BJ znowu bez Sambory...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: TheRock »

michal pisze:Wiesz co wszystko fajnie tylko trzeba brac pod uwage ogromna przepasc jaka jest miedzy marka Bon Jovi a marka Sambora. Ogromna czesc fanow jezdzi ale za zespolem a nie za gitara Sambory
Żarcisz sobie ?!:

Poza tym paradoksalnie dla niektórych, to właśnie Richie jest większą gwiazdą zespołu, ze względu na ambitniejszy wydźwięk - gitara - oraz popowe zapędy Jona. Niektórzy również dodatkowo gloryfikują Rycha na przekór nazwie - widząc nadmięrną rolę medialną Jana. Ostatnia rzecz - fani muzyki i rocka często kojarzą zespół z teledysku Bed of Roses i gitarzystę na skale oraz Dry County - step i piękna gitara. Przykłady można mnożyć...
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2013, o 14:20 przez TheRock, łącznie zmieniany 1 raz.
...and just only rock...
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Re: :)

Post autor: Mkwiatek93 »

TheRock pisze:wszystko się zgadza, tylko no bądźmy szczerzy - Alec to nie ten kaliber co Richie. Ja jestem ciekaw czy Jon sobie zdaje sprawę, że ogromna część fanów jeździ na koncerty Bon Jovi nie ze względu na jego wokal, a ze względu na dobrą gitarę Richiego i stare klasyki. Innymi słowy, gdyby np. 2czy 3lata temu przy Bon Jovi nie byłoby Richiego w momencie kupna biletów na pewno nie pojechałbym na koncert. Jon był fajowy dopóki nie zaczął pajacować, Richie i reszta wydają się być normalni, naturalni,a Jasiek się zachowuje jak podstarzały Ken.
Troche w tym prawdy ;) chocby wśród Nas jest wiele osób które jadą ze względu na usłyszenie i zobaczenie Richiego. Ja np jadę by zobaczyc CAŁY mój ukochany zespół, a po Alecu nigdy nie płakałam. Natomiast smiem twierdzic że Richie jest bardzo ważnym ogniwem bo tylko on może podrasowac nowe popowe pioseneczki. Bo to on jako gitarzysta byl z nimi przez te 30 lat. Jon podkreśla to jak ważni sa dla niego fani przychodzący na koncerty, więc jeśli tak jest, niech ich uszanuje i nie zabiera im tego, na co liczą, czyli na stare, dobre, pełne BJ.
michal
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: michal »

TheRock nie bede przekonywal osoby ktora widzi w zespole tylko jednego gitarzyste. Dla ciebie i niektorych nie ma Bon Jovi bez Sambory ale dla masy ten zespol wciaz bylby numerem jeden
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

To jakieś żarty?
Richie jest współautorem największych hymnów i współproducentem...
On i Jon są jak Jagger& Richards, Tyler& Perry...
Ciężko czasem się czyta posty co niektórych... :(
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Kasaid
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: Kasaid »

Wciąż jestem świeżakiem w dziedzinie BJ, ale już zdążyłam ewoluować z zapatrzenia w pięknego Jona, na bycie pod wrażeniem całego zespołu.
Właściwie dopiero przed dwoma dniami ogarnęłam jak bardzo byłabym zawiedziona, gdyby w Gdańsku miał się Rysiek nie pojawić.

Wszystko się docenia dopiero jak nam zabierają.
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

michal pisze:Wiesz co wszystko fajnie tylko trzeba brac pod uwage ogromna przepasc jaka jest miedzy marka Bon Jovi a marka Sambora. Ogromna czesc fanow jezdzi ale za zespolem a nie za gitara Sambory

Buahahahaha. No. Na bank. Sambora jest marką samą w sobie. Marki Bon Jovi by nie było, gdyby nie Sambora.
michal
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: michal »

Jestes tego pewny? bo jakos na sprzedaz solowych plyt i koncertow sie to nie przeklada
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Tylko w połączeniu Jon & Richie powstałyby piosenki, hity, hymny, które kochamy po dziś dzień i które chcemy usłyszec w wykonaniu obu Panów
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

michal pisze:Jestes tego pewny? bo jakos na sprzedaz solowych plyt i koncertow sie to nie przeklada
Argumenty w stylu fanów Biebera, Ich Troje, Feela itp, pewnie kręca Cię też ząbki Jona ;]
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

michal gdyby nie Richie to byś nawet Livina nie usłyszał ;] albo co najwyżej usłyszał lata później na box setcie o ile oczywiście bez tej piosenki Bon Jovi byli by tak wielcy...
Obrazek
KondZik

Post autor: KondZik »

Awatar użytkownika
DefLeppard
It's My Life
It's My Life

Post autor: DefLeppard »

Dand pisze:michal gdyby nie Richie to byś nawet Livina nie usłyszał ;] albo co najwyżej usłyszał lata później na box setcie o ile oczywiście bez tej piosenki Bon Jovi byli by tak wielcy...
pewnie masz racje. Ja powiemśzczerze ze jesli Ryśka nie bedzie w europejskiej trasie to jak bedzie mozliwosc to sie pozbęde biletow
Do You Wanna Get Rocked???????????
martyna0330
I Believe
I Believe

Post autor: martyna0330 »

Dand pisze:michal gdyby nie Richie to byś nawet Livina nie usłyszał ;] albo co najwyżej usłyszał lata później na box setcie o ile oczywiście bez tej piosenki Bon Jovi byli by tak wielcy...

Dokładnie. Nie możemy zapominać o fenomenie Richiego. Bon Jovi to nie tylko Jon,ale również inni. Nie oszukujmy się,bez pomocy Richiego nie powstałyby tak wielkie utwory.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

KondZik pisze:TMZ i "fakty" po "faktach"
https://www.youtube.com/watch?v=-2zrtT8XOWA
hah jacy pewni siebie ;p widać nie ma już żadnych wątpliwości ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Wreszcie jest w tym zespole trochę rock n' rolla. Szkoda tylko, że kosztem biednych Amerykanów. Ja wierzę że to może wyjść zespołowi tylko na dobre. Kto pamięta konflikty Jaggera z Richardsem? To dopiero były jaja. Dla niewtajemniczonych opiszę jedną z takich akcji. Gitarzysta Stonesów napisał we własnej autobiografii kilka lat temu, że jego przyjaciel i lider zespołu ma małego ;) Nie obyło się bez innych uszczypliwości w przeszłości, przez które zespół znikał ze sceny na długie lata...

Później panowie się spotkali, przeprosili, a dzisiaj, po 50 latach od założenia, święcą triumfy dając przykład takim zespołom jak BJ że można ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”