Listy przebojów- We Weren't Born To Follow

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

EVENo

Post autor: EVENo »

Nie wiem jak tam w innych sieciach, ale w Orange SMS-y na 3001 i 3002 są darmowe, więc w czym problem?

A co do WWBTF - jest baaaaardzo żle - 3 spadki z rzędu... To chyba wszystko wyjaśnia... NIestety :(
Awatar użytkownika
Mystery
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Mystery »

AAAAAAAAAAAA AAAAAA AAAA

Co tam jakaś poplista!
Na NRD Bon Jovi zajęli wczoraj PIERWSZE miejsce! Nareszcie!
Szczerze mówiąc nie mogłam w to uwierzyć - BJ pokonało m.in. U2 i Pearl Jam!
OMG - nowy singiel znowu wyzwolił we mnie wariatkę - jak za starych dobrych czasów :D

http://www.eskarock.pl/index.php?page=lista_nrd
I got something to believe in...
EVENo

No to ładnie. Ale i tak WWBTF nawet mnie sie juz znudziło... JA CHCE NOW? P?YTę !! xD
Scrooge

Post autor: Scrooge »

No i super, zdecydowanie bardziej cieszy 1 miejsce wśród takich wykonawców niż gdyby to było 1 miejsce na popliście...
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Scrooge pisze:No i super, zdecydowanie bardziej cieszy 1 miejsce wśród takich wykonawców niż gdyby to było 1 miejsce na popliście...
Oczywiście, że pierwsze miejsce WWBTF cieszy zawsze. Nie ważne, czy jest to Poplista, czy lista Eski Rock.
Każdy może robić, co chce. Jeśli chce wysłać smsa na piosenkę w radio to co w tym złego? Przecież jeśli ktoś nie chce, to nie wyśle. Nikt nikogo do niczego nie zmusza.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Kurcze ja akurat wczoraj nie słuchałem NRD ;/ ;/ Ale mam nadzieje, że po sukcesie na NRD kolej na sukces na popliscie i to najlepiej podczas 2000 notowania ;]
EVENo

Dziś w POPLIŚCIE 12 pozycja. Wreszcie awans (po trzech spadkach), ale i tak nie jest tak rewelacyjnie jak to było z HANDem...
Awatar użytkownika
witw
It's My Life
It's My Life

Post autor: witw »

Ufff.. moje głosowanie nie poszło na marne :jupi:
'' Lay Your Hands On Me'' ;***
EVENo

Szóste miejsce w POPLIŚCIE. Dwa awanse. Znów nie jet źle, ale wolałbym może i nie lepsze pozycje, ale mniejszą huśtawkę.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Odgrzeję może troche ten temat zawiadamiając tych, którzy nie śledzą Poplisty regularnie, że WWBTF cały czas utrzymuje się w notowaniu. Prawdą jest, że zalicza ruch sinusoidalny, ale ważne, że cały czas jest w dwudziestce. W liście radia Eska Rock też cały czas się trzyma ostatnio zaliczając miejsce nr 9.
Zachęcam tych, którzy będą tego chcieli, do głosowania na chłopaków. Ciekawostką jest to, że Polska znajduje się /z tego co czytałem ostatnio/ w gronie krajów, które grają często WWBTF. W Belgii np. akcja promocyjna "The Circle" jest praktycznie zerowa. W Wlk. Brytanii, inaczej niż np. w Niemczech, nie wyjdzie singiel promujący album. Jedyne z czego moga się cieszyć Brytyjczycy to fakt, że dostaną album na sklepowe półki już 2 listopada oraz z tego, że wydanie CD+DVD będzie u nich w okazyjnej cenie.
W Chorwacji promocja jest podobno do bani. Nie wspominam już o Portugalii, gdzie o nowej piosence mało kto słyszał.
Naprawdę, warto głosować.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

dobić Cię Frankie?
Zobacz jaki rozmach na promo mają Stany, Nowy Jork konkretnie:

metro:

Obrazek

wielgachny billboard na Time Square:

Obrazek

Manhattan:

Obrazek
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

:o :o łooooooo nieźle, czemu ja nie mieszkam w NY???? :beksa:

A tak poza tym to dołączam sie do apelu Frankiego, ludzie dziś na 19 !! !! !! !! Głosujemy !!
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rzeczywiście w Nowym Jorku trudno nie zauważyć reklamy. Nie zmienia to faktu, że praktyczny brak promocji w Europie jest troszkę dziwny. Ludzie, przecież to w końcu 25 lat istnienia zespołu. Dziwne jest też przesunięcie brytyjskiej premiery na 2 listopada. Nagle, po tylu latach boją się zmierzyć z muzycznym powrotem Robbiego Williamsa?
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Rzeczywiście w Nowym Jorku trudno nie zauważyć reklamy. Nie zmienia to faktu, że praktyczny brak promocji w Europie jest troszkę dziwny. Ludzie, przecież to w końcu 25 lat istnienia zespołu. Dziwne jest też przesunięcie brytyjskiej premiery na 2 listopada. Nagle, po tylu latach boją się zmierzyć z muzycznym powrotem Robbiego Williamsa?
Bon Jovi zawsze mieli wielgachną promocje na którą inne zespołu jak np Roling Stones nie mieli co liczyć. Teraz jest jak jest. Parę wywiadów dla ważnych gazet, promocyjny koncert (nie wiem czy sie w końcu odbędzie). Na listach raczej słabo.
Dziwne jest też przesunięcie brytyjskiej premiery na 2 listopada. Nagle, po tylu latach boją się zmierzyć z muzycznym powrotem Robbiego Williamsa?
Dla mnie jest to świetny ruch. Robbie już na starcie jest wygrany w potyczce z Bon Jovi. To jest w UK ikona i nie ma się co łudzić, ze BJ mogliby z nim wygrać. A tak będziemy wczesniej wiedzieli jaka jest płytka. To już tylko 3 tyg ;]
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

gdybym tam była, zerwałabym te billboardy :D. u nas oczywiście nie mogą takich powiesić
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”