BJ znowu bez Sambory...

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

kikusia28 pisze:
prezes1 pisze:
Kikusia, Ricky ma zdjęcia z Europe tak więc szacun się należy...
A powiedz w takim razie kiedy Richie miał coś nagrać lub promować skoro w ciągu ostatnich 13 lat tylko w trasie był?
Ale Ricky na pewno Ich nie witał w KrK na lotnisku :P A ja niby nie jestem fanką , a tam byłam :PPP i nie widziałam nawet pół fana tego zespół . Pięknie ! Gdzie wtedy Ricky byłeś , co ? ;]
Czekałem na nich w lepszym miejscu - na backstage'u ;]
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

co do Europe i "spięcia na lini Joey-Jon" to po pierwsze lubię i pasi mi, ze są obecnie po mocno hardrockowej stronie mocy. Ale nie wiem czy pamiętacie solowe dzieła Joey'a...
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

kikusia28 pisze:Prezesie już nie przesadzaj , że Jon taki tyran :D David tez coś tam nagrywa i jakoś nie robi tego w czasie gdy jest trasa
Ale Ty lubisz takich męskich tyranów... :D
David coś tam sobie skrobie i wychodzą mu musicale ale widzisz na keyboardzie to on se puści playback podczas koncertu i Jon się nie gapnie...Wydaje mi się że właśnie wtedy Dave komponuje...A co ma robić Richie? ;)

Właśnie, Ricky czekał na backstage'u i serwował chłopakom lubelską 'Perłę'...Podwójny szacun, Kikusia, podwójny!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

Ricky Skywalker pisze:
kikusia28 pisze:
prezes1 pisze:
Kikusia, Ricky ma zdjęcia z Europe tak więc szacun się należy...
A powiedz w takim razie kiedy Richie miał coś nagrać lub promować skoro w ciągu ostatnich 13 lat tylko w trasie był?
Ale Ricky na pewno Ich nie witał w KrK na lotnisku :P A ja niby nie jestem fanką , a tam byłam :PPP i nie widziałam nawet pół fana tego zespół . Pięknie ! Gdzie wtedy Ricky byłeś , co ? ;]
Czekałem na nich w lepszym miejscu - na backstage'u ;]
A no tak- sorry :D Ale wiesz co? Gdybym chciała i się postarała też bym miała zdjęcie :P Na tym lotnisku była naprawdę spora szansa , bo faktycznie nikt ich nie witał oprócz pracowników. No ,ale cóż może następnym razem ;]
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Tomker pisze:co do Europe i "spięcia na lini Joey-Jon" to po pierwsze lubię i pasi mi, ze są obecnie po mocno hardrockowej stronie mocy. Ale nie wiem czy pamiętacie solowe dzieła Joey'a...
Dobry pop-rock, mocny tekstowo, wcale nie gorszy od wielu dzieł Jona ;)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
usunięty użytkownik 4858

prezes1 pisze: David coś tam sobie skrobie i wychodzą mu musicale ale widzisz na keyboardzie to on se puści playback podczas koncertu i Jon się nie gapnie...Wydaje mi się że właśnie wtedy Dave komponuje...
:D :D
Prezes - aż raz Jon przerwał Dawidowi i kazał grać Old Time Rock and Roll, a tego nie było na setliście wcześniej, teraz wiem dlaczego D nie wiedział jaka tonacja :D

[ Dodano: 2013-04-04, 00:13 ]
Ricky Skywalker pisze:
Tomker pisze:co do Europe i "spięcia na lini Joey-Jon" to po pierwsze lubię i pasi mi, ze są obecnie po mocno hardrockowej stronie mocy. Ale nie wiem czy pamiętacie solowe dzieła Joey'a...
Dobry pop-rock, mocny tekstowo, wcale nie gorszy od wielu dzieł Jona ;)
Też lubię od czasu do czasu, ale Ricky, chyba nie trzymasz tego obok ostatnich płyt Europy? ;)
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze:
prezes1 pisze: David coś tam sobie skrobie i wychodzą mu musicale ale widzisz na keyboardzie to on se puści playback podczas koncertu i Jon się nie gapnie...Wydaje mi się że właśnie wtedy Dave komponuje...
:D :D
Prezes - aż raz Jon przerwał Dawidowi i kazał grać Old Time Rock and Roll, a tego nie było na setliście wcześniej, teraz wiem dlaczego D nie wiedział jaka tonacja :D
Jednym słowem mamy zdolnych forumowiczów. Jeden wykrył plagiat, drugi to co naprawdę robi David , a trzeci wygra gitarę RS :))
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

prezes1 pisze:
Właśnie, Ricky czekał na backstage'u i serwował chłopakom lubelską 'Perłę'...Podwójny szacun, Kikusia, podwójny!
Podoba mi sie ta koncepcja, pokazywał obcokrajowcom co najlepsze ;)
Nie chcę byc upierdliwa ale moze wrocmy na ziemie i piszmy na temat niewiadomych losow Ryszarda S. :D
usunięty użytkownik 4858

Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że BW to plagiat, tylko podałem linka do pierwowzoru hehe.
Na przyszłość nie dam tego na to forum, bo tu za takie informację napiętnują. :P
Jak bym napisał otwarcie, że to plagiat to niejaki Adrian, który dał tej piosence 12/10 i nazwał dziełem geniuszu zacząłby mnie namolnie atakować, aż Ricky musiałby rozdzielać czerwone kartki :D ;)

[ Dodano: 2013-04-04, 00:25 ]
Mkwiatek93 pisze:
prezes1 pisze:
Podoba mi sie ta koncepcja, pokazywał obcokrajowcom co najlepsze ;)
Ja tam nie wiem czy to nie Kikusia nie pokazała im co mamy w Polsce najlepszego ;)

[ Dodano: 2013-04-04, 00:35 ]
Mkwiatek93 pisze: moze wrocmy na ziemie i piszmy na temat niewiadomych losow Ryszarda S. :D
ale co tu jeszcze pisać? Rychu sam musi to ogarnąć i napisać co i jak. Tweetować umie, więc uszanujmy Jego obecne milczenie i czekajmy na konkret od Niego...
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Tomker pisze:Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że BW to plagiat, tylko podałem linka do pierwowzoru hehe.
Potwierdzam. Nikt nie mówił o plagiacie jakimś... ;)
Była za to mowa o bezczelnym zerżnięciu linii melodycznej zwrotki... :D

Mkwiatek, my wciąż w temacie. Bo przecież Dave może komponować podczas koncertów a Ryszard nie- i tu może być ten problem...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD

Post autor: 99-in-the-shade »

Twitter, 2 minuty temu:
TheRealSambora pisze:Richie Sambora ‏@TheRealSambora 2m

Thank you everyone for your concern. I'm well, but had to stay in LA to take care of a personal matter. Love you all and see you very soon.
Wreszcie coś oficjalnego...? :)
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
usunięty użytkownik 4858

prezes1 pisze: Mkwiatek, my wciąż w temacie. Bo przecież Dave może komponować podczas koncertów a Ryszard nie- i tu może być ten problem...
żeby chociaż Jon pozwolił Rychowi grać w cieniu jak McDonaldowi... Założę się, że Hugh też chałturzy skryty w cieniu, choćby książkę czyta, albo paznokcie przycina, a Rychu ciągle w świetle jupiterów... kiedy tu promować solowe cd... ;)
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2013, o 22:45 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze:
Ja tam nie wiem czy to nie Kikusia nie pokazała im co mamy w Polsce najlepszego ;)
Tomker aż mi się komputer zawiesił z wrażenia :D
Wiesz co ? Ale chyba się mylisz , bo jak widać wrócili do nas dopiero po 13 latach...więc 1 wrażenie było średnie ;/
Może teraz będzie lepsze
usunięty użytkownik 4858

99-in-the-shade pisze:Twitter, 2 minuty temu:
TheRealSambora pisze:Richie Sambora ‏@TheRealSambora 2m

Thank you everyone for your concern. I'm well, but had to stay in LA to take care of a personal matter. Love you all and see you very soon.
Wreszcie coś oficjalnego...? :)
o jest!

"see you very soon." :jupi: :brawo:
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dzięki Richiemu zacznę wreszcie sprawnie posługiwać się Twitterem :D

Na PGE musi być , bo kto zagra lepiej Dry County ?!
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2013, o 22:48 przez kikusia28, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”