uważam, że jeśli chłopcy przyjechaliby do nas to byłaby jedna wielka kompromitacja. U nas koncerty nie wyglądają dobrze jeśli zespół nie jest akurat na szczycie wszystkich list a moim zdaniem o BJ wielu ludzi w Polsce już zapomniało...........

jeny nie kracz.... po co od razu zakładać najgorszy scenariusz, może wbrew wszystkiemu co uważamy nie będzie tak źle kurde.
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

bartekbb23 pisze:
unavoidable pisze:Justysia napisał/a:

jeny nie kracz.... po co od razu zakładać najgorszy scenariusz, może wbrew wszystkiemu co uważamy nie będzie tak źle kurde.
Justysia już przewiduje zły scenariusz. Według niej ma być wielka kompromitacja. Ja jestem jak najlepszej myśli, oczywiście :]
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Justysia pisze:ja uważam, że jeśli chłopcy przyjechaliby do nas to byłaby jedna wielka kompromitacja. U nas koncerty nie wyglądają dobrze jeśli zespół nie jest akurat na szczycie wszystkich list ...
Bzdura. Maiden, Metallica nie okupują szczytów list - a ich koncerty są pełne fanów. Kompromitacją są gówniane płyty i to odstrasza potencjalnych kupców biletów. Bon Jovi od lat nie nagrali ważnego albumu i to ustawia ich w pozycji pachołków...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”