Ale jezeli to tylko nasze głosy... to prawie jak by nie byli ...
BJ na POPLIŚCIE
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
No i od razu pozdrawiamy Pana Jędrycha
Udało się na reszcie. Jakw widać Pan Jedrych czyta meile spoko gość z niego 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
M.Ssed pisze:hehe prawdaale też ciekawe czy możę pan Jędrych wpada na to forum i rozgląda się po tym temcie
Jędrych na pewno czasem wpada na naszą stronkę, a dowodem tego jest przecież fakt iż 1. kwietnia mówił o rzekomym koncercie w Polsce, który był przecież tylko dowcipem Rickiego. Co prawda mógł to wyczytać na fofire ale myślę, że to do nasz wpada.
[ Dodano: 2007-04-26, 19:17 ]
Extra, że wszedł ale nie możemy spocząć na laurach!!! Teraz musimy głosować ze zdwojoną a nawet ze strojoną siłą

[ Dodano: 2007-04-26, 20:09 ]
Myster Jędrych odpisał na mojego maila jakby to kogo interesowało. Napisał mi dnia 26.kwietnia tj dziś o 18.53 w trakcie poplisty
" Hej,
Dziś już się wszystko wyjaśniło
Pozdrawiam,"
Nie zawile co prawda ale zawsze coś
- maDZia_14323
- Keep The Faith
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
i pomyśleć że od Rmf'u tyle zależy ...a może to ten twój e-mail coś dał ;P i pan J. wstawił się zanamibartekbb23 pisze: [ Dodano: 2007-04-26, 20:09 ]
Myster Jędrych odpisał na mojego maila jakby to kogo interesowało. Napisał mi dnia 26.kwietnia tj dziś o 18.53 w trakcie poplisty
" Hej,
Dziś już się wszystko wyjaśniło
Pozdrawiam,"
Nie zawile co prawda ale zawsze coś
może te głosowania to przychodzą z opóźnieniem
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Chciałem potwierdzić bartkowibb23, że rzeczywiście Pan Jędrych tak powiedział przed wczorajszą prezentacją YWTMAM na Popliście.
Kupiłem sobie właśnie nową kartę i będę dziś głosował.
Nie ustajmy w staraniach!!!!!!!
P.S. Program muzyczny VH1 prezentuje listę złożoną z teledysków utworów, które zajęły odpowiednie miejsca na Popliście (coś w rodzaju radiowej Poplisty tylko w wersji telewizyjnej). Nie widziałem ostatniego wydania więc nie wiem, ale jeśli Bon Jovi są na liście to powinni pokazać też ich teledysk(tak jak i innych poplistowych wykonawców). Jeśli ktoś będzie oglądał, niech przy okazji napisze.
Kupiłem sobie właśnie nową kartę i będę dziś głosował.
Nie ustajmy w staraniach!!!!!!!
P.S. Program muzyczny VH1 prezentuje listę złożoną z teledysków utworów, które zajęły odpowiednie miejsca na Popliście (coś w rodzaju radiowej Poplisty tylko w wersji telewizyjnej). Nie widziałem ostatniego wydania więc nie wiem, ale jeśli Bon Jovi są na liście to powinni pokazać też ich teledysk(tak jak i innych poplistowych wykonawców). Jeśli ktoś będzie oglądał, niech przy okazji napisze.