Whole lot...Poplista

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

AxeL pisze:i wiesz mi co jak co ale ludzie ich znaja ;)
taaaaaa.............
AxeL pisze:Moze i w porzadku , ale sposób tworzenia przez niego niektorych postow jest wkurzajacy.

noo taaaaaa.......
AxeL pisze:Chcecie ITL 2 ? Widac ze lubicie powtorki z rozrywki.
nieeeee, dlatego promuje co innego, przynajmniej staram sie zeby moglo byc kojarzeni nie tylko z tym
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

nieeeee, dlatego promuje co innego, przynajmniej staram sie zeby moglo byc kojarzeni nie tylko z tym
To z bogiem . Napewno Ci sie uda ;)
taaaaaa.............
A co moze nie? Co wy sadzicie ze BJ to jakis Feel ze rozpoczyna swoja muzyczna przygode?
noo taaaaaa.......
twój ostatni post jest tego przykladem
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
bartekbb23

AxeL pisze:To z bogiem . Napewno Ci sie uda ;)
jak sie uda to nie chcę cie widzieć na koncercie, żebyś nie przyszedł :D
AxeL pisze: A co moze nie? Co wy sadzicie ze BJ to jakis Feel ze rozpoczyna swoja muzyczna przygode?
zły przykład, feel wszyscy znają i kojarzą
AxeL pisze:twój ostatni post jest tego przykladem
noo coo ty??????? !! !! !! !!
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

jak sie uda to nie chcę cie widzieć na koncercie, żebyś nie przyszedł :D
ok , przyjade
zły przykład, feel wszyscy znają i kojarzą
Dobry przyklad . Feel jest nowym zespolem ;) A znaja i kojarza bo ktos zrobil to co ty chcesz zrobic;) Tylko ze ten ktos ma wieksze mozliwosci ;) A sadze ze wiecej osob bardziej lubi BJ niz feel nawet w polsce;)
noo coo ty??????? !! !! !! !!
powaznie.
bartekbb23

AxeL pisze:A sadze ze wiecej osob bardziej lubi BJ niz feel nawet w polsce;)
hahahahahahahahahahahahahahahahhah

AxeL pisze:ok , przyjade
jak sie pojawisz to ci dupsko skopie :P
AxeL pisze:powaznie.
nie żartuj w ten sposób :beksa:
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

hahahahahahahahahahahahahahahahhah
Ty naprawde sadzisz ze BJ znaja tylko Ci ktorzy np odwiedziaja ta strone?
jak sie pojawisz to ci dupsko skopie
ok , przy wejściu ci sie wypne
nie żartuj w ten sposób :beksa:
ide spac
bartekbb23

AxeL pisze:Ty naprawde sadzisz ze BJ znaja tylko Ci ktorzy np odwiedziaja ta strone?
ojojojojojoj tego nie napisałem, ale powiesz feel wszystko jasne, powiesz bon jovi robi sie burza mózgów
AxeL pisze:ide spac
godna riposta, ja też
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

co do tego co napisał PePe... zły dobor singli. Wg mnie na single dali dwie najlepsze piosenki jakie sa na albumie (MAM i WLOL). Jakie to sa wg Ciebie te inne swietne piosenki?
Any other day, Seat next to you, Everybody's broken, The last night i wyzej wymieniony przez Ciebie Walk like a man (moj faworyt).
Awatar użytkownika
Mika
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mika »

AxeL pisze:I jak maja przyjechac to przyjada , jak nie to ruszmy dupy do niemiec
Zgadzam się z tym. Bartek według mnie przecenia znaczenie pojawienia się tej piosenki na liście. Sam fakt, że wyszedł z inicjatywą jest w porządku, nie odpowiadają mi tylko.... można powiedzieć... środki realizacji ;)

[ Dodano: 2008-04-29, 13:37 ]
bartekbb23 pisze:AxeL napisał/a:
Ty naprawde sadzisz ze BJ znaja tylko Ci ktorzy np odwiedziaja ta strone?

ojojojojojoj tego nie napisałem, ale powiesz feel wszystko jasne, powiesz bon jovi robi sie burza mózgów
Tutaj akurat jestem bardziej skłonna przyznać rację Bartkowi. Może nie tyle jest to w Polsce zespół nieznany co zapomniany.
bartekbb23

Mika pisze:Zgadzam się z tym. Bartek według mnie przecenia znaczenie pojawienia się tej piosenki na liście. Sam fakt, że wyszedł z inicjatywą jest w porządku, nie odpowiadają mi tylko.... można powiedzieć... środki realizacji ;)
to jakie wg ciebie będą odpowiednie, slucham?
Awatar użytkownika
Mika
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mika »

?ałóżmy, że "Whole lot..." pojawi się na liście..... i co to zmieni? Nic.
Jeżeli już uważasz, że w ten sposób da się coś załatwić w sprawie koncertu to lepiej poczekajmy na piosenkę, która rzeczywiście da taką możliwość. Wiadomo, że trzeba promować zespół tym co aktualnie tworzą, ale "Whole lot..." ich tu nie sprowadzi. Jeżeli Bon jovi omija w swych trasach koncertowych Polskę szerokim łukiem od tylu lat to niesądze żebym ja mogła ich tu przyciągnąć. Widocznie muszą mieć powody. ;] Co do Twojego pomysłu- można robić reklamę przez radio ale nie tą piosenką.
bartekbb23

Mika pisze:Jeżeli już uważasz, że w ten sposób da się coś załatwić w sprawie koncertu to lepiej poczekajmy na piosenkę, która rzeczywiście da taką możliwość.
mija 8 lat o kiedy mielismy do czynienia z taką piosenką, ile mamy jeszcze czekac, im dalej w las tym gorzej z nimi jezeli chodzi o hity, a pamietaj, że istnieje w Polsce tendencja do sprowadzania wielkich artystów muzycznych, wiec im bedzie o nich głosniej tym wieksze są szanse ze szef jakiejs agencji koncertowej pomysli sobie ' o to ci bon jovi, teraz nic specjalnego, ale kiedys mieli wielkie hity, warto ich sprowadzic'

Mika pisze:Co do Twojego pomysłu- można robić reklamę przez radio ale nie tą piosenką.

nosz , a jaką, jak wydali taką a nie inną ? ;/
Ostatnio zmieniony 1 maja 2008, o 00:29 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bartek uwazasz ze Whole a lot of .. jest piosenka na miare hitu IML?

Szczerze to uwazam ze ta piosenka jak sie dostanie to utrzyma sie max 10 glosowan.
Poczekajmy moze na nowa plyte i nowy singiel , plyta ma byc rockowa wiec moze bedzie jej blizej do mas . I wtedy nalezy zwiekszyc rozdzwiek DP czy glosowac na listach. Trasa LH raczej jest juz ustalona i nie wyglada aby nagle Jon zdecydowal sie przyjechac do kraju w ktorym nawet nie ma stadionu godnego aby moc tam zagrac koncert . Szczerze to sadze ze przed 2010 BJ bede w polsce. Dzieki EURO 2012 w jakims stopniu , ludzie zaczna bardziej zwracac uwage na Polske i moze wtedy BJ przyjda. No chyba ze zawalimy EURO to nawet Doda wyjedzie:D
Zgadzam się z tym. Bartek według mnie przecenia znaczenie pojawienia się tej piosenki na liście. Sam fakt, że wyszedł z inicjatywą jest w porządku, nie odpowiadają mi tylko.... można powiedzieć... środki realizacji ;)
Kiedys byla taka akcja przed HANDEM , ze pare osob z forum namawialo do glosowania . Nic na sile , zobaczymy moze Whole a lot ... sie spodoba.
Mam wrazenie ze Bartek przeslal ta piosenke/lub polecil panu z RMF i teraz pragnie byc ojcem sukcesu BJ w polsce ;)
Tutaj akurat jestem bardziej skłonna przyznać rację Bartkowi. Może nie tyle jest to w Polsce zespół nieznany co zapomniany.
W moich kregach Feel jest obciachowy , no moze panienki to sluchaja jak sa zakochane . I lepsza renome ma BJ z IML na czele.
bartekbb23

AxeL pisze:Bartek uwazasz ze Whole a lot of .. jest piosenka na miare hitu IML?
nie
AxeL pisze:Szczerze to uwazam ze ta piosenka jak sie dostanie to utrzyma sie max 10 glosowan.
mało mnie to obchodzi, jednak ciekawic mnie bedzie opinia słuchaczy
AxeL pisze:Poczekajmy moze na nowa plyte i nowy singiel , plyta ma byc rockowa wiec moze bedzie jej blizej do mas .
no i co z tego, moze bedzie rockowa a moze nie, znimi to nie wiadomo, a co bedzie jak sie znowu nie bedzie podobac wam, co , znowu czekac na nastepną płyte? bez sensu
AxeL pisze:Trasa LH raczej jest juz ustalona i nie wyglada aby nagle Jon zdecydowal sie przyjechac do kraju w ktorym nawet nie ma stadionu godnego aby moc tam zagrac koncert
o jezu trasa jest raczej wykluczona na 100% ale jak co roku bedamieli jakies tam koncertwy w anglii czy gdzie indziej wiec po drodze mogli by tu skoczyc
AxeL pisze:am wrazenie ze Bartek przeslal ta piosenke/lub polecil panu z RMF i
tak też było
AxeL pisze:i teraz pragnie byc ojcem sukcesu BJ w polsce ;)
oni sami bedą ojcami swojego sukcesu ;] ja chcem tylko żeby o nich nie zapomniano
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

mija 8 lat o kiedy mielismy do czynienia z taką piosenką
hmmm ?
Bartek uwazasz ze Whole a lot of .. jest piosenka na miare hitu IML?

nie
No to jak? To co o One wild night mowiles?
no i co z tego, moze bedzie rockowa a moze nie, znimi to nie wiadomo, a co bedzie jak sie znowu nie bedzie podobac wam, co , znowu czekac na nastepną płyte? bez sensu
Mozna czekac , albo zrozumiec ze BJ sie juz wypalili:)
ja chcem tylko żeby o nich nie zapomniano
Nie zapomniano .Tylko Polsce bo raczej wszedzie indziej o nich pamietaja .
Przyznaje koncert bylby niesamowita reklama ale co do koncetu napisalem wyzej juz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”