Whole lot...Poplista

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

AxeL pisze:Cytat:
mija 8 lat o kiedy mielismy do czynienia z taką piosenką

hmmm ?

it's my life było w 2000 roku hitem, mija 8 lat podczas których w tym kraju nie było takiego hitu, w sumie jak na całym świecie mniej lub bardziej
AxeL pisze:No to jak? To co o One wild night mowiles?

hmmm???
AxeL pisze:Mozna czekac , albo zrozumiec ze BJ sie juz wypalili:)
no to czekaj, ja nie mam zamiaru
AxeL pisze:Tylko Polsce bo raczej wszedzie indziej o nich pamietaja .
przeciez o tej Polsce romawiamy cały czas, a nie oswiecie
Awatar użytkownika
Mika
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mika »

nosz @#$*& mać, a jaką, jak wydali taką a nie inną ?
Tylko spokojnie :czarodziej: Można próbować i taką, ale cały czas powtarzam, że raczej to nic nie da. Takie jest moje zdanie i tyle. Nic nie poradzę na to, że nie mają lepszej. Wolę sobie rękę uciąć niż przyczyniać się do tego, że dla tych którzy nie znają Bon jovi zaprezentuje się on piosenką "Whole lot..." i tylko z nią będzie kojarzone. Nie jestem przekonana co do tego, że negatywny rozgłos (bo i taką opcję dopuszczasz) zachęci szefów agencji koncertowych do zorganizowania występu Bon Jovi. Owszem może przypomnieć o dawnym fenomenie zespołu, ale na tym może się skończyć. Poza tym ta cała dyskusja trwa za długo. Możemy gdybać, a tak naprawdę nie wiemy czy "Whole lot..." weszło by nawet na listę. Wszystkie możliwości następstwa tego zdarzenia są możliwe, nie wykluczam twojej bo jak dotąd nie miałam nigdy proroczych snów. Poza tym jak słyszę czasami te listy przebojów w radiu..... właśnie z tąd te moje wątpliwości, bo ludzie głosują czasami na takie badziewie, że "Whole lot..." to przy tym arcydzieło. A właściciele agencji koncertowych dostosują się do gustu szerokiej publiki :o
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

it's my life było w 2000 roku hitem, mija 8 lat podczas których w tym kraju nie było takiego hitu, w sumie jak na całym świecie mniej lub bardziej
A na pytanie dalej nie odpowiedziales ;)
Bartek uwazasz ze Whole a lot of .. jest piosenka na miare hitu IML?
hmmm???
Tak w przyszly pon nie pisz :)
no to czekaj, ja nie mam zamiaru
Czyli uważasz ze sie wypalili wiec dlaczego wymagasz od nich hitow?
przeciez o tej Polsce romawiamy cały czas, a nie oswiecie
Ale dalem tylko przyklad;)
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Mika
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mika »

i zorganizują w Polsce turne Rihannie czy jak jej tam
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

AxeL pisze:A na pytanie dalej nie odpowiedziales ;)
@#$*& na jakie pytanie gdzie

dobra chuj tak to jest podjac jakąś inicjatywe, to cie zdupcą, zjadą, i opierdolą bo singiel nie taki, płyta brzydka zły wokla jona, piosenka zbyt komercyjna, za mało komercyjna, a pierdole was do @#$*& nędzy

niech jakiś mod zamknie ten temat
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

O jej.
Powiem krótko. Będe promował "Whole Lot Of Leaving" bo to jeden z ich najlepszych singli o niebo lepszy niż "Bed Of Roses", "Living In Sin", "She Don't Know Me", "All About Lovin You", "Bad MEdicine", "Something For The Pain" itp.

I jeśli zespól ma być kojarzony z jakimiś piosenkami to chce żeby był kojarzony z takimi dobrymi (pod względem artystycznym, przebojowym, itp) jak WHOLE LOT OF LEAVING bo to jest kapitalna piosenka.

I tyle, jeśli komuś się ona nie podoba to niech nie głosuje.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

BARTEK CZY UWAZASZ ZE WHOLE A LOT OF LEAVING JEST NA POZIOMIE ITS MY LIFE !!

Mam ci to w roznych jezykach napisac?
dobra chuj tak to jest podjac jakąś inicjatywe, to cie zdupcą, zjadą, i opierdolą bo singiel nie taki, płyta brzydka zły wokla jona, piosenka zbyt komercyjna, za mało komercyjna, a pierdole was do @#$*& nędzy
Ja ciebie nie zjechalem rob sobie co chcesz jak masz motywacje , ale sposob twoj , podejscie pisania zwracania sie na forum jest zenujacy.
Powiem krótko. Będe promował "Whole Lot Of Leaving" bo to jeden z ich najlepszych singli o niebo lepszy niż "Bed Of Roses", "Living In Sin", "She Don't Know Me", "All About Lovin You", "Bad MEdicine", "Something For The Pain" itp.
Adrian daj mi nr telefonu twojego dilera!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A i co wy chcecie od It's My Life? Dla mnie jest to najlepszy utwór jaki kiedykolwiek powstał. Nie ma słabych punktów. Wszystko w niej jest super!!
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ta ja nic nie chce ale jak przeczytalem twoj przedostani post to zaczelem sie smiac. Ale to twoje zdanie , akceptuje je chodz jest smieszne wedlug mnie.
.... A ITL mi sie przejadlo poprostu .
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Axel napsiał:
Mozna czekac , albo zrozumiec ze BJ sie juz wypalili:)
wypalili sie ? i pisza takie piosenki jak MAM, WLOL, WalkLAM ? jedno z drugim nie pasuje.
Axel napisał :
CZY UWAZASZ ZE WHOLE A LOT OF LEAVING JEST NA POZIOMIE ITS MY LIFE ?
jest na lepszym.
Adrian napisał :
I jeśli zespól ma być kojarzony z jakimiś piosenkami to chce żeby był kojarzony z takimi dobrymi (pod względem artystycznym, przebojowym, itp) jak WHOLE LOT OF LEAVING bo to jest kapitalna piosenka.
no nawet madrze piszesz. Z ta przebojowoscia bym nie przesadzal ale z reszta sie zgadzam.
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

AxeL pisze:
Adrian daj mi nr telefonu twojego dilera!
Podpisuję się pod tym wezwaniem. :PPP

Cytat:
CZY UWAZASZ ZE WHOLE A LOT OF LEAVING JEST NA POZIOMIE ITS MY LIFE ?
jest na lepszym.
:o
Nie widzę płaszczyzny na której dalsza część tej dyskusji może być prowadzona, ponieważ wyniknęły duże rozbieżności nt. gustu dykutantów, co może w najbliższej przyszłości skończyć się wyzwiskami i rzucaniem kur** na lewo i prawo, co już w jednym poście miało miejsce (szczerze mówiąc nie dziwie się autorowi). ;]
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

wypalili sie ? i pisza takie piosenki jak MAM, WLOL, WalkLAM ? jedno z drugim nie pasuje.
Nie napisałem ze ja sadze ze sie wypalili , dałem tylko 2 opcje.
Wymieniles piosenki bardzo dobre , mozna dorzucić Any other day oraz WGIGO. Ale trzeba przyznac ze reszta plyty juz tak nie porywa.
jest na lepszym.
Dla fanow/ciebie pewnie tak, nie ma szans zdobyc popularnosci takiej jak IML.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Rzucenie propozycji, aby pisać do radia i głosować na dany utwór to jedno, a obrzucanie kogoś niemiłymi epitetami tylko dlatego, że ma inny pogląd to drugie. Nawet jeśli Whole lot trafił na listę, to podzieli los Make a memory.
Utrzyma się przez kilka notowań i wypadnie za burtę. Nikt nie będzie o niej pamiętał po 2-óch tygodniach.
Potrzebny jest hit, który zechce grać większość stacji radiowych w Polsce i to bez upominania się o to fanów. Nie tylko stacja Rmf, która ograniczyłaby się zapewne do puszczenia piosenki raz dziennie między godziną 18.00 a 20.00 w czasie trwania poplisty.

Jedna jaskółka wiosny nam nie uczyni. Koncert odbędzie się wtedy, gdy znajdzie się organizator chcący podjąć takie ryzyko, by wyłożyć niemałe pieniądze na sprowadzenie zespołu do Polski wierząc, że zwróci mu się to z nawiązką. Niestety takiej gwarancji nie da mu świadomość, że nowy singiel trafił na listę przebojów pana Maciborka i każdego dnia Grażyna z Wziąchowa Wielkiego wysyła 50 smsów, aby utrzymać numer na liście.

Ten kto chce, niech pisze i śledzi dalsze losy piosenki, a przeciwnicy może niech idą smażyć kiełbaski, ponoć sezon grillowy rozpoczął się parę dni temu hehe :P
Adrian pisze:
A i co wy chcecie od It's My Life? Dla mnie jest to najlepszy utwór jaki kiedykolwiek powstał. Nie ma słabych punktów. Wszystko w niej jest super!!
Axel pisze: Adrian daj mi nr telefonu twojego dilera!
Hahahaha :lol: tez mi go wyslijcie :D
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

jovizna pisze: Koncert odbędzie się wtedy, gdy znajdzie się organizator chcący podjąć takie ryzyko, by wyłożyć niemałe pieniądze na sprowadzenie zespołu do Polski
Myślę, że koncert BJ w Polsce to nie żadne ryzyko. Jestem pewien, że na Śląskim (innego miejsca narazie w naszym kraju na porządny koncert nie widać) pękło by 80 tysi. Nie wiem naprawdę z czego to wynika, że Oni jeszcze tu nie byli z koncertem. Może nas nie lubią? :lol:
a przeciwnicy może niech idą smażyć kiełbaski, ponoć sezon grillowy rozpoczął się parę dni temu hehe :P
Kiełbaska dobra rzecz. Ketchup, czy musztarda? :PPP
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Tatar pisze:
jovizna pisze: Koncert odbędzie się wtedy, gdy znajdzie się organizator chcący podjąć takie ryzyko, by wyłożyć niemałe pieniądze na sprowadzenie zespołu do Polski
Myślę, że koncert BJ w Polsce to nie żadne ryzyko. Jestem pewien, że na Śląskim (innego miejsca narazie w naszym kraju na porządny koncert nie widać) pękło by 80 tysi. Nie wiem naprawdę z czego to wynika, że Oni jeszcze tu nie byli z koncertem. Może nas nie lubią? :lol:
Mówisz, że nie ryzyko? No nie wiem, ale osobiście nie chciałabym dokładać do własnego interesu, tylko na nim zarabiać. Jeśli okazałoby się, że bilety jednak kiepsko się sprzedają, to organizator nie traci na tym kilku tysięcy, ale kilkaset, więc dla mnie jest to ryzykiem! Jeśli zespół rząda 1 mln pln honorarium za występ, to trzeba liczyć drugie tyle na zorganizowanie wszystkiego. Bon Jovi nigdy wcześniej nie grali w Polsce, więc trudno określić jakie byłoby zainteresowanie. Nie ocenisz tego ani po tym na jakiej pozycji utrzymują się ich piosenki na listach przebjów, ani po tym ile sprzedano płyt w naszym kraju. Kiedys musi nastąpić ten dzien, gdy wszyscy dowiemy się jak jest naprawdę ;)

Na pewno nie chodzi o miejsce, brak stadionu czy podobne rzeczy. Chociaż u niektórych niechęć wzbudza fatalny stan naszych dróg. Cały sprzęt trzeba przecież jakoś przetransportować z jednego kraju do drugiego i jesli brak autostrad to komu chce się jechać przez te wertepy? mam wrażenie, że BJ zawróciliby już na przejsciu granicznym w Olszynie :lol: hehehe TRAGEDIA

Wszystko rozbija się o brak organizatora. Kiedyś był bardzo fajny artykuł w POLITYCE na temat sprowadzania zagranicznych gwiazd do naszego kraju. Może gdzies uda mi się go znależc, to wam zeskanuje hehe.

a przeciwnicy może niech idą smażyć kiełbaski, ponoć sezon grillowy rozpoczął się parę dni temu hehe :P

Kiełbaska dobra rzecz :PPP
Pewnie, że dobra :lol: :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”