BJ znowu bez Sambory...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Hm... tu jest tweet Avy z 20 kwietnia
''Ava Sambora @avasamboraxxoo 20 kwi
I do not have any other public social networking accounts besides twitter tumblr instgram and keek. Any account besides that is fake''
więc to na ask.fm chyba jest fake ..
I do not have any other public social networking accounts besides twitter tumblr instgram and keek. Any account besides that is fake''
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie wydaje mi się by był to fake, chociaż nigdy nie można być pewnym.monjovi pisze:Hm... tu jest tweet Avy z 20 kwietnia
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Pamiętałam, ze Ava dała takiego tweeta , ale nie pamiętałam jakie portale wymieniła. Ktoś się bardzo skutecznie podszywa pod nią ;P
Właściwie mogłam o tym nie mówić, było miło myśleć przez chwilę, że rzeczywiście Ava wraz z tatusiem odpisała Agacie i Tomkerowi
Tzn. wiadomo ja też nie mam pewności, wkleiłam tylko to co napisała w tweecie. No i te Hawaje faktycznie dziwne.
Właściwie mogłam o tym nie mówić, było miło myśleć przez chwilę, że rzeczywiście Ava wraz z tatusiem odpisała Agacie i Tomkerowi
Tzn. wiadomo ja też nie mam pewności, wkleiłam tylko to co napisała w tweecie. No i te Hawaje faktycznie dziwne.
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Potwierdzam. Sprzedał prawie wszystko. Potem wsiadł na motor i gdzieś tam się zaszył...Tomker pisze:wyprzedawał memorabilia, Prezes może potwierdzić
Co do Hawajów - to jakiś głupek. Myślał że Polacy mają taką samą wiedzę geograficzną jak oni, hehe...Nie rozróżniamy Californii od Hawajów...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Dokładnieprezes1 pisze: Co do Hawajów - to jakiś głupek. Myślał że Polacy mają taką samą wiedzę geograficzną jak oni, hehe...Nie rozróżniamy Californii od Hawajów...
[ Dodano: 2013-04-25, 23:35 ]
Jak odpowie w takim tempie jak na asku to uwierzęAgata BJ pisze:Ja dalej w to wierzęmonjovi pisze:Właściwie mogłam o tym nie mówić, było miło myśleć przez chwilę, że rzeczywiście Ava wraz z tatusiem odpisała Agacie i TomkerowiSpytałam ją na Twitterze czy posiada konto na ask.fm, zobaczymy czy odpowie.