BJ na POPLIŚCIE

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Martuś
It's My Life
It's My Life

Post autor: Martuś »

Słabiutko... ale macie racje, 27 notowań to niezły wynik... Dobrze byłoby utrzymać się na liście do premiery :D
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Słuchajcie są na DWUDZIESTYM MIEJSCU!!!! może się okazać, że dziś już w notowaniu nie usłyszymy YWTMAM. Jedyne co pozostaje to głosowanie internetowe. Licze na odzew osób, które uznają, że warto zagłosować........
W przeciwnym razie na jakieś dwa tygodnie przed premierą Bon Jovi znikną z listy. :(
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

wiem, wiem, też sie zmartwiłam ;(
Ja głosuje ze wszytkich sił
Weżmy się do roboty.
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Frankie pisze:Słuchajcie są na DWUDZIESTYM MIEJSCU!!!! może się okazać, że dziś już w notowaniu nie usłyszymy YWTMAM. Jedyne co pozostaje to głosowanie internetowe. Licze na odzew osób, które uznają, że warto zagłosować........
W przeciwnym razie na jakieś dwa tygodnie przed premierą Bon Jovi znikną z listy. :(
Tragedia....
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Nie no, tragedii nie będzie. Będzie poprostu szkoda, że nie dotrwali do premiery płyty.
Martuś
It's My Life
It's My Life

Post autor: Martuś »

G?OSOWAć i jeszcze raz głosować... Trzeba zatrzymać honor BJ!!! :D
Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Frankie pisze:Nie no, tragedii nie będzie. Będzie poprostu szkoda, że nie dotrwali do premiery płyty.
To, że nie dotrwają do premiery płyty to tylko i wyłącznie wyniknie z tego, jak dobry (słaby) jest to kawałek i ile osób zechce na niego zagłosować. Nie chodzi o to, by nagle wszyscy forumowicze always rzucili się głosować - to tylko sztuczne napędzanie notowania. Taki It's My Life radził sobie świetnie bez nagonki na forach - po prostu był to numer, który potrafił podbić listy sam z siebie - bez pompowania przez fanów. A najnowszy singielek to zupełnie inny kaliber - i na jego pozycję pracuje tylko to, jak bardzo przypadnie on wszystkim słuchaczom poplisty - czyli ogółowi. Ja głosował nie będę.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

14 :)) Zagrożenie wypadnięciem z listy najwyraźniej pomogło :)
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

sobol_77 pisze:
Nie chodzi o to, by nagle wszyscy forumowicze always rzucili się głosować - to tylko sztuczne napędzanie notowania. Taki It's My Life radził sobie świetnie bez nagonki na forach - po prostu był to numer, który potrafił podbić listy sam z siebie - bez pompowania przez fanów.
Sobol... DZIEEEN DOBRY!!! :D
Widzę, ze ominąłeś najbardziej żywą częśc tego tematu ;)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No co jovizna?? :D. Temat obserwowałem i siedziałem ciuchutko, ale w końcu nie wytrzymałem. BJ spadli!!!! Tragedia narodowa....
Dziecinada.

Nie ma nic bardziej wkurzającego niż radiowa eksploatacja jednego numeru aż do bólu. Precz z komercyjnymi stacjami TV i radiowymi!! Niech zyją niezależne media!! :P.

A tak poważnie, irytujące są takie apele do ludu. Wiadomo, że fajnie czasem usłyszeć kawałek BJ w radyjku, ale wolę takie przyjemności dawkować sobie sam, włączając utwór jaki chcę i kiedy chcę. To taka frajda zamęczyć w radiu fajny numer? Są utwory BJ, gdzie po pierwszych dźwiękach w panice przełączam na inny kanał by tylko uciec od uśmierconej przez radio piosenki.
To tyczy się nie tylko BJ.

Tak więc niech Make A Memory radzi sobie za sprawą ogółu, a nie wąskiej grupy ludzi, która siła będzie napędzać pozycję w notowaniu.

Pozdrawiam zatwardziałych i zestresowanych pozycją singla BJ forumowiczów :).
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ok, Sobol jestem gotów przychylić się do Twojego i Jovizny zdania na temat sztucznego napędzania MAM w notowaniu. Kto chce ten zagłosuje, kto uwaza, że jest to bez sensu ten nie odda swego głosu smsowego.
Chciałem tylko zauważyć, że to nie ja założyłem ten temat na forum i w zaistniałej sytuacji najlepszym wyjściem będzie zamknięcie tego tematu. Jeśli stwierdzenie o robieniu tragedii wysnuliście z mojego wcześniejszego posta to uświadamiam raz jeszcze: "nie robie z tego, że spadli żadnej tragedii narodowej". Napisałbym cos jeszcze o tym, że utrzymanie piosenki na liście może spowodować częstsze pojawianie się w okresie przed i po premierze "LH" więcej informacji na temat Bon Jovi na antenie RMF FM, ale nie rozwinę tej myśli bo wcale przecież tak nie musi być......
Pozostaje mi się zwrócić do osób kompetentnych o zlikwidowanie/zamknięcie tematu "BJ na POPLIŚCIE", przynajmniej pozwoli to oszczędzić niektórym złego osądzania niektórych piszących w tym temacie.
Na koniec prośba: Jak należy skostruować forumowy temat, żeby nie być posądzonym o powtarzanie pewnych kwestii, bezsensowność, brak wyczucia, dziecinadę, robienie tragedii (niekoniecznie narodowej)?

Serdeczne Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.
Frankie

[ Dodano: 2007-06-06, 13:56 ]
Z mojej strony uważam ten temat za zamknięty.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

sobol_77 pisze:Tak więc niech Make A Memory radzi sobie za sprawą ogółu, a nie wąskiej grupy ludzi, która siła będzie napędzać pozycję w notowaniu.
Mówisz o sztucznym napędzaniu listy. Ale po pierwsze nie wiadomo ile osob napędza sztucznie liste i to nie tylko w przypadku BJ ale i innych pozycji na liście, a z pewnościa jest masa takich osób poza fanami BJ.

Po drugie jeśli byś oddał choć jeden głos dziennie to by ci czapka z głowy nie spadła i mowy o sztucznym napedzaniu by nie było. Jak nie chcesz to nie, nikt ci nie kaze , ale co to za fan z ciebie co chociaż jeden głos dziennie żal mu oddać ?...
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze: Jak nie chcesz to nie, nikt ci nie kaze , ale co to za fan z ciebie co chociaż jeden głos dziennie żal mu oddać ?...
Nie tyle co żal, tylko nie zamierzam zamęczyć kolejenego numeru w imię nie wiadomo czego. I trochę z tego wyrosłem - za kilka lat zrozumiesz :).
A fan nie gorszy ze mnie od tych, co z chorobliwą częstotliwością oddają się takiemu właśnie głosowaniu. O tym jaki jestem fanem, raczej nie decyduje lista RMF.

Fani niech kupują płyty - bo bez tego jak już nie raz na tym forum wspomniano - koncertu w Polsce nie będzie. Dla mnie to BJ w ogóle w RMF mogą nie istnieć, byle zagrali fajny, duży koncert w naszym kraju. I kończę pisać w tym temacie ;] .
Ostatnio zmieniony 6 czerwca 2007, o 14:32 przez sobol_77, łącznie zmieniany 2 razy.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

sobol_77 pisze:O tym jaki jestem fanem, raczej nie decyduje lista RMF.
Masz rację, ale ten jeden głos można by jednak było oddać.
Awatar użytkownika
Misiek
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Misiek »

Frankie pisze:Na koniec prośba: Jak należy skostruować forumowy temat, żeby nie być posądzonym o powtarzanie pewnych kwestii, bezsensowność, brak wyczucia, dziecinadę, robienie tragedii (niekoniecznie narodowej)?
Nie przejmuj się Frankie, to się tu często zdarza ;)
Mi się zdarzyło oddać dwa razy głos, ale nie robię tego bez przerwy, bo gdybym się dowiedział, że to samo robią np fani grupy, której nie cierpię to raczej bym się bardzo skrzywił i trochę nerwów bym stracił... Ale chyba tylko wtedy , gdybym się tym przejmował.
Ja już od dawna nie uważam żadnej listy za wiarygodne źródło informacji o tym, która piosenka jest dobra. W dzisiejszych czasach to już jest komercyjne nakręcanie niektórych kawałków przez radio i telewizję... Dobrze że mogę samemu włączyć sobie to co lubię :)
Co wcale nie znaczy że nie cieszyłbym się z pierwszych miejsc mojego ulubionego zespołu :)
"If You believe in something,
You can't give up"
R.S.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”