Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- I Believe
Zgadzam się,może się nie podobać jego postępowanie w ostatnim czasie,sama też nie ogarniam jego zachowania i zdarza mi się wyśmiewać jego nową pasję,bo wolałabym,żeby zajął się tymi dotychczasowymi,ale nawet te wszystkie śmieszne wpisy i wywiady oraz ogólnie postępowanie Ryszarda w ostatnich miesiącach nie skreśla go jako muzyka i członka zespołu.
"You can't win until you're not affraid to lose"
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
My tu gadu gadu.. a Phil właśnie wyrusza (dokądś) z Dallas 
"Phil X @TheRealPhilX 17 min
hello Dallas. bye Dallas. see you soon."
"Phil X @TheRealPhilX 17 min
hello Dallas. bye Dallas. see you soon."
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
To że do tej pory nie ma oficjalnej info to jest po prostu chamstwo. Traktują fanów jak debili, głupków którzy od pół roku muszą się bawić w zgadywanki i zagadki. Udają że nic się nie stało, a nowe koncerty dochodzą cały czas...Ale wszyscy milczą.
Naprawdę zawiodłem się strasznie. Współczuję fanom z Ameryki Południowej bo nawet nikt im nie raczył napisać o personal issues...To jest porażka na całej linii.
Naprawdę zawiodłem się strasznie. Współczuję fanom z Ameryki Południowej bo nawet nikt im nie raczył napisać o personal issues...To jest porażka na całej linii.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Phil X @TheRealPhilX 7 h
I missed these guys. http://instagram.com/p/eEV8avwimp/
no i wiadomo już wszystko...
I missed these guys. http://instagram.com/p/eEV8avwimp/
no i wiadomo już wszystko...
I'm a devil on the run
A six gun lover
A candle in the wind
A six gun lover
A candle in the wind
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Niestety, ale dla większości z tych stu milionów fanów, którzy nie mogli się mylić, koncert Bon Joviego, pozostanie koncertem Bon Joviego bez względu na to czy po lewej stronie zagra Sambora czy Bandiera. Ta garstka die-hard fanów, którzy rozróżniają termin BJ od JBJ jak widać się nie liczy. Skoro jest ich tylko garstka, to kto by się nimi przejmował... Jako wierny fan od 13 lat, czuję się oszukany, pomimo że nie mieszkam w Meksyku i nie wybieram się dziś na koncert.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
O to właśnie chodzi. Nie tylko czuję się oszukany ale lekceważony i traktowany jak idiota do potęgi...
Mojej świadomości nie zmienią, mogą sobie próbować.
Nawet z Suchem była sprawa jasna. Odszedł z zespołu(nie było wiadomo dlaczego) ale info że odszedł była. Ja chcę informację że a) Richie nie jest już w zespole b) Richie nie zagra do końca trasy BWC ale jest w zespole.
Mojej świadomości nie zmienią, mogą sobie próbować.
Nawet z Suchem była sprawa jasna. Odszedł z zespołu(nie było wiadomo dlaczego) ale info że odszedł była. Ja chcę informację że a) Richie nie jest już w zespole b) Richie nie zagra do końca trasy BWC ale jest w zespole.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
-
- Have A Nice Day