Lost Highway na listach

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A widzisz mnie np to bardzo interesuje. TO jakby nie poatrzeć swiadczy o popularnosci danego zespołu.
szymon_14

Post autor: szymon_14 »

studentmibm pisze:Dziwi mnie ze akurat ten temat sie tak rozwinał...az 10 stron. Czy to takie istotne gdzie i ile plyt sprzedali?, bo przynajmniej mnie to tak srednio, zeby nie powiedziec ze wogole nie intersuje.
Bo może za mało interesujesz się zespołem, widzisz myślę że sprzedaż płyt decyduj w większości, gdzie większość zespołów pojedzie.
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Szymon_14 napisał:
Bo może za mało interesujesz się zespołem
Dobre buahahaha
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

TO jakby nie poatrzeć swiadczy o popularnosci danego zespołu.
A popularność wcale nie udowadnia dobrego poziomu płyty/kapeli ;)
POWA?NIE?? To ja się przez tyle lat oszukiwałem, że jestem fanem Theriona?? ;( (dla niekumatych - ni cholery nie wiem jakie miejsca ich płyty zajmowały ;) )
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

No Rattie przestan, przeciez Szymon_14 lepiej wie jak bardzo Ty sie danym zespolem interesujesz :D :D :D
Rattie lepiej uwazaj bo zaraz załoze temat o Twoim chamstwie :D
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Rattie lepiej uwazaj bo zaraz załoze temat o Twoim chamstwie :D
to może lepiej jakiś benefis czy coś.... przy okazji pozbieracie pieniądze na leczenie tych wszystkich biednych duszyczek o psychice zniszczonej przez moje chamskie odpowiedzi, ponieważ nie załapaly się pod ochronę mroka.... (no co, nawet taki cham jak ja chce czasami cos dobrego zrobić :) )
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

TO jakby nie poatrzeć swiadczy o popularnosci danego zespołu.
A jakie to ma znaczenie ? Wolalbym zeby nagrywali swietne plyty niz byli ogromnie popularni.Popularnosc "Who says..." spowodowala pojscie w strone country - jak widac popularnosc to nie koniecznie cos dobrego...
Obrazek
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Dandi pisze:A jakie to ma znaczenie ? Wolalbym zeby nagrywali swietne plyty niz byli ogromnie popularni.Popularnosc "Who says..." spowodowala pojscie w strone country - jak widac popularnosc to nie koniecznie cos dobrego...
Nie obchodzi cie to, to po prostu omiń ten temat, proste. Widocznie inne osoby takie coś ciekawi.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

A ja w tym widze pewną prawidłowość. Oprócz Bon Jovi jestem fanem wielu innych zespołów jak np Killersi, Rolling Stonesi, U2 czy Bloodhound Gang a tylko Bon Jovi interesuje się jak im idzie na listach.
Nawet bardzo interesuje się ich poczynaniami na listach. Sprawia mi to frajdę bo BJ są zespołem który pobija rożne rekordy itp sprawia mi to ogromną frajde.
Natomiast u tych innych zespołów mi to wogóle nie obchodzi.
A popularność wcale nie udowadnia dobrego poziomu płyty/kapeli ;)
Zawsze to jest sprawa gustu.
A jakie to ma znaczenie ? Wolalbym zeby nagrywali swietne plyty niz byli ogromnie popularni.
Na przykładzie Lost Highway widzisz że można nagrywać świetne płyty i być ogromnie popularnym.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Adrian pisze:Na przykładzie Lost Highway widzisz że można nagrywać świetne płyty i być ogromnie popularnym.
Oj Adrian, ja tam uważam tak jak ty, ale teraz zobaczysz ile gromów pójdzie znowu w twoja strone hehe
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Oj Adrian, ja tam uważam tak jak ty, ale teraz zobaczysz ile gromów pójdzie znowu w twoja strone hehe
Ja już tam za stary na takie cos jestem :P :P

Ale tak na marginesie - Ty, Adrian i pare innych osób burzy się, że 'zaś' debata na temat jaki to LH jest zły. Ale czemu nikt nie popatrzy na to z drugiej strony - cholera 'zaś' wychwalanie tego albumu? Np. taki Adrian - ok, ma swój gust (chociaż czasami mam wrażenie, że Jovisi mogliby nagrać swoje beknięcia, a on by się cieszył, ale to już moje prywatne zdanie ;) ), czemu nikt nie powie 'Adrian, mówiłeś już to nam jakieś 39486 razy więc już znamy Twój gust'? Zamiast tego 'popieram' 'zgadzam się' 'masz racje' itp. Ale niech no tylko ktos napisze coś złego.... klekajcie narody.
szymon_14

studentmibm pisze:No Rattie przestan, przeciez Szymon_14 lepiej wie jak bardzo Ty sie danym zespolem interesujesz
Taki dobry to ja nie jestem!
aśka_
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: aśka_ »

KRÓLUJA!!! ryzyko sie opłaciło chociaz ja ubolewam nad faktem takiej ilosci cuntry w LH , ale bardzo sie ciesze z ich sukcesu i mam nadzieje, ze Polsce uda sie wskoczyć na liste 10 krajów ;) :brawo:
rock it's my live
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

studentmibm pisze:Dziwi mnie ze akurat ten temat sie tak rozwinał...az 10 stron. Czy to takie istotne gdzie i ile plyt sprzedali?, bo przynajmniej mnie to tak srednio, zeby nie powiedziec ze wogole nie intersuje.
Szczęśliwie na tym forum nie jestes tylko ty jeden.

[ Dodano: 2007-07-02, 16:35 ]
Mnie np. interesuje jak eksperyment Bon Jovi - "LH" radzi sobie na listach sprzedaży.
szymon_14

Dandi pisze:A jakie to ma znaczenie ? Wolalbym zeby nagrywali swietne plyty niz byli ogromnie popularni
Skoro płyta BJ tak dobrze się sprzedaje to chyba jest obra
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”