Listy przebojów- We Weren't Born To Follow
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Pamiętam podobna sytuacja była z IML, w RMF FM na Hop Bęc była już bodajże w kwietniu, a np. teledysk chyba dopiero w czerwcu powstał. Pamiętam, że na początku nigdzie nie było słychać IML tylko w RMF FM, podobnie jest teraz.jovi pisze:Do sklepów singiel ma trafić 23.10.2009a to że już promowany jest to chyba dobrze
Pozdr
Nikt nie jest wieczny, Tico już podczas ostatniej trasy nie dawał po garach jak kiedyś... moim zdaniem nagrają jeszcze może 1 studyjny album, chociaż nie zdziwiłbym się, gdyby The Circle było ostatnią płytą BJ... czeka nas duża, największa od lat trasa koncertowa (czyżby ostatnia, pożegnalna?), potem zapewne po chwili odpoczynku każdy skupi się na swoich sprawach, zespół nie przestanie istnieć, ale nie oszukujemy się... BJ powoli finiszują, oby w pięknym stylu 
Scrooge napisał/a:
W 2014 to oni już raczej będą na emeryturze, zapewne będą grali od czasu do czasu pojedyncze koncerty z różnych okazji, ale na studyjne płyty bym już nie liczył
Prima Aprilis jest 1 kwietnia...
(...)
a co ty se myślisz? że będą grać w nieskończoność? robić trasy, na których ledwo co dadzą wytrzymać godzinę na scenie grając w beznadziejny sposób? taki moment nadejdzie kiedyś i raczej prędzej niż później patrząc na ich lata.
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Ok, sorry za offtop.Czy ktoś próbował zarejestrować się do sekcji - Fora - na nowej www.bonjovi.com?
Mam problem bo do tej pory nie dostałem emaila, który aktywował by moje konto na forum. Może ktoś z Was miał podobny problem?
O przemijaniu JBJ wypowiedział się w wywiadzie dla 2 day.fm, którego tłumaczenie znajdziecie jeszcze dziś na stronie głównej.
Mam problem bo do tej pory nie dostałem emaila, który aktywował by moje konto na forum. Może ktoś z Was miał podobny problem?
O przemijaniu JBJ wypowiedział się w wywiadzie dla 2 day.fm, którego tłumaczenie znajdziecie jeszcze dziś na stronie głównej.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Frankie pisze:Ok, sorry za offtop.Czy ktoś próbował zarejestrować się do sekcji - Fora - na nowej www.bonjovi.com?
Do mnie także nie doszedł. Rejestrowałam się już jakiś czas temu, kilka razy i nic, aż w końcu dałam sobie spokój.
..?ycie to nie liczba oddechów, lecz liczba chwil, które zapierają dech w piersiach..
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
BoVi, po prostu kliknij na "Forgot your password?" i dostaniesz nowe hasełko.BoVi pisze:Frankie pisze:Ok, sorry za offtop.Czy ktoś próbował zarejestrować się do sekcji - Fora - na nowej www.bonjovi.com?
Do mnie także nie doszedł. Rejestrowałam się już jakiś czas temu, kilka razy i nic, aż w końcu dałam sobie spokój.
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Jeśli chcecie, aby o Bon Jovi było słychać więcej w radio to zapraszam do głosowania w Liście Przebojów Trójki: http://lp3.polskieradio.pl/
We weren't born to follow jest w propozycjach dla listy.
Lista jest w każdą sobotę o 19.
Aby głosować trzeba się zarejestrować.
We weren't born to follow jest w propozycjach dla listy.
Lista jest w każdą sobotę o 19.
Aby głosować trzeba się zarejestrować.