A mnie ta cała radość popchneła do napisania swojej wersji tekstu, ale to zobaczycie dopiero jutro,hehe.
mogę powiedzieć tylko tyle że jest mniej więcej podobny
Ludzie napisałem kilka postów wcześniej, że należy do rzadkości, o ile pamiętam, by piosenka nie będąca w notowaniu Poplisty, ani w propozycjach do niej była prezentowana podczas notowania.
To miał być taki przerywnik rockowy przed prezentacją drugiego i pierwszego miejsca na liście. Póki co jeszcze Bon Jovi na liście nie ma, ale skoro Pan Darek prezentuje ją coraz częściej to można się tylko cieszyć i czekać, gdy pojawi się w propozycjach, a wtedy trzeba głosować
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Frankie pisze:Ludzie napisałem kilka postów wcześniej, że należy do rzadkości, o ile pamiętam, by piosenka nie będąca w notowaniu Poplisty, ani w propozycjach do niej była prezentowana podczas notowania.
I po co się tak oburzać Właśnie dlatego że to taka rzadkość nie przyszło nam do głowy, że ta piosenka może nie być propozycją do listy. Zresztą czy jest coś złego w takim napadzie radości jaki stał się udziałem niektórych z nas?
Amerykańscy naukowcy już dawno potwierdzili, że podwyższony poziom endorfin we krwi przedłuża życie
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Chyba mnie źle zrozumieliście:)
Chciałem tylko przypomnieć co pisałem kilka postów wyżej. Napewno moja wypowiedź nie miała być nacechowana oburzeniem, ani żadnymi negatywnymi emocjami. Bardzo fajnie, że nowa piosenka Bon Jovi jest puszczana przez Pana Darka Maciborka. Z tego się - tak jak Wy - bardzo cieszę, peace.
Ewaika 789 - zawsze można wysłać do Pana Darka smsa z prośbą o piosenkę pod numery Poplistowe. /3001 - popieram, 3002 odrzucam/ Przy czym nie ma znaczenia, na którą piosenkę zagłosujesz i tak zobaczy treść wiadomości i przy odrobinie szczęścia rozpatrzy pozytywnie prośbę jak to miało miejsce kilka dni temu
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Właśnie chciałam o tym napisać. Wysłałam smsa tak jak mi podpowiedział Frankie i grzecznie się zapytałam czy będzie dziś Bon Jovi. I później w radiu słyszę '' państwo pytają o Bon Jovi, tak będzie po 19'' Także nie wiem czy to po części moja zasługa czy ktoś inny też już się pytał
M.Ssed pisze:tak, jako propozycja po 19 , już czekam, bo to będzie moje pierwsze słuchanie tej piosenki
Jesteście pewni że będzie jako PROPOZYCJA? Bo ja chyba nie słyszałam tego magicznego słowa. Chyba Pan Maciborek drugi raz nie zrobiłby nam takiego psikusa jak wczoraj
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
pewny nie jestem bo miałem zakłócenia w radiu, ale zdaje mi się że było coś w stylu "Kolejne propozycje po 19, a w tym Bon Jovi..." itd.. Zaraz się dowiemy czy jako propozycja