przed koncertem w GDA cała moja gimbaza wiedziała że na niego jadę, i w wielu przypadkach słyszałem pytanie "to ich jest to adołona bi anoder itp" , czyli jednak przekaz troche zadziałałYossarian pisze:Milla, to jest radio ogólnopolskie? Chyba nie "zadziałało", bo niecały milion sprzedanych albumów szału nie robi, a osobiście nigdy nie słyszałem, żeby dzieciaki z mojego blokowiska słuchały BWC.
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Din_Winter
- Have A Nice Day
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Kuba80BJ pisze:(...) Bardzo wielu fanów, nie tylko tu ale też np. na JT, pisało że Richie powinien odejść zanim ludzie mieli bilety w ręku, i wtedy nie mieli by do niego pretensji za odejście z trasy. Sęk w tym, że w takim razie już w listopadzie jego odejście byłoby spóźnione, bo wtedy już bilety były w sprzedaży. Z kolei w październiku byłoby za wcześnie na takie decyzje, bo Richie był w samym środku trasy Aftermath i promowania swojego albumu a album zespołu nawet nie był ukończony a większość trasy nieustalona. Nie wiem też czy pamiętasz, ale Richie chciał na styczeń przełożyć odwołane koncerty solowe w USA, ale jak się okazało nie mógł już tego zrobić bo odpaliła promocja WAN a za chwilę ruszyła trasa, co pokrzyżowało jego plany.
Wg mnie, będąc na miejscu Richego i myśląc o tzw. die-hard fans, którzy najbardziej odczuli jego brak (bo tzw. causual fans obojętne jest czy gra Richie czy Phil), tak na prawdę każdy moment na odejście był zły albo nierealny dla Richiego i argument, że powinien podjąć tę decyzję zanim ludzie kupili bilety jest absurdalny. (...)

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
Re: Bez Richiego w Europie!
ze względu na nieaktualność wątku blokuję go
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes