Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

KondZik pisze:
Tomker pisze:
KondZik pisze: Dla mnie obaj panowie (Richie i Jon) są wypaleni i przerwa jest potrzebna, a raczej powinna już być w tym roku.
Trasa, za trasą, litości.
wszystko ładnie, pięknie, ale jakoś Jon w Gdańsku nie wyglądał na potrzebującego przerwy. W koloni, Madrycie i Mediolanie to samo... To pracuś, jak będzie miał tydzień wolnego to złapie depresję, albo nawet zawału dostanie ;)
Zdecydowanie racja, ale mi chodzi o proces tworzenia a nie grania na żywo kawałków, a tutaj jest totalnie odwrotnie.
No, jasne, z tym się zgadzam.

[ Dodano: 2013-07-02, 20:52 ]
A tak na marginesie to ciekaw jestem czego Richie nauczył się podczas haftowania, czy szydełkowania, czy co On tam teraz wyprawia; a ile przez ten czas i poprzednie zastępstwo nauczył się utworów BJ Xanidis. Akcje Richiego maleją z każdą setlistą... Rychu jak wróci to będzie musiał podpisać taką umowę, że znowu wpadnie w nałóg chlania... ;(
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Dla mnie teraz najważniejsze by Rychu zbierał materiał ( nie taki do szycia ciuchów - tak dla ścisłości ;p ) na kolejną solową płytę. Ta cała telenowela z Bon Jovi przestała mnie obchodzić w momencie gdy sie okazało,że ostatecznie nie będzie go w Gdańsku. Teraz to już mniej istotne, przynajmniej do kolejnego koncertu w PL ale do tego czasu pewnie sie dogadają - tego przynajmniej pewny wydaje sie być Sambora.
Obrazek
Sam Bora

Post autor: Sam Bora »

http://www.youtube.com/watch?v=ZDhPfioYlq8

Wydaje mi sie, że Sambora musiał coś wywinąć. Dlatego został odsuniety. Z drugiej strony patrząc na załączone w filmiku obrazki trudno o logiczne wykoncypowanie o co poszło...
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

prawda jest taka, Ci dwaj goście są dla siebie wszystkim, tak było, tak jest i tak będzie , zawsze. To co się teraz dzieje to zwyczajna sprzeczka który uczyni ich silniejszymi , nie znam innego zespołu który by się tak dzielnie trzymał w jednym składzie (może są ale na prawdę nieliczne) , są już ze sobą po prostu za długo żeby coś teraz odwalić, są dla siebie rodziną i będą, najgorszy okres już prawdopodobnie mieli (po Jersey Syndicate) teraz wręcz nie wierze żeby mogli się rozstać, znowu wrócą do tego 100%'wego Blood On Blood , zrobią przerwę, nagrają New Jersey na miarę tych czasów :lol: , bd kolejna trasa i znów w PL i styka, i tyle w tym temacie :)
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

P.S.
Jeśli chodzi o Richiego i Avę:
http://instagram.com/p/bSyLEqI_rX/#

ja bym tak ubranej 15-letniej córki raczej z domu nie wypuściła ;/
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: harriet »

Na tym zdjęciu wygląda starzej niż zwykle, ble.
We wszystkim co warto robić, warto przesadzać.
KondZik

Post autor: KondZik »

Oj... :D
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

Dand pisze:Dla mnie teraz najważniejsze by Rychu zbierał materiał ( nie taki do szycia ciuchów - tak dla ścisłości ;p ) na kolejną solową płytę. Ta cała telenowela z Bon Jovi przestała mnie obchodzić w momencie gdy sie okazało,że ostatecznie nie będzie go w Gdańsku. Teraz to już mniej istotne, przynajmniej do kolejnego koncertu w PL ale do tego czasu pewnie sie dogadają - tego przynajmniej pewny wydaje sie być Sambora.
święte słowa;)

może nawet teraźniejszy kryzys zaprocentuje na nowej płycie, czy to Sambory czy bandu? ta niepewność, dualizm potrzeb (personal isseus kontra 'kocham fanów')... rozterki, zawody, presja... napięcie w powietrzu:)

ha! szykuje się materiał na nowe TD!
KondZik

Jak widze takie zdjęcia to nie mam pytań...

http://instagram.com/p/ae54Wco_sa/#
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

No, to zdjęcie też :whoeva:
KondZik

Ok, stwierdziła, że ma niezły tyłek. To jeszcze można zrozumieć.
Pomyślała, że zrobi zdjęcie i pokaże znajomym ? Idiotyczne, no ale to nastolastka z USA więc powiedzmy, że pokazanie tyłka w stroju znajomym jest jakoś stosowne.
Wrzuciła na instagram, żeby cały świat mógł oglądać. Brawo, tego nie wytłumaczy mi nikt, brak słów.

ps. stwierdzenie pomyślała totalnie nie pasuje do tej historyjki.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Pomijając całą tą kwestię z wrzucaniem tego do Internetu, to... tyłek ma niezły :p
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

KondZik pisze:Idiotyczne, no ale to nastolastka z USA więc powiedzmy, że pokazanie tyłka w stroju znajomym jest jakoś stosowne.
W Polsce też takie zachowanie nie jest ewenementem niestety ;)
KondZik

Internet daje możliwość wrzucania najczęściej zdjęć dzieki tym bzdurnym portalom. Dzięki temu można poczuć się znanym bo ludzie wchodzą i przeglądają zdjęcia, żeby pooglądać sobie tyłek, cycki itd itd.

Jak Jon powiedział, teraz młodzi robią coś, żeby być sławnym, a nie np grają bo chcą to robić (a efektem może być sława).
Ja swoim dzieciom kompa kupie chyba na 13-15 urodziny. Internet pewnie dostaną w wieku 16 lat, albo jak stwierdze, że na tyle mają już w głowie.
Cholera czy życie to internet składający się z 75% gołych tyłków i innych śmieci typu głupie filmiki i obrazki?
Coraz gorzej...
Awatar użytkownika
harriet
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No chyba, że twój plan polegnie kiedy wprowadzą komputery zamiast podręczników i zeszytów. Hodujmy analfabetów, bądźmy cool.
KondZik pisze:holera czy życie to internet składający się z 75% gołych tyłków
Zapomniałeś o kotach ^^
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”