Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

KondZik

Post autor: KondZik »

harriet pisze:No chyba, że twój plan polegnie kiedy wprowadzą komputery zamiast podręczników i zeszytów. Hodujmy analfabetów, bądźmy cool.
KondZik pisze:holera czy życie to internet składający się z 75% gołych tyłków
Zapomniałeś o kotach ^^
No tak jeszcze koty :)

Jeśli tak wprowadzą, to wyprowadzam się z tego kraju.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

KondZik pisze:Ja swoim dzieciom kompa kupie chyba na 13-15 urodziny.
Jasne, ja też tak sobie mówię :) I że telewizor dostaną w prezencie ślubnym. Dzieci dorastają, buntują się i nie zapanujesz. To znaczy ja tylko spekuluję, nie wątpię w Twoje zdolności wychowawcze ;)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

Ja dostałam telefon na komunię, komputer nigdy mnie nie kręcił. Ale w sumie...
Jak widzę ośmiolatka z tabletem w tramwaju to mnie krew zalewa.
KondZik pisze:Jeśli tak wprowadzą, to wyprowadzam się z tego kraju.
Pamiętaj, że my jeszcze nie jesteśmy tak rozwiniętym krajem jak Francja czy UK więc u nas jest jeszcze wieś.
Chcemy czy nie nasze wnuki będą głupsze o połowe.
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Ja na komunię dostałam... rower i radio. O telefonie mogłam pomarzyć. Ja ogólnie jestem ZA wprowadzaniem powoli zachodu do Polski i żeby ta nowocześniejsza "nowoczesność" u nas stała się trochę chlebem powszednim, ale wszystko ma swoje granice. Czasem niestety nikt nie zwraca uwagi na to, że ktoś je ostro przekracza.

PS. Proponuję przenieść się z dyskusją do offtopu :)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Ja się zastanawiam, gdzie w tym wszystkim, tzn. wychowywaniu czy coś, jest Richie, bo Heather to no cóż, przykładem nie jest. Ale on zawsze wydawał mi się dość poukładany w głowie...
Jest z Avą w tej Italii i puszcza ją, swoją małoletnią córkę, tak ubraną w powiedzmy- sukienkę, co ledwo pupę zakrywa i z rozcięciem do krocza, na miasto...
Brak kontroli tego, co umieszcza w necie (zdjęcia można usunąć przecież), a widzi jakie to zdjęcia... a mowa o małolacie, a nie pełnoletniej osobie. ;/ eh
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Magnolia, zbyt nachalna kontrola też nie jest dobra. Nie chciałabym, żeby mój rodzic wchodził na moje strony, czytał co pisze... Ale fakt, Ava trochę przegina i Richie mógłby się tym zainteresować.
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Przecież ta strona jest ogólnie dostępna dla wszystkich, nie nałożyła żadnej blokady, więc i on na pewno widzi te zdjęcia, które zamieszcza. Uważam, że akurat w tym temacie powinna być jakaś kontrola ze strony rodziców małolatów, z resztą... wszyscy widzimy jakie zdjęcia co niektórzy ludzie zamieszczają do ogólnego wglądu :o
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Richie z fanką w Rzymie

Obrazek
BJ - It's my life - Always !
Anulla
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Post autor: Anulla »

Uu przytyło się Rysiowi, mało ruchu miał siedząc w ciepłym domku... :P
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ciekawe czy fanka zrobiła wywiad "dlaczego? do kiedy? po co?" :D
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Rysiek na onecie
"Richie Sambora żałuje, że nie gra z Bon Jovi":

" Po tym, jak Richie Sambora opuścił Bon Jovi , zespół wyruszył w trasę bez słynnego gitarzysty. Do tej pory zarówno Jonn Bon Jovi, jak i Sambora nie wypowiadali się na temat przyczyn takiej decyzji. Teraz muzyk twierdzi, że powrót do zespołu jest możliwy.

W kwietniu Richie Sambora poinformował, że nie będzie uczestniczył w rozpoczynającej się trasie koncertowej zespołu Bon Jovi. Dwaj najbardziej rozpoznawalni muzycy zespołu, Sambora i Jonn Bon Jovi o rozstaniu mówili bardzo mało. Sambora określał je mianem "dramatu rodzinnego", a wokalista twierdził, że to sprawy osobiste Sambory spowodowały, że opuścił on zespół.

Sambora przeprosił fanów za jego nieobecność na koncertach zespołu i opowiedział o planach na najbliższy czas. "Niestety nie będzie mnie na scenie w Hyde Parku. Nie teraz. Naprawdę chciałbym tam być i przykro mi, ze względu na fanów. Kocham fanów i kocham zespół" – powiedział muzyk.

Gitarzysta usprawiedliwiał się, że kiedy jego zespół będzie występował w Hyde Parku, on będzie z córką w Paryżu. "Ale zobaczmy co wydarzy się pod koniec lata. Wrzesień wygląda dobrze. Więc prawdopodobnie we wrześniu"- tajemniczo powiedział muzyk.

Źródło: torontosun.com, megafon.p"
http://muzyka.onet.pl/plotki/richie-sam ... omosc.html

Z ciekawostek - Jon ma coraz bardziej egzotyczne imiona: "Dwaj najbardziej rozpoznawalni muzycy zespołu, Sambora i Jonn Bon Jovi " :D
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Hehe we wrześniu bo Phil jest zakontraktowany do końca lipca i jak widać było od początku tekst że Richie może wrócić w każdej chwili to pic na wodę...
Może i Richie chciał wrócić wcześniej ale mu powiedziano: pocałuj mnie teraz w d.... ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

A we wrześniu zacznie się szkoła, więc Rychu będzie wolny dopiero w lipcu przyszłego roku ;)
No chyba, że Heather się trochę ogarnie i zajmie na jakiś czas Avą, w co wątpię...
Dopiero jak Ava wyjedzie do college'u to Rysiek ruszy w trasę ;) Chciałbym to widzieć, bo wtedy pewnie będzie chciał wyszaleć z siebie te wszystkie obecne idiotyzmy związane z "krawiectwem" :D
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Dopiero jak Ava wyjedzie do college'u to Rysiek ruszy w trasę ;)
no nie wiem... Po tym co Stefcia wyczyniała ostatnio to może Rysiek będzie Avy pilnował dzień i noc :P
prezes1 pisze:Może i Richie chciał wrócić wcześniej ale mu powiedziano: pocałuj mnie teraz w d.... ;)
coraz bardziej tak to wygląda...
Rysiek 'odskoczył' w jego mniemaniu na kilka koncertów, może na amerykańską część tarasy a tu Jon stink eye i szlaban mu ogłasza. Na zasadzie: nie wiem chłopie co mi jeszcze odpierdzielisz na tej trasie, to lepiej siedź w domu - my sobie poradzimy

mam nadzieję, że wakacje wszystkim im pomogą dogadać się :whoeva:
Tomker pisze:Z ciekawostek - Jon ma coraz bardziej egzotyczne imiona: "Dwaj najbardziej rozpoznawalni muzycy zespołu, Sambora i Jonn Bon Jovi " :D
widzę postępy! przynajmniej nie piszą o frontmanie per Bon Jovi ;)
następne 30 lat i zapamiętają :D
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Dobrze Tomker kombinujesz, tak pewnie będzie... :D
I Richie powie: kurczę chciałem wrócić w sierpniu bo wtedy miałem czas a oni specjalnie wtedy żadnych koncertów nie zabukowali...No a teraz jest wrzesień, niestety muszę wozić córkę do szkoły i zaspokajać Nikki...Ale kocham zespół, kocham fanów... ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”