Richie niszczy koncert MTV Unplugged!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
I wszyscy myślą, ze Rysiek wylądował tam po jest ćpunem
Ludzie lubią dopowiadac sobie rózne historyjki naprawde
to nie świat tylko jego mieszkancy schodza na psy 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Zrobiła się tutaj melanholijna atmosfera a ja mam coś dobrego do powiedzenia.
Koncert w Puerto Rico by dobrym widowiskien. Bandiera poradził sobie bardzo dobrze na gitarce. Oczywiście solówki itp grał po swojemu, ale z tego co widziałem wyszo mu to bardzo dobrze. Nawet nie sadziłem, ze on może tak dobrze grać. A publice ewidentnie nie przeszkadzała zmiana gitarzysty (w sensie bardzo dobrze się bawili). Filmiki można znaleśc na youtube.
Koncert w Puerto Rico by dobrym widowiskien. Bandiera poradził sobie bardzo dobrze na gitarce. Oczywiście solówki itp grał po swojemu, ale z tego co widziałem wyszo mu to bardzo dobrze. Nawet nie sadziłem, ze on może tak dobrze grać. A publice ewidentnie nie przeszkadzała zmiana gitarzysty (w sensie bardzo dobrze się bawili). Filmiki można znaleśc na youtube.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Oj, się rozgadaliście chłopcy i dziewczynki... Ale to chyba lepiej, że się już atmosfera poprawiła, bo się przyznam, że z lekka mnie szlag trafiał na początku. Na Ciebie Adrian oczywiście
Nie z powodu tego newsa, bo chwała Ci za to, że tyle ich znajdujesz i tu umieszczasz (no i zdanie też jak każdy możesz mieć swoje), tylko że w pewnej chwili już zgłupiałem. A hasła typu o ewentualnym końcu przyjaźni czy nazywanie chłopa z osobistymi kłopotami menelem (co dla mnie jest trochę równoważne z wielką pogardą w jego stronę) naprawdę nie są śmieszne (jeśli miały kogokolwiek rozbawić)
Ale nie będziemy tego ciągnąć bo nie ma sensu.
Jak dla mnie nie ma takiej opcji, żeby Richie pożegnał się z zespołem. Za czasów SWW i NJ napewno nie jeden z nich i nie jeden raz porządnie się zawalił podczas koncertów i tourne.
Ale żeby było też trochę przyjemniej:
świetna piosenka
ta "Everybody's broken". Ma ją ktoś na mp3?
I jeszcze bym prosił o wyjaśnienie, co to jest "It's my life (All america... coś tam)?
Ale nie będziemy tego ciągnąć bo nie ma sensu.
Jak dla mnie nie ma takiej opcji, żeby Richie pożegnał się z zespołem. Za czasów SWW i NJ napewno nie jeden z nich i nie jeden raz porządnie się zawalił podczas koncertów i tourne.
Ale żeby było też trochę przyjemniej:
świetna piosenka
I jeszcze bym prosił o wyjaśnienie, co to jest "It's my life (All america... coś tam)?
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
You can't give up"
R.S.
- Kasiunia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
szczerze mówiąc strasznie sie rozczarowałam niektórymi uwagami niektórych ludzi. cos za szybcy jestescie do skreslania ludzi ktorzy maja chwilowy kryzys. jak mogles Adrian cos takiego napisac uprzednio zachwalajac pod niebiosa to co Rysiek zrobił na LH!!
Mam nadzieje, ze Rychu szybko do nas wroci. Ja nie chce innego gitarzysty!! Nie po 23latach!!
Mam nadzieje, ze Rychu szybko do nas wroci. Ja nie chce innego gitarzysty!! Nie po 23latach!!
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
-
- Have A Nice Day
To co piszecie to sądzi o tym jakimi jesteście fanami........od razu skreślacie człowieka po tym że teraz aktualnie ma złe chwile ja mu się nie dziwie wcale po rozwodzie,rozstaniu z ukochaną i śmierci taty mógł popaść w alkocholizm czy nawet depresje wiele osób tak ma a tu takie podniecenie ze strony gazet
Ja także nie chce innego gitarzysty nie po tylu dokonaniach i po tylu latach
Rychu jestem z toba
Powinnismy go wspierać duchowo

Ja także nie chce innego gitarzysty nie po tylu dokonaniach i po tylu latach
Rychu jestem z toba
Powinnismy go wspierać duchowo
- Misiek
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Wygląda jakby Jon mówił: "kochanie, idź lepiej do domu"jovizna pisze:Zdjęcie z unplugged
Nie będzie innego gitarzysty! Richie zostaje i jeszcze przez wiele lat będziemy go słyszećSharmi pisze:Ja także nie chce innego gitarzysty nie po tylu dokonaniach i po tylu latach
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
You can't give up"
R.S.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
1.Zasada: One szukają mnie a nie na odwrótAdrian, chyba czas najwyższy cobys se jakąś dziewczynę znalazł bo najwidoczniej Ci się nudzi.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2007, o 20:51 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
heh.... wcześniej mimo wszystko uważałem Cię za w miarę inteligentnego kolesia, ale udowadniasz, że się myliłem, i to bardzo.
PS. taka mała porada - jak swojej dziewczynie powiesz 'głupia lafiryndo, nie chcę Cię znać' to będzie po wszystkim, nawet tłumaczenie 'a chciałem se Ciebie tak dla jaj sprowokować' nic nie da
PS. taka mała porada - jak swojej dziewczynie powiesz 'głupia lafiryndo, nie chcę Cię znać' to będzie po wszystkim, nawet tłumaczenie 'a chciałem se Ciebie tak dla jaj sprowokować' nic nie da
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dziwne bo znam przypadki gdzie mocniejsze słowa padały a ludzie są dalej ze sobą ...PS. taka mała porada - jak swojej dziewczynie powiesz 'głupia lafiryndo, nie chcę Cię znać' to będzie po wszystkim, nawet tłumaczenie 'a chciałem se Ciebie tak dla jaj sprowokować' nic nie da
A co do zmienionego postu to tylko po to go zmieniłem, aby nie bylo już kolejnych sprzeczek (punkt 2 i 3).