Lost Highway na listach
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Bo może za mało interesujesz się zespołem, widzisz myślę że sprzedaż płyt decyduj w większości, gdzie większość zespołów pojedzie.studentmibm pisze:Dziwi mnie ze akurat ten temat sie tak rozwinał...az 10 stron. Czy to takie istotne gdzie i ile plyt sprzedali?, bo przynajmniej mnie to tak srednio, zeby nie powiedziec ze wogole nie intersuje.
-
- Have A Nice Day
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
A popularność wcale nie udowadnia dobrego poziomu płyty/kapeliTO jakby nie poatrzeć swiadczy o popularnosci danego zespołu.
POWA?NIE?? To ja się przez tyle lat oszukiwałem, że jestem fanem Theriona?? ;( (dla niekumatych - ni cholery nie wiem jakie miejsca ich płyty zajmowałyBo może za mało interesujesz się zespołem
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
-
- Have A Nice Day
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
to może lepiej jakiś benefis czy coś.... przy okazji pozbieracie pieniądze na leczenie tych wszystkich biednych duszyczek o psychice zniszczonej przez moje chamskie odpowiedzi, ponieważ nie załapaly się pod ochronę mroka.... (no co, nawet taki cham jak ja chce czasami cos dobrego zrobićRattie lepiej uwazaj bo zaraz załoze temat o Twoim chamstwie
Nie obchodzi cie to, to po prostu omiń ten temat, proste. Widocznie inne osoby takie coś ciekawi.Dandi pisze:A jakie to ma znaczenie ? Wolalbym zeby nagrywali swietne plyty niz byli ogromnie popularni.Popularnosc "Who says..." spowodowala pojscie w strone country - jak widac popularnosc to nie koniecznie cos dobrego...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A ja w tym widze pewną prawidłowość. Oprócz Bon Jovi jestem fanem wielu innych zespołów jak np Killersi, Rolling Stonesi, U2 czy Bloodhound Gang a tylko Bon Jovi interesuje się jak im idzie na listach.Bo może za mało interesujesz się zespołem
Nawet bardzo interesuje się ich poczynaniami na listach. Sprawia mi to frajdę bo BJ są zespołem który pobija rożne rekordy itp sprawia mi to ogromną frajde.
Natomiast u tych innych zespołów mi to wogóle nie obchodzi.
Zawsze to jest sprawa gustu.A popularność wcale nie udowadnia dobrego poziomu płyty/kapeli
Na przykładzie Lost Highway widzisz że można nagrywać świetne płyty i być ogromnie popularnym.A jakie to ma znaczenie ? Wolalbym zeby nagrywali swietne plyty niz byli ogromnie popularni.
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Ja już tam za stary na takie cos jestemOj Adrian, ja tam uważam tak jak ty, ale teraz zobaczysz ile gromów pójdzie znowu w twoja strone hehe
Ale tak na marginesie - Ty, Adrian i pare innych osób burzy się, że 'zaś' debata na temat jaki to LH jest zły. Ale czemu nikt nie popatrzy na to z drugiej strony - cholera 'zaś' wychwalanie tego albumu? Np. taki Adrian - ok, ma swój gust (chociaż czasami mam wrażenie, że Jovisi mogliby nagrać swoje beknięcia, a on by się cieszył, ale to już moje prywatne zdanie
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Szczęśliwie na tym forum nie jestes tylko ty jeden.studentmibm pisze:Dziwi mnie ze akurat ten temat sie tak rozwinał...az 10 stron. Czy to takie istotne gdzie i ile plyt sprzedali?, bo przynajmniej mnie to tak srednio, zeby nie powiedziec ze wogole nie intersuje.
[ Dodano: 2007-07-02, 16:35 ]
Mnie np. interesuje jak eksperyment Bon Jovi - "LH" radzi sobie na listach sprzedaży.