Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- mr.bluesman
- It's My Life
Racja. Sambory nie da się zastąpić - jego feeling, wyczucie muzyki są unikalne. Jasne, że można odegrać jego solówki, bo nie są bardzo trudne technicznie, ale z ich napisaniem już nie byłoby tak łatwo. Generalnie barwa głosu Phila nie pasuje mi do partii śpiewanych przez Richiego, on ma bardziej głos nadający się na lead. Natomiast głos Richiego sprawdza się idealnie w chórkach, szczególnie w wyższych partiach, a w połączeniu z głosem Jona wytwarza się ta doskonale nam znana magia.
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
I właśnie tej magii tak bardzo brakowało mi w Gdańsku... Pękłam przy Wanted...mr.bluesman pisze:Racja. Sambory nie da się zastąpić - jego feeling, wyczucie muzyki są unikalne. Jasne, że można odegrać jego solówki, bo nie są bardzo trudne technicznie, ale z ich napisaniem już nie byłoby tak łatwo. Generalnie barwa głosu Phila nie pasuje mi do partii śpiewanych przez Richiego, on ma bardziej głos nadający się na lead. Natomiast głos Richiego sprawdza się idealnie w chórkach, szczególnie w wyższych partiach, a w połączeniu z głosem Jona wytwarza się ta doskonale nam znana magia.
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
A mnie sie ostatnio znajomy niezorientowany w temacie zapytał - Ej Dobek, Richie tak sie zmienił czy to ktoś inny był na koncercie?
Hehe.
Hehe.
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Blame it on the love of rock n' roll!
https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak sie dzisiaj zastanawiałam i naszła mnie taka myśl: Richie, Heather i Ava lecą nie długo na wakacje do Paryża. Rozumiem, ze skoro Heather leci z byłym mężem, aktualnie nie ma żadnego faceta. W Paryżu brali ślub. A teraz lecą tam razem na wakacje ... Wydawało mi się podejrzane ... Czyżby chcieli wrócić do siebie ? I to miałby być jeden z " personal issues " ?
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Może właśnie "personal issues" ma związek z wyperswadowaniem jej tego doktorka?
Nie przyszło mi to wcześniej do głowy... może rzeczywiście o to chodzi? Tylko nie wiem czy to byłby powód nagłego niepojawienia się na koncercie i odwołania uczestnictwa w trasie.
Niech robi co chce, byle wrócił do reszty chłopaków.
Nie przyszło mi to wcześniej do głowy... może rzeczywiście o to chodzi? Tylko nie wiem czy to byłby powód nagłego niepojawienia się na koncercie i odwołania uczestnictwa w trasie.
Niech robi co chce, byle wrócił do reszty chłopaków.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Tymczasem Ava...
Ava Sambora @avasamboraxxoo 6 h
So jealous of everyone at the Justin Bieber concert
Sofia ♥ @SofiaZavoli 6 h
@avasamboraxxoo your dad is a famous rockstar and you're a justin bieber fan lolll (ps: I don't think is bad but it's funny)
Esteban Calvo @EstebanCalvo_95 55 min
@avasamboraxxoo thats it, you got an unfollow,
hahaha

Ava Sambora @avasamboraxxoo 6 h
So jealous of everyone at the Justin Bieber concert
Sofia ♥ @SofiaZavoli 6 h
@avasamboraxxoo your dad is a famous rockstar and you're a justin bieber fan lolll (ps: I don't think is bad but it's funny)
Esteban Calvo @EstebanCalvo_95 55 min
@avasamboraxxoo thats it, you got an unfollow,
hahaha

Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2013, o 12:25 przez KondZik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak mi się złożyło w dość logiczną całość: Heather postanowiła wrócić do Richiego, on oszalał z radości, mieli w związku z tym do załatwienia jakieś np. urzędowe sprawy, przez to nie pojawia się na koncercie, Jon się denerwuje, przez to się pokłócili, Richie, nie wiem, obraził się i został odsuniety od trasy, ale jest szczęśliwy że ona chce wrócić i dla tego jest "fucking great, tip-top and smiling " , ale nie chcą o tym mówić, że wracają do siebie dlatego ", there's nothing I can say right now cause nothing is resolved" i "Hey there's too much to say right now so I won't say anything......love you all." A teraz razem z córką jadą do Paryża, tam gdzie brali ślub w '94 r...
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
05.07.2013 - Londyn